🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 473
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 395
Ами права си е Габито за мъжете, и на мен един не ми харесва, най - вече визуално.
То щото Габито много хубава.

# 1 396
Ами права си е Габито за мъжете, и на мен един не ми харесва, най - вече визуално.
То щото тя и жените са от мис Вселена нагоре. Айде всяка жаба да си знае гьола моля. Joy

# 1 397
  • Варна
И аз се чудя това Кравино истина ли е. Възможно е да е имат наследствена къща и там да живеят, но някак ми се струва, че селото е избрано заради името, все едно всичко е един голям бъзик.
Обаче, не мога да повярвам и няма как да повярвам, че Емили има толкова акъл в главата, за да разиграва такъв театър и така да пуска по пързалката всички.
Как зацепи и каза, че е вярваща само по празници...
Напомня ми и Покахонтас от БАН, Не се ли казваше и тя Емили, която я бяха питали какво е най хубавото нещо, което са й подарявали за осми март и тя отговори - пари.
И сега тая Емили, все едно се подиграва или имитира или осмива другата Емили с парите на шкафчета или ББ с кюлчетата злато.
Избора на професиите, а пък онова за чантите си е абсолютна пързалка 🤣
Не знам, не знам, егати образа е тая.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 09:59 от missNoir

# 1 398
Емили не е от село Кравино. Това преди беше профил в инстаграм, където качваха такива като Емили и иронизираха тях самите (за антиките, които помнят “Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи”-същото беше).
Мечтата ѝ не е и да стане прокурор, взето е от БиГБрадър, където Нора Недкова се опитваше да обясни каква е ролята на прокурора и тя твърдеше, че е такъв в къщата.
Целият образ на Емили е силно преекспониран и взаимстван, на живо мога да кажа, че не се държи така, не я познавам, засичала съм я в Стара Загора и си контактуваше със събеседника си напълно нормално. Ако от тогава се е случило нещо и е избило това поведение.. съжалявам, че се възползват от болен човек.
Като човек, който е запознат със социалните мрежи до преди да излезе в майчинство, знсех всички изцепки и село Кравино ни беше добре познато в офиса..😅

# 1 399
  • Варна
Същото ми се върти в главата.
Все едно всичко е един голям бъзик, но не съм сигурна, защото единственото място където се подвизавам е БГ мама.

# 1 400
То щото тя и жените са от мис Вселена нагоре. Айде всяка жаба да си знае гьола моля. Joy
Тогава , ако си участник, и не харесаш ни една мис Вселена, трябва ли да те обявим за гей, асексуален , асоциален и изобщо претенциозен .
Понеже ако мен ме вкарат  сред тези убавци , даже няма да трябва да коментирам нещо , само физиономиите ми ще дават , и ще съм останала по-без думи и от Емилито. При все, че не съм ни мис Вселена, дори мис Долно Черковище не съм Joy

# 1 401
Същото ми се върти в главата.
Все едно всичко е един голям бъзик, но не съм сигурна, защото единственото място където се подвизавам е БГ мама.
То е лесно да свържеш 2 и 2. Абсурдна е и си личи, че е базик. Играе добре, нямам какво да кажа, но да беше избрала някое село с поне 200жителя и да не беше познато име. Създаденият ѝ образ е клише до клише и това с куфара също подсказва “леко” побутване от продукцията, за да го играе “себе си”.

# 1 402
Аз също писах, че според мен Емили не е ненормална и с някакви отклонения, както голяма част я диагностицираха тук.
Поредната една разглезена пача, която явно е решила да става известна по този начин. Факт е, че от началото на сезона тя е най-обсъжданата.

# 1 403
Сега погледнах на картата - Кравино е на половин час от Стара Загора, така че е напълно възможно да живее там. Във визитката казваше, че живее с майка си.

Струва ми се възможно да са се преместили там след като са я изгонили от училище, видимо се е набърквала в проблеми.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 10:31 от Lilly_85

# 1 404
Сега погледнах на картата - Кравино е на половин час от Стара Загора, така че е напълно възможно да живее там.
Нищо против мнението Ви, но как си представяте кифла с безброй корекции да живее в село с грубо 50човека? Тя си живее в София, сега разпитах и няма нищо общо със село Кравино, освен на думи.

# 1 405
Може да лекува депресия на село . Иначе искрено ще се зарадвам, ако се окаже актьорска игра , понеже има и адекватни включвания ...но , все повече ми иглежда на - пил си непил си хапчетата .Не го казвам с грам лоши чувства, всеки може да изтрещи и не е застрахован

# 1 406
  • Бургас
Аааааа тя тогава си е за Оскар направо, аз бях убедена, че има психични отклонения… сега ще тръпна в очакване да се разбере коя е истината, май ще следя развитието на това фрийк шоу само заради това

# 1 407
  • Варна
Някой беше написал, че подозира, че е със слушалка в ухото. Вече и аз го мисля.

# 1 408
Ее чак оскар… не е толкова добра. 😄 плоска история по-скоро

# 1 409
Тогава , ако си участник, и не харесаш ни една мис Вселена, трябва ли да те обявим за гей, асексуален , асоциален и изобщо претенциозен .
Понеже ако мен ме вкарат  сред тези убавци , даже няма да трябва да коментирам нещо , само физиономиите ми ще дават , и ще съм останала по-без думи и от Емилито. При все, че не съм ни мис Вселена, дори мис Долно Черковище не съм Joy
Просто казвам,че разнищваме едните до дупка,  а и двата пола в това шоЛ са едно дъно. С редки изключения. А вие ако искате и за интергалактически стопаджия ме обявете Joy

Общи условия

Активация на акаунт