/професионално отклонение
/

отвя ги!
Какво правих обаче аз досега.Реших да се поразровя малко в сценарното творчество на сценаристката на Аби.Хм.Има сериали с по 3-4 сезона,но има сериали и с по 3-4 серии.Иначе доста активно творчество.Реших на произволен принцип да гледам някой от сериалите.Избрах си "Черна любов и пари" с Туба и Енгин.О,доста добре.До сега не съм превъртяла нито една сцена.Много добре преплетено криминале,трилър и драма.Любовта е малко по-назад,но и тя вече започва да се проявява.Туба прекрасна.Енгин,точно като битник.То от космарлаци и бради не можеш да видиш мимики и изражение на лицето му,но иначе добра игра с поглед и очи.Поне малко да го бяха посресали.Но сериала до тук ми хареса.Да видим по нататък.Все пак съм още на 11 еп. и ми остават 154.А,видях края и той ми хареса.Не е баш като в другите дизита.ОГМ и Онур се надяват на международни продажби.Видяхме кой филм в Нетфликс е на първо място.В чужбина явно продават повече горещите сцени.В Турция зрителите и най-вече актьорите са малко по консервативни.Креватните сцени май не са по вкуса на по-голямата част от зрителската аудитория,явно и на актьорите щом няма да бъдат принуждавани да се целуват.От там пък зависят рейтингите и съществуването на сериала.Хайде да видим как ще балансира Онур с това.Ще е интересно. 
Препоръчани теми