🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 308
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 640
Не мисля, че влезлите по-късно ще са голям фактор - основните двойки вече се позаформиха и освен ако няма някой сгафил, ще си добутат до края.
Ужас, в момента в който Габи Бланко излезе (защото без двойка няма да се задържи дълго може би) няма да има какво да се гледа. От двойките досега само Дениз и Виктор не ме дразнят. Кристина адвокатката не е ясно дали е в двойка за момента. Ако Габи излезе ще ми бъде супер безинтересно да гледам Айлин Втора и кметския син, комбайнеро-моделската двойка Ивайло и Емили и чалгопитека с безгласната буква до него. И за капак силиконка от Израел с типична квартална мутра.

То смях и криндж е добре до един момент, но аз лично почти всички двойки трудно ще ги изтърпя да ги гледам до финала. В другото предаване имаше доста размествания по двойките и за две от трите сигурни двойки мога да кажа, че са ми интересни.

# 2 641
Постъпката на Алек беше ужасно немъжка, да не използвам по-остра дума . И Маги , и Надежда превъзхождат визуално Царина . Не съм гледала подкаста , общувала съм бегло с нея и е приятна , но според мен и куца стила на обличане и гримиране , малко по-възрастна изглежда .

# 2 642
  • Melmak
Напомня ми на Пацо от Биг Брадър. Не знам дали не си приличат и по визия. И онзи се имаше за голямата работа. Този също. 😁😁😁
Кой е този Пацо от Биг Брадър? Много често го споменават и винаги комично.
Даже днес в Надкаст, Туджарката коментира,че Биг Брадър 3 е велик.

Пацо е легендарен (с простотията си) участник от ББ (не помня кой сезон). Култова изцепка беше като вкараха Пеньо (гей, който се правеше на жена Пепи) и се сваляха с Пацо, който на по-късен етап разбра, че това е мъж.

# 2 643
  • here and now
Постъпката на Алек беше ужасно немъжка, да не използвам по-остра дума . И Маги , и Надежда превъзхождат визуално Царина . Не съм гледала подкаста , общувала съм бегло с нея и е приятна , но според мен и куца стила на обличане и гримиране , малко по-възрастна изглежда .
Е не всеки предпочита пластмасовото визуално превъзходство. Някои мъже харесват по-интелигентни жени, със сходни интереси, пък дори и да не говорят 5 езика.

# 2 644
Ужас, в момента в който Габи Бланко излезе (защото без двойка няма да се задържи дълго може би) няма да има какво да се гледа. От двойките досега само Дениз и Виктор не ме дразнят.
Първи сезон е единственият, който не съм гледала (само кратки клипчета / избрани моменти във Фейсбук) и може би по тази причина Дениз ми харесва. Знам, че тези, които са видели целия първи сезон не могат да я понасят и хич не вярват, че може да се е променила, но… Аз (може би наивно) избирам да повярвам, че човек може да се надгради. Тя беше постнала нещо подобно наскоро - като я питаха защо се е навила да влезе втори път, отговори, за да покаже, че човек може да расте. И наистина ми се струва увлечена по Виктор. Ако някой прецака нещата, това ще е той - поне така си мисля.
Нищо ѝ няма на Царина - съвсем нормално изглеждаща жена. Маги и Надежда са същите без грим. И аз като излизам слагам една спирала и това е. Има по-важни неща, за които предпочитам да отделя времето си, вместо да се гримирам по 1 час. Тоалетите няма да коментирам, това си е въпрос на вкус.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 01:02 от Lilly_85

# 2 645
Аз не разбрах помакинята разбра ли че красо и емили бяха в банята с прането?
Още не е разбрала в предаването, но беше коментирала на стори в инстаграм
Оуу, и какво каза милата?

# 2 646
  • София
Брутална беше Дениз в ерген 1. Колкото и да ги е дразнила Александра, не може да наричаш някого "изрод мръсен долен" по тв, че и не само по тв. То банския й развързаха на една игра в басейна, на всеки ъгъл й подвикваха, беше си психически тормоз като по американските филми за тийнове. Много грозна работа, много възмутени хора имаше и тук. Няма да забравя после и как с помощта на форума, канселираха Капитонова в инстасрам след като плисна шашата върху Александра. И Дениз пострада от същото. Дано си е взела урок наистина и не се държи никога повече така.

# 2 647
Александра си се оказа психопат. Това не оправдава Дениз, още повече че Дениз иначе е доста обиграна.

# 2 648
А какво стана с Ферай? Нещо не я виждам тук, а нали уж щеше и тя да участва.

# 2 649
А какво стана с Ферай? Нещо не я виждам тук, а нали уж щеше и тя да участва.
Май не участва, а объркахме гласа ѝ с този на Габи Бланко. И все пак още доста участници предстои да влязат, ще видим.

# 2 650
Брутална беше Дениз в ерген 1. Колкото и да ги е дразнила Александра, не може да наричаш някого "изрод мръсен долен" по тв, че и не само по тв. То банския й развързаха на една игра в басейна, на всеки ъгъл й подвикваха, беше си психически тормоз като по американските филми за тийнове. Много грозна работа, много възмутени хора имаше и тук. Няма да забравя после и как с помощта на форума, канселираха Капитонова в инстасрам след като плисна шашата върху Александра. И Дениз пострада от същото. Дано си е взела урок наистина и не се държи никога повече така.

Съгласна съм. Наистина се държа брутално, не защитавам Александра, но с Виктория минаха всички човешки граници.

Според мен обаче такива хора като нея не се променят, просто се прикриват по-умело.
Надали ще се покаже в такава светлина пак, освен ако някой не я предизвика да си изпусне нервите.

# 2 651
То никой не я е предизвикал и вече се изпусна! Същата кучка си е.

# 2 652
# 2 653
  • Варна
https://youtu.be/cxoWcLM4MUw?si=bKMeRFQTO2XUsrGz
Този селски бек Пацо не може да бъде надминат
О, ннне 😂
Това явно не съм го гледала на времето 😂

Общи условия

Активация на акаунт