Отговори
# 60
Да ни е честита тази годишнина Joy
Това си беше поредната ПР история,ама хайде няма да говоря. Буквално цялата турска медия беше под строй там. Пък и Рамо официално ги уведомяваше до къде е стигнал Simple Smile

# 61
Буквално беше взривил социалните мрежи тогава.😂 Това лято обаче ъгрейдна положението с русата кака, още не знам как оживяха в Х. 🤣🤣🤣

# 62
Лили, то и аз едвам оживях след този цирк Joy
Обаче сега като се сетя за чупките в кръста на Мерт, как си перчеше корема напред, направо умирам от смях,падам. Бива го да играе комедия тоз наш маймун.
За догодина от сега му заявявам, че ъпгрейд не искам. Да внимава в картинката Simple Smile

# 63
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нали не сме глупави да си мислим, че Онур не иска да си ползва готов фендом, трябва да ги привлече с нещо тези хора, дори да не са всички, поне 2/3 от тях. Ще видим, това са моите разсъждения. Все пак за да плаща заплати ще му трябват продажби в чужбина за доста висока сума на епизод.

Мистери Hands Thumbsup абсолътно съм съгласна с мнението ти. Тези обещани хонорари все от някъде трябва да влязат в джоба на Онур, че и да излязат от там Wink /професионално отклонение Joy/

Ден 11 сме на 6-то място в световната класация на Нетфликс. 🤗

Браво на Рамо Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap отвя ги!

На сърце си ми е от Езелово време, какво да правя... Heart Eyes

И при мен така Рени Wink

# 64
Ехо,момичета.Мистери,какво да кажа,отново страхотна тема със страхотни хора.Ех този Онур Акай.Ами пожалете го малко човека.Явно е "кошчето за душевни отпадъци" на Афрам.Какво да се прави,винаги добрите момичета обичат лоши момчета.Пък наш Мерт,от лош по-лош.Misc Alien Misc GhostКакво правих обаче аз досега.Реших да се поразровя малко в сценарното творчество на сценаристката на Аби.Хм.Има сериали с по 3-4 сезона,но има сериали и с по 3-4 серии.Иначе доста активно творчество.Реших на произволен принцип да гледам някой от сериалите.Избрах си "Черна любов и пари" с Туба и Енгин.О,доста добре.До сега не съм превъртяла нито една сцена.Много добре преплетено криминале,трилър и драма.Любовта е малко по-назад,но и тя вече започва да се проявява.Туба прекрасна.Енгин,точно като битник.То от космарлаци и бради не можеш да видиш мимики и изражение на лицето му,но иначе добра игра с поглед и очи.Поне малко да го бяха посресали.Но сериала до тук ми хареса.Да видим по нататък.Все пак съм още на 11 еп. и ми остават 154.А,видях края и той ми хареса.Не е баш като в другите дизита.ОГМ и Онур се надяват на международни продажби.Видяхме кой филм в Нетфликс е на първо място.В чужбина явно продават повече горещите сцени.В Турция зрителите и най-вече актьорите са малко по консервативни.Креватните сцени май не са по вкуса на по-голямата част от зрителската аудитория,явно и на актьорите щом няма да бъдат принуждавани да се целуват.От там пък зависят рейтингите и съществуването на сериала.Хайде да видим как ще балансира Онур с това.Ще е интересно.

# 65
Здравейте момичета, днес са замислих дали пък Мерт не е подписал договор с ОГМ че може да снима за други продуцентски компании за дигитални проекти, но за телевизията да си е още с ОГМ и все още да не е по телевизията защото не си е харесал проект и затова е решил засега да снима за дигитален. Защото и аз мисля че Онур няма да го пусне лесно и да си изпусне шанса с талант като Мерт.

# 66
Мими, страхотен анализ Simple Smile
Шнура засега успя два проекта да реализира успешно както в чужбина, така и в Турция. Рибарче и Метрука. Мисля, че следващият проект, който ще донесе успехи е Пера. Стига да съумеят там да балансират сценария. Темата е изключително популярна в момента.
Анабел , не знам как са им договорите. Очевидно още са под ОГМ и Онур. Ще снимат за него в близкото бъдеще със сигурност. Може Мерт да не е още харесал сценарий. А пък може и да има нещо и още да не се казва. Предстои да се види

# 67
# 68
Лайк от Афито и Хакан за хубавата Йешим! 😘

# 69
  • София
Днес отново е 26-ти ден сет на сериала на Мерт, както беше и вчера Joy Голям зор с броенето на дните, явно все пак почиват и по два, не само по един. Това се връзва с на Бусеназ приказките Sunglasses

# 70
Здравейте момичета, днес са замислих дали пък Мерт не е подписал договор с ОГМ че може да снима за други продуцентски компании за дигитални проекти, но за телевизията да си е още с ОГМ и все още да не е по телевизията защото не си е харесал проект и затова е решил засега да снима за дигитален. Защото и аз мисля че Онур няма да го пусне лесно и да си изпусне шанса с талант като Мерт.

Според мен Мерт задължително ще снима телевизионен сериал за OGM.

# 71
[Афито! 👑

# 72
# 73
  • София

Бусеназ снощи е правила стая и доколкото разбрах много добре е знаела графика на Мерт - кога снима, от колко до колко и съответно кога почива. Та дали е ходил до Асос пак не знам, но вероятно е почивал последните два дни от сета на Афра, за да си ги навърже така нещата.

# 74
Наде,съгласна,но има едно но.Едва ли Онур е очаквал такъв успех за "Рибарчето" и толкова продажби в чужбина.Даже мисля,че някой от актьорите го беше споменал това в интервю.Сценария не беше толкова оригинален,но играта на тези нашите двама от банален сюжет направиха невероятен първи сезон.За другите сезони няма да говоря, особено за трети.Поредното клише с фиктивни бракове го обърнаха с главата надолу.Невероятни.Един банален сюжет беше поднесен по съвсем различен начин и с много добре подбран каст както на турските,така и на чуждите зрители.С Метрука вече Онур наистина си изигра много добре картите.Тук вече успеха беше търсен.Използва млад актьор с много талант и харизма, разпознаваем и любим и в други държави.Различен сюжет от дизитата и най-главното партньор дете.Режисьорската работа малко куцаше,но каста отново го позаличи.Ако сега и сериала с Мирай е успешен,Мерт вече ще е със статут на супер звезда.В Турция ако си участвал в три успешни проекта тогава ставаш супер звезда.С Афра се случва същото.Очакванията на Онур за Краля, въпреки Халит и проект който е мислил с години не се оправдаха.За оня сериал сираците изобщо не искам да споменавам.Все си мисля,че в спирането на сериала на Гюнгер "Пазар" пръст има Онур."Пера" май е със сходен сюжет като "Пазар".

Общи условия

Активация на акаунт