⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ренета има тежки проблеми.
Добре, прескачам мненията, че се интересува от жени, все едно не съществуват. Приемам само видяното и чудото от излъченото.
От това, което тя самата излъчва си вадя следният извод. Ренета си е патила сериозно и има сериозен проблем с доверието. Но и как да се довериш на човек, след като не го допускаш до себе си? А този клетник съвсем малко да прескочи границата и се започват драмите - влизаш ми в личното пространство?! Имам нужда от въздух. И т.н.
Едно към едно модел, първо Марсел, сега Асен. Ама едно към едно.
Първо, тя си ги избира. И второ, след това по един много гаден начин извърта нещата и втълпява вина в партньора до нея. Вместо да седне и да каже директно - виж какво не те харесвам и няма да се случат нещата. И точка.
Още нещо. Тя се заяви като голям играч. Стратег. Редеше там фигурите по дъската. Този ще излезе сега, онзи после. Тази ще я жертвам, за да запазя онази?! Къде си влязла, Ренета? Трейтърс: Игра на предатели започва скоро ама по друга телевизия...
Според мен тя не хареса Асен още от началото, но се хвана с него заради Марсел. Имаше нужда от закрилата на едър мъжага. И след само се чудеше как да го разкара. И двамата вместо като нормални и зрели хора да се изяснят, то подпалиха къщата. То не бяха някакви токсични взаимни обвинения все едно са имали брак 20 години и сега ще делят имотите. А се познават от няколко дена.
Абсурдно е това, което виждам.

# 76
Доста мързелив ход от страна на продукцията с тази игра… Със сигурност Ники не беше човекът с най-трогателната и истинска история, но въпреки това избраха него за срещата с Джулия. Просто пуснаха интригата.

# 77
Току що приключвам с днешния епизод и бързам и аз да пиша. Мисля , че този епизод беше най интересен до сега , въпреки че заради децата го гледах с паузи на най малко 6 пъти.
Още от първия синхрон Ренета изглеждаше сигурна ,че  е отрязала Асен вече. Каза нещо от сорта ,,дали ще му я върна гривната, си е мое лично решение.,,. От това си помислих ,че тя няма желание за комуникация с него и няма как да се оправят. Вече няколко пъти Божин казва ,че с Джули си говорят до сутринта, явно имат теми на разговори, но като гледам развръзката по късно, явно са просто приятелски.
Разговора между Асен и Наско , за мен беше грозен ,, Марсел я зарезА тая и викам дай ше я видя... ще се преструвам да взема гривната,, . Тук ми прозира някаква селяндурщина и от него. Може да се окаже ,че не е толкова праволинеен , както се представя.
Наско каза на Джули ,че ще се насочи към нея , пред Божин , ей такава ми беше реакцията FlushedOpen Mouth  Между другото , голяма смелост трябва да направи такова нещо, а на Божин реакцията пък беше доста цивилизована, без да му отдава много значение и без да направи някаква драма от това. В крайна сметка е прав , тя е хубаво момиче , нормално е да има интерес и от други мъже към нея. Наско казва ,, реакцията на Божин ме притеснява , най вероятно е провокирана от страха да не я загуби, Тъй като аз ясно заявявам своите намерения и интерес,, и тук се чудя , нещо изрязано ли е , нещо друго ли е казал Божин, какво го притесни от реакцията му? Ако някой е разбрал нека ми обясни! На мен Божин ми изглеждаше уверен в тази ситуация.
И тук идва частта дето Асен казва ,че има намерения към Джули и аз пак съм FlushedPensive още някой ще се появи ли да се бори за нея , какво стана , каква е тази опашка Joy
Монтажа на разговора Джули -Асен , въобще не беше добър , не разбрах много неща от него, но Джули добре му каза ,че трябва да постъпи мъжки и да си каже , ако не иска да е с Ренета , да не си плюе на думите , един мъж трябва да си държи на думата, особено за такива принципни неща , а при него май не е така. Оставам леко объркана от образа на Асен,  не мога да разбера добър ли е , лош ли е! Разговора на Асен и Ренета до басейна ,  какви бяха тия грозни заплахи ,че оставането на Асен зависи от нея и подобни , какво иска да направи с това , да започне Асен да се престраши ли ? А това Асен как се е почувствал ,че на Ренета и липсват родителите? Разочаровало го е ,че на приятелката му и липсват близките , това е супер смешно , аз не знам тия хора на колко години са , възможно ли е наистина да си говорят такива неща?
Играта беше супер нагласена , това ако беше футболен мач , агитките щяха да крещят ,, съдията педер@с,,  Joy  как избраха , кой печели , не стана ясно. Неделчо беше казал ,че уъркшопа е игра, с която просто да вкарват интрига, това им е била първоначалната замисъл и явно още е така. Предполагам ,наистина са видели симпатии между Джули и Ники и са решили да ги побутнат , но защо  бяха заедно с новите , щеше да е интересно да са на среща поне малко сами, да видим каква комуникация водят, дали си допадат.
Марио каза нещо много точно, че Ивелина се приема за кралица на къщата и приема Джули за неин опонент ,,равна втора,, .  Явно за това още в началото Ивелина настрои всички срещу Джули , че не била казала за целувката, това беше супер странен скандал. И успя да въздейства на повечето жени и Джули да стане черната овца.
Лора била парти животно, ще я видим Grinning
Изглежда добро момиче. Радослав .... Още не съм си изградила мнение напълно за него , но има нещо неприятно в поведението му. Явно е от ония , дето жената трябва да прави всичко , а той да седи на дивана.
Вечерта на партито за  посрещането на новите, някой забеляза ли с какъв пеньоар беше облечен Чефо, много грозно.
Евала на Джули ,че му каза на Божин истината,че няма ,,пламък,,,  а не го залъгва.  Ще е интересно , как ще реагира Ники , като Джули му каже ,че има интерес към него, чакам с нетърпение.
Имаше къс разговор между Марио и Елвира , някак не изглежда , като тя да има интерес към него. Иначе и двамата са ми симпатични.
Ренета се предлага на Радослав , той изглежда че ще се ориентира към нея , но след сцената вечерта дали ще го направи? Тя много се изложи! Искаше да държи поведение , но направо се показа ,като дива пияна селянка. Егото и е накърнено! Чефо казва ,че Рени е успяла да убеди къщата в правотата си , което ми е малко странно, поведението и е меко казано скандално, как ги убеди тия хора? Или Асен наистина много е сгрешил и не виждаме всичко?
В интрото за утре , казват че Ивелина реве , според мен не е така , твърде е горда за да покаже слабост.  Чакам с нетърпение да видя какво ще отговори Ники на Джули . Дано ги съберат ,изглеждат ми добра двойка. Малко ще ми е жал за на Божин вибрациите , ама в крайна сметка ако са просто приятели, по добре да се пробва на друго място.

