🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 459
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 735
Родителите на Емили уж известни хора , с въз можности , как са позволили това публично унижение. Бях убедена, че играе роля , но виждам колко е зле. Презадоволяването на децата ли води до това

# 736
Родителите на Емили уж известни хора , с въз можности , как са позволили това публично унижение. Бях убедена, че играе роля , но виждам колко е зле. Презадоволяването на децата ли води до това
Пропуснала съм тази информация за родителите.

# 737
  • Be realistic - plan for a miracle.
Баща й не е ли полицай?
Много сте забавни, хора, смея се с глас като ви чета 😆

# 738
Освен презадоволяването- липсата на възпитание, на адекватно внимание към детето.

# 739
Според  мен Емили играе роля – в синхроните говори свързано. Онова за най-милия жест от мъж към нея било пари на нощното шкафче – амии, за мен си е абсолютна провокация към красавиците от формата. Последната прочетена книга била Пинокио, но я бърка със съветския вариант Буратино. Според мен е агент на продукцията.

Искала да живее на  село, а всички участничнички в реалити формати драпат към София.

# 740
  • София
Баща й не е ли полицай?
Много сте забавни, хора, смея се с глас като ви чета 😆

Аз май мернах някъде, че е известен бивш футболист на ЦСК или нещо такова.
За мен това момиче наистина има психически проблем. А може и да е здравословен да е. Но от самолет си личи, че не е наред. И в комбинацията с алкохол нещата стават страшни, дори плашещи. Аз примерно нямаше да мога да спя с такава жена в една стая. Тя има психопатско излъчване и изглежда, като човек, който, като даде на късо, може да стане страшно.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 09:36 от Lady Cassiopeia Duval

# 741
Или не е добре, или е тъпа, а може просто да търси внимание, правейки се на тъпа. Направи ми впечатление колко трудно завързва разговор и колко еднообразна е комуникацията й.

# 742
На Емили лицето изглежда като сглобено от различни части, нещо не се е получило...

# 743
Както ви казах съм излизала с Йовица и точно исках да споделя за поведението, което показа в предаването досега. На 100% това е той, ако бяха извън предаването щеше да се сърди, защото мацката го е сийннала или му отговаря със закъснение, докато жунглира между университет и 8 часов работен ден. Simple Smile Както казах с времето ще разкривам още неща за него, стига той да покаже част от това лице в предаването, за да не излезе като плюене все пак. Simple Smile Но да се разсърди, че Филипа е излязла с Петър на среща - това си е той.

# 744
G-точката на жените
Скрит текст:

# 745
# 746
  • На морето!
Според  мен Емили играе роля – в синхроните говори свързано. Онова за най-милия жест от мъж към нея било пари на нощното шкафче – амии, за мен си е абсолютна провокация към красавиците от формата. Последната прочетена книга била Пинокио, но я бърка със съветския вариант Буратино. Според мен е агент на продукцията.

Искала да живее на  село, а всички участничнички в реалити формати драпат към София.
Дано наистина е така, в противен случай за мен това момиче има проблем и е там, за да има шут, който да отнесе хейта и, на чиито фон останалите платени жени ще изглеждат нормално.

# 747
Сега видях, че са пуснали видео на Натали, танцьорка -  танцува по дупе , в някаква дискотека, как се казва тази професия?

# 748
По жалкото от жените като Шермин са мъжете ,които ги карат да се чувстват по този незаменим начин...
Много изпратено изкривена става вече представата за една жена и един мъж. Жалко е наистина.

# 749
  • София
По жалкото от жените като Шермин са мъжете ,които ги карат да се чувстват по този незаменим начин...
Много изпратено изкривена става вече представата за една жена и един мъж. Жалко е наистина.

Жени, като Шермин никой не ги кара да се чувстват така. В Дубай такива, като нея ги правят на нищо. Сама си се представя, като голямата принцеса, за да закачи някой балък с пари, ако й се върже. Едва ли има човек тук, който да не знае какво се случва в Дубай с такива, като нея.

Общи условия

Активация на акаунт