⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 471
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Ренета реве заради реномето си - публично я зарязаха двама за няколко дена. И да, Марсел спомена, че като пиела две чаши вино, и ставала....

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 14:02 от Bilyana14.

# 91
  • София
Мерси за темата.
Не че имам против Николай и Джулия, но не ми харесва, когато продукцията така явно бута нещата.

# 92
До колкото знам пътуват отделно за срещи , за да не се пропуснат ключови моменти от епизода , без камери. Поне така беше предишния сезон. Дано са имали време на саме , все пак.  Но щом не го дадоха , явно не влиза в стори лайна за натам, може би няма да им се получат нещата на Джули и Ники.

Иначе за нагласения уъркшоп, Неделчо си каза миналата година, чудел се как да вкарва интриги и това му била идеята, та точно това е целта на уъркшопа. Ще видим на следващите , дали ще разбиват двойки.

И това, че не са сами на срещата ...Ами то снимките от тази среща, които ние виждаме са 10мин, те са били заедно в колата на отиване и на връщане, от Каварна или околията до пристанището на Варна е повече от час с кола, около час и половина в посока. Тези три часа не са малко ако са пътували заедно, сещаш ли се SmirkSmiley ?

# 93
  • Берлин
Не знам дали е случайно или рекламният банер така излиза, но това е кратко обобщение на епизода/сезона

🤣🤣🤣

# 94
Кампанията започна от вчера и на всички излиза този зелен надпис, хаха! Но идеално се вързва с Божин Grinning

Някой от вас ще ходи ли на финала на 19 септември? Хайде, не останаха маси и сепарета Grinning
Вече няколко пъти Божин казва ,че с Джули си говорят до сутринта, явно имат теми на разговори, но като гледам развръзката по късно, явно са просто приятелски.
Те могат да си говорят до сутринта, ама като ... две приятелки. Или като братче и сестриче. Тя не го възприема като мъж изобщо. А като малко пале, което иска грижа дундуркане. Жената има нужда от мъж до себе си, от закрила, да чувства сигурност. А не някакъв емоционално нестабилен, дето все трябва да го успокояваш и да му даваш кураж за нещо, па той все да мрънка и да си дава ниска самооценка.

# 95
Аз бих отишла , ама тая година нямам компания , тези с които ходих миналата година не го гледат сега Grinning

# 96
Много ме дразни това вкопчване от началото в някой и пускане само, ако има друг свободен. Би трябвало да дадат възможност всеки да се опознае на индивидуални срещи с всеки. Само тогава би имало истински двойки евентуално. Този сезон има известно раздвижване, но в повечето случаи е с който е свободен, а не по избор. И ситуирането е добре да е като в реала - да живеят отделно мъжете и жените и да се събират само за игри, срещи и купони. Тогава по-интензивно ще е общуването и повече ще се стараят заради ограниченото време за изява.

# 97
Тази година май ДиК ще е по-интересното предаване от Ергенът като гледам там какви батки са мъжете.

# 98
Опитът на Ергенът в рая в САЩ показва, че когато са заедно постоянно, има по-голям шанс да излязат по-стабилни двойки от шоуто. Но да, проблемът, че всеки се матчва с някой и не се пускат си го има. Трябва повече механизми да се провокират двойките. Love Island имат седмица на Casa Amor, което е като островът на изкушението: разделят двойките и ги слагат на ново място с нови "изкусители".
Много ме дразни това вкопчване от началото в някой и пускане само, ако има друг свободен. Би трябвало да дадат възможност всеки да се опознае на индивидуални срещи с всеки. Само тогава би имало истински двойки евентуално. Този сезон има известно раздвижване, но в повечето случаи е с който е свободен, а не по избор. И ситуирането е добре да е като в реала - да живеят отделно мъжете и жените и да се събират само за игри, срещи и купони. Тогава по-интензивно ще е общуването и повече ще се стараят заради ограниченото време за изява.

# 99
Трябваше да има 1-2 седмици гратис, без гонене, да не бързат с матчовете. И да вкарат повече хора от самото начало. Че снощните влизат почти в края и са като в небрано лозе.

# 100
С всяко следващо влизане, екземплярите са по-странни. "От дефект в ефект" е мотото на Продукцията Grinning

# 101
Ренета пращаше писма с целувки на Радо , Марсел я заряза , сега Асен я остави - има си нещо не ок в нея ...
Твърдеше, че писмата били за Марсел, но тя ги е объркала - не може да запомни две коренно различни имена ли?
Определено лъже много, не знам за друго.
На слепите срещи на мен наистина ми се стори, че тя хареса Марсел, а не Радо. Затова после се учудих - защо Радо..., защо писмо за Радо...
Странно е да обърка имената на двамата, но в случая може би наистина се получи така. Допускам, че може да се е случило, защото няколко други жени взеха да се "превъзнасят" по него...
Не я харесвам, но в случая вярвам, че обърка името на този, който ѝ направи по-добро първо впечатление.