# 78
Ренета е жалка комплексарка и лицемер. За любов била дошла. Мдааа, повярвахме, докторке. Сигурно затова моментално се метна на следващия, трети поред клон, размахвайки гривната под носа му. Множко ѝ дойде втори да я зареже, тъкмо беше почнала с номерата си, чак до истерия стигна от наранено его.
Много нагласен се получи изборът на Джулия и Ники, тъпо го отиграха сценаристите, но нали ми допада подобен развой, доообре.
От новите момичето е приемливо, но мъжът увенча буквално мъжкия криндж този сезон.

# 79
И Марсел беше казал, че Ренета се напивала и се заяждала.
Тя, според мен не искаше нито с Марсел, нито с Асен да скъса. Просто иска те да ѝ показват обожание, да се борят за нея, ама те направо я отсвириха, не искат да ѝ търпят капризите.

Нагласената среща между Джули и Ники не трябваше да е двойна.
Нямам търпение за реакцията на Ивелина..

Новите не ми харесват, мъжа е ужас пак.

# 80
Божинката като тръгне на психолог да вземе под ръчичка и Ренета. Това не е нормално поведение за 28 годишна жена и вместо да изброявам всички негативни качества, които има само ще кажа, че тя е един долен нарцисист.

# 81
Нагласения уъркшоп ми хареса с разбъркването на картите, защото както и тук във форума често се споменават Джули и Ники, продукцията явно е видяла някои неща (за които ние трябва и да плащаме да ни ги покажат вероятно).

И това, че не са сами на срещата ...Ами то снимките от тази среща, които ние виждаме са 10мин, те са били заедно в колата на отиване и на връщане, от Каварна или околията до пристанището на Варна е повече от час с кола, около час и половина в посока. Тези три часа не са малко ако са пътували заедно, сещаш ли се SmirkSmiley ?

