⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 481
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Тази година май ДиК ще е по-интересното предаване от Ергенът като гледам там какви батки са мъжете.

На мен мъжете в Ергенът повече ми харесват - Петър, Йовица, Виктор, има надежда в тунела. В ДиК симпатизирам само на Чефо и Асен, другите са дъно.
Жените в ДиК са по-добре от ало бг от Ергенът.

# 106
Гледам ДиК - 22 годишно момиче обяснява на партньора си, че не усеща пламъчето между тях, че имат много приятни разговори, но май усеща повече приятелство към него. Включвам на Ергена - разюздана силиконка сяда в скута на мъж, с когото се е запознала току що. И от скута му започва да съблича друг, докато се кикоти, че “нещо” я подпирало отзад. WTF?!?

# 107
Радослава и Елена при Анна-Мария
https://www.youtube.com/watch?v=jNeUPimr6vQ
Към края на интервюто 1:17 ,Елена се обръща към БГ мамите да не са толкова критични ,ами да идат на нейно място да видят какво е Sweat Smile

# 108
Който не иска да го критикуват в Бг мама може просто да си стои вкъщи и да гледа предаванията, не да участва в тях и да става за резил.

# 109
Ренета реве заради реномето си - публично я зарязаха двама за няколко дена. И да, Марсел спомена, че като пиела две чаши вино, и ставала....

Започвала да говори “като бабичка без чене”, нещо такова каза. 🥴
Бая се беше наквасила докторицата.

# 110
  • България
Радослава и Елена при Анна-Мария
https://www.youtube.com/watch?v=jNeUPimr6vQ
Към края на интервюто 1:17 ,Елена се обръща към БГ мамите да не са толкова критични ,ами да идат на нейно място да видят какво е Sweat Smile
Катерицата на продукцията да не се оправдава.

# 111
Гледах подкаста и Елена много ми хареса, изненадах се дори колко е отпусната и разговорлива, пич е определено, а Рачето каза, че видяла само хейт коментари по нейн адрес, абе душко, аз писах за тебе само хубави неща, как не си видяла… 🥲

# 112
Ако ни четат участниците , момичета и момчета  споко, ние ви разглеждаме, като персонажи от филм! Никой не ви мисли наистина лошо и аз знам ,че човек няма само лоши черти , всеки има и добри и лоши ,нормално е да ви гледаме под лупа и да ви обсъждаме , за това са тия предавания да се забавляваме с тях. Не го приемайте толкова лично, няма как да ви опознаем наистина за няколко минути в епизод екранно време.
Предполагам ,че повечето са така , като мен , като гледаме подкастите на реалити участници , изглеждат съвсем различни и някой започваме да ги харесваме от подкастите , както Елена и Елвира  след Ергена , мойте впечатления за Елвира са много добри , заради подкастите , а не заради участието и в Ергена.  За Елена писах ,че подкаста и е най -добър до сега и най приятен за гледане. Та така , не ни взимайте толкова на вътре коментарите ,ние не ви познаваме!

# 113
Елена да  знае, че харесвах нея и Джулката.
Права е Елена, че не може да се хвърля на всеки само за спорта.
Джулката не си търси приятелчета. Божинката предполагам, че постоянно и дудне  Simple Smile

# 114
  • България
За Радка пиратка и всички останали участници в риалитита - каквото посееш, такова ще пожънеш. Да си е посяла книги и да е опитала да развие мисъл как да не се изложи. А това става чрез натрупване на интелект и такт в семейната история, спиране на алкохола, наркотиците. Не може да се покажеш натряскан до несвяст. Може да започнат от днес с промяната.

# 115
  • София
Елена пък какво мрънка като за нея имаше най-много положителни коментари в сравнение с всички останали. Особено след участието й в подкаста на Маги.

# 116
Ренета как псува като каруцар...

И тази жена се представя като лекарка, езика и на някой с начално училище от махалата.

# 117
# 118
Тази година май ДиК ще е по-интересното предаване от Ергенът като гледам там какви батки са мъжете.

На мен мъжете в Ергенът повече ми харесват - Петър, Йовица, Виктор, има надежда в тунела. В ДиК симпатизирам само на Чефо и Асен, другите са дъно.
Жените в ДиК са по-добре от ало бг от Ергенът.
Ами те само тези тримата са свестните там хаха. Към Чефо и Асен бих добавила Марио и Ники модела. Не мисля, че са толкова лоши. Ники е много възпитан, а Марио не е пръв красавец, но е нормален мъж, а не яко назобала батка. И като сложим жените, Ренета и Ивелина са зле, но не толкова, колкото най-неприятните до момента каки в Ергенът.

# 119
Асен ми е доста по-опасен от Марсел. Има една категория и мъже и жени, които като си набележат цел, правят някакви дребни жестове, подаръци, цветя , отваряне на врати , бутане на столове...обаче , не защото са убедени, че така трябва..а защото отсрещният трябва да им отговори по някакъв начин на жестовете и дори е длъжен. Доста време бях за него , но снощи просто си показа истинското лице. "Тая тука , видях че Марсел я разкара, викам, чакай да я пробвам(много я харесва начи). Аз жестове правя, цветенца и поднасям , мани я такава ще си остане с животните и приятелките цял живот". Прати я набързо при старите моми с котки. Любимото на женомразците. "Прав се оказах, за всички съмнения и мисли , които имах за нея". С две думи ясно колко я харесва, и просто се мазни през цялото време. Една що годе осъзната жена, обаче веднага разбира ,кога и прилагат Лов бомбинг . Но Ренета реагира твърде глупаво. Вместо да се измъкне, като Елена и Радослава , като вижда , че няма подходящи , защо напира да играе играта , че се и напи и направи драма.
Друга тъпа грешка на Ренета, е че тръгва да се обяснява и да се изяснява , а също и да иска напълно непознат човек да се промени. В нейната глава, така постъпват зрелите хора, като споделят на партньора , какво ги притеснява в него и поискат да го коригира. Това обаче се прави с човек, който поне малко те уважава , или поне е привлечен от теб. Всички останали, ще го възприемат, като акт на обида , нападение и ще влязат в режим на отбрана или си тръгнат

Общи условия

Активация на акаунт