# 102
Тази година май ДиК ще е по-интересното предаване от Ергенът
И аз така мисля. Позагледах малко от Ергена снощи - пошло и плитко. Сервират отново същата претоплена манджа: евтини жени, с надути джуки и гърди, които търсят кой да ги издържа. Един и същи сценарий всеки път, ужасно омръзна. Колко пъти ще гледаме евтини глупави или пък скъпи обиграни Даниели, които правят “страшното шоу”, че си обявяват тарифите в ефир. Водещата е зле, не й знам името, но като дистанцирана стои, без никакво настроение, живот, хъс, умряла работа. Очаквах мястото да е страшна красота, а то нищо. Чак не можах да повярвам като започна предаването, помислих, че нещо съм изпуснала. Или поне не са показали още нищо красиво, само някакъв смотан плаж с дървени маси и столчета. Грозно ми се видя поне това, което гледах. Засега оставам на ДиК, поне там жените са нормални, има естествено хубави момичета, а не някакви изкуствени кукли, с пет тона грим, ламтящи за секс и пари. А и Маги много приятно ме изненада като водеща! Не я харесвах изобщо в Ергена като участничка, а в ДиК е много лъчезарна, усмихната. Има и някаква класа в нея, която преди не бях забелязала. Харесвам и как я обличат. Харесват ми много и гледките в предаването, красиво е навсякъде. И не говорят само за секс и пари, снощи се наслушах на страшно тъпи селянии в Ергена - една ги събличаше, пък сядаше върху тях, пък подпирало я нещо отзад… Друг се гордее, че ставал “за едно кръгче”. Ясно, че така си го представят голямото шоу, но мен ме отврати. Чак пък толкова елементарно? Явно се гони такава публика, която само седи, цъка с език и плюе като на селски пазар.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 14:22 от *Benita**

# 103
Благодаря за новата тема Relaxed Ренета се напи ужасно просто, новите не ме кефят,а Чефо и Ванеса се целуваха доста криндж хаха

# 104
Отдавна не съм се включвала, но след последния епизод на "Диви и Красиви", просто не можах да устоя да не споделя мислите си. Blush

От първия синхрон на Ренета ми стана ясно, че тя е приключила с Асен. Все още не разбирам защо, след като Асен бе подложен на всякакви нападки и неадекватно поведение от нея, реши да ѝ даде гривната и остави оцеляването си в играта в нейните ръце. Когато каза "Дали ще му върна гривната, си е мое лично решение", всичко ми се изясни.

Божин сподели, че се сближава с Джулия и си говорят до сутринта, но явно тези разговори от нейна страна са били формални и повече за запълване на времето.

Разговорът между Асен и Атанас беше доста груб. Може би Асен се чувства без опции и затова се държи като стратег - от една страна да се преструва, за да си върне гривната, а от друга си позволи да коментира как жени като Джулия попадат на неподходящи мъже.

Диалогът между Атанас, Джулия и Божин бе интересен. Джулия бе изведена от сянката и се върна в центъра на събитията, а Атанас откровено призна, че би се насочил към нея, ако отношенията с Божин се усложнят. Божин реагира цивилизовано и без драма - правилното решение, защото явно осъзнава в какво шоу е.

Отново се усещат "дупки" в сценария и монтажа – не стана ясно как Джулия и Асен стигнаха до разговор за отношенията му с Ренета. Джулия му каза да се държи мъжки, но сякаш той не ѝ обърна достатъчно внимание.

Разговорът до басейна с Ренета беше труден за гледане – големи хора, а правят демонстрации със "заплахи" и намеса на родители, което прави всичко още по-натоварващо.

Играта - изцяло нагласена работа. Както всички знаем Николай прояви интерес към Джулия още от самото начало, но все пак предпочете сигурния вариант - Ивелина.

Не разбирам защо въвеждат нови персонажи, които почти нямат роля и вероятно ще присъстват за няколко епизода и после ще бъдат изпратени у дома. Лора обича партитата, но свитостта ѝ и разговорите за бившия не дават ясна представа какви точно партита предпочита. Радослав ми се стори неприятен - както по визия, така и по поведение, а най-вече заради идеологията му, че жената трябва да бъде само домакиня, докато той си стои на дивана.

Марио беше прав за Ивелина - вижда Джулия като опонент. Очаквам сериозна интрига, когато Джулия сподели за чувствата си към Николай. Сега осъзнах, че Ивелина умишлено създаде интригата около целувката на Джулия, с цел да я превърне в "черната овца" на Палатът.

Поздравявам Джулия за зрелостта и откровеността, с която подходи към Божин - да споделиш, че не споделяте едни и същи чувства един към друг е урок за всички.

Имаше кратък разговор между Марио и Елвира - ако останат до края, вероятно ще се задържат заедно, но по-скоро заради играта, отколкото по истински романтични причини.

Ренета отново прилага "стратегиите" си. Ако Радослав има акъл, няма да се върже на тях, а и смятам, че след пиянското ѝ поведение би било най-добре той да се дистанцира бързо. Асен я отряза, а тя от своя страна се изложи по най-нелепия начин, като се държа като абсолютна дивачка (явно в крайна сметка тя и Марсел са били "един дол дренки"). Определено егото ѝ бе накърнено!

Стефан и Ванеса са вече ясни и вероятно ще останат до края на предаването. Единственото, което ме озадачава, е как Ренета успя да убеди къщата в правотата си - тези хора глухи ли са, слепи ли, или пък продукцията не показва всичко на публиката?

От интрото за днес очаквам много бомби и ще следя с интерес как ще се развие новият триъгълник и какъв ще бъде отговорът на Николай.

Общи условия

Активация на акаунт