Сладки са, радвам се, че някой ще натрие носа на "кралицата"... която само дето не пита огледалото коя е най-красива и то й отговаря "До скоро беше ти, ама сега е Елвирааа" SmileySmileySmiley

Ренета и Асен кво да им коментирам освен, че половината епизод изгубиха за посредствени актьори. Какво играят и по чий сценарий, и с каква цел ...не е ясно, пари ще им дават ли ...каква е мотивацията да стоят в тази къща, освен красивите залези и безплатното ядене/пиене ...чудя се хихихи

# 82
  • sofia
Ренета пращаше писма с целувки на Радо , Марсел я заряза , сега Асен я остави - има си нещо не ок в нея ...

# 83
  • Sofia
Божин ще се тръгне ли след като Джулия започне връзка с Ники? Тя хареса Ники още първия ден между другото и продукцията само насочи играта в тази посока

# 84
Не знам за вас, ама някакво никакво е на Мишо разказването...Не ми стана ясно между Асен и Ренета какво стана, донякъде и с Марсел не стана ясно.. Изведнъж се заговорва за на Ренета изискването за личното пространство, ама откъде идва това... Как това, че на Ренета и е мъчно за близките е повлияло отрицателно на Асен.  Тя изведнъж реши, че не иска повече да е с него и започна да му изтъква кусурите. Но някак съм с чувство, че гледам нещо, след като съм изпуснала епизод

# 85
  • София
На мен новите участници изобщо не ми допаднаха. Дано не се задържат. Сега е момента да се отървем от Божинката, не го издържам този. Джулката и Ники ми харесват като двойка. Ренета няма какво да я коментирам. Пропаднала работа и не спря да лъже, че е лекар. Да беше учила за такъв, като толкова ѝ е мерак.
Аз се чудя кой нормален ще даде маса пари, за да си монтира гърди висящи до пъпа. Визирам Ванеса, на която гърдите висят безобразно. А тя уж е толкова щастлива с това плямпало Чефо, а не спря да плюе по Марио.

# 86
Цитат
Чефо казва ,че Рени е успяла да убеди къщата в правотата си , което ми е малко странно, поведението и е меко казано скандално, как ги убеди тия хора?
Чефо и за ситуацията с Ванеса се изказваше странно, т.е. защо Марио бил в джакузито с Елвира - ами какво да прави, да рони сълзи ли? Той сякаш приема женската гледна точка, т.е. каквото си говорят с Ванеса - това повтаря после. Няма начин Рени да е убедила когото и да е с тия пиянски изпълнения. Освен да са монтирали подвеждащо и синхрона да е от доста преди тях.

# 87
Новият Радослав ми е същи Симеон от първия сезон 😎

# 88
На мен новите участници изобщо не ми допаднаха. Дано не се задържат. Сега е момента да се отървем от Божинката, не го издържам този. Джулката и Ники ми харесват като двойка. Ренета няма какво да я коментирам. Пропаднала работа и не спря да лъже, че е лекар. Да беше учила за такъв, като толкова ѝ е мерак.
Аз се чудя кой нормален ще даде маса пари, за да си монтира гърди висящи до пъпа. Визирам Ванеса, на която гърдите висят безобразно. А тя уж е толкова щастлива с това плямпало Чефо, а не спря да плюе по Марио.

Да беше учила за лекар, но там се иска наистина здраво учене и допълнителна подготовка още от 9-10 клас, паралелно с огромната мотивация.
Професията лекар, която сега се  котира наистина като престижна, изисква огромни вложения  - финанси - частни уроци за гарантиран прием, много висока такса дори при държавна поръчка, непрекъсната инвестиция в развитието като специализация и тн. Но основното е години денонощно четене и отдаденост на каузата, докато се окичиш с лаврите на титлата лекар .
Приемът е много труден, бройките за държавна поръчка са строго фиксирани, ако имат дупе родителите и знаят, че чедото им заслужава жертвата, могат и да се нагърбят с 10 000€ от тази година платено обучение за чуждестранни студенти.

Докато при средния медицински персонал/където попада и професията фелдшер/ има огромен дефицит на кадри и критериите за прием са далеч по-занижени от тези на докторите.
По времето на ковид, моя позната медицинска сестра ми сподели, че дори са записали от болницата, където е тя, млади санитарки да следват за сестри и вместо те да плащат обучението, на тях са им плащали.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 12:22 от проксима

# 89
Ренета пращаше писма с целувки на Радо , Марсел я заряза , сега Асен я остави - има си нещо не ок в нея ...
Твърдеше, че писмата били за Марсел, но тя ги е объркала - не може да запомни две коренно различни имена ли?
Определено лъже много, не знам за друго.

Общи условия

Активация на акаунт