⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 48 068
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Ивето, с тоя нервен, пресилен кикот, продължава да се приземява/принизява/ успешно.
Ясно е от началото, че тя си бройна Ники и го загради с дърдорене и  нахалство, а той просто пасуваше като партньор. Тя е толкова шумна и перманентно в някаква излишна екзалтация, че прави безпомощен човека до себе си. Съща стръвна богомолка.
Ники е живял в Испания, друга среда, друго възпитание, липсват признаци на байганьовщина от видяното.

Лятото в български град имах много приятна среща с подобно испанско българче.
Жестока жега около 40°, вървя по една улица и виждам бездомно куче, което плете крачета в тоя ад.
Някой поставил отрязан галон, пълен до половината с вода за бездомни животни, но слънцето се извъртяло и ако сутринта е било сянка, следобедът   направо сваряваше всичко директно.
И седим от три страни  - аз, кучето и едно много симпатично момче, и се наблюдаваме. Аз исках да преместя водата на сянка и се чудех къде, но си помислих първосигнално, че тоя младеж може да нарита кучето. Но като видя какво правя, той дойде при мен и понесе водата.  Аз му казах, че съм приятно изненадана от отношението, а той ми заговори на малко странен български. Оказа се, че е българче, родено в Испания, гостуващо на баба и дядо за лятото.
Поговорихме известно време, докато се разделим по улицата.
Бях много приятно изненадана и от възпитанието, и от отношението му към всичко случващо се.
Даже вътрешно изпитах срам, че помислих, че го взех за разглезен гамен. Испания и среда бяха създали млад мъж за пример.
И се замислих тогава колко прекрасни българчета растат далече от родината.

# 196
При разговора на Ники с Ивелина, тя каза, че много го е харесвала и иска да е с него. Той повдигна вежди Simple Smile И сподели, че до този момент не му го е казала това на него. Според мен не само не го е казала, но и не го е показала.
Много хладно и дистанцирано се държеше с него. Това не помага при една искана връзка. Джулката е по земна, естествена и това е причината Ники да се отпусне и да го видим вече в друга светлина.
И аз си гледам първо ДиК. Някак ми е по реалистично от Ергенките.

# 197
  • Пловдив
Аз също първо гледам диви и красиви и после Ергена. Поне е по-реалистично ми се вижда. В ергена са събрани да не кажа от кол и от въже, но повече боклук ,плява и тук там някой свестен.

# 198
  • София
И Джулия и Николай са ми еднакво гнусни и противни - и двамата използваха половинките си, за да се докопат до финал. Пожелавам им скорошно напускане на къщата.

И да - аз например гласувах за Ивелина и Божин. Точно заради това двойно предателство заслужават победата още повече.

Ама, моля ви се, какви половинки са това... Не виждам аз предателство тук.

# 199
Нормално е  Ивелина да се чувства засегната, но от друга страна нали уж беше много опитна и ги разбираше нещата от живота и играта?! Има едни противоречия,  които показват,  че совите не са това, което бяха.

# 200
Този път няма да правя подробен коментар , само ще напиша ,че Божин ме изуми с адекватното си и достойно държание! Браво Божко! Само да не се подведе по Ивелина , но до сега показва , че каквото си мисли , го прави, въпреки съветите на другите. Ивелина преекспонира ситуацията, насилва се да се смее, злобее , смешно  и долно държание. Явно е решила да е черната овца на публиката, с цялата злоба, която прокарва и всички настройвания на къщата, които направи.
Ники и Джулка са симпатична двойка! Ей така се прави раздяла , не като Ванеса , да се опитва всячески да унижи партньора си, ако го беше направила и Ванеса така, нямаше да отнесе толкова хейт.
При Марио и Елвира , за съжаление не виждам никаква химия, а ми се искаше да им се получи.

# 201
Ванеса и чефо до кога ли ще се въздържат?

# 202
Не смятам,че Божко е толкова благороден и широкоскроен,а просто много,много не му пука и вятър го вее на бял кон.Той си гледа вибрацийките и ще си ги понижава заради няква Джулка..ма как.Joy

# 203
  • София
Божката е първият случай на щастливо зарязан мъж Simple Smile Той май ще извлече най-много позитиви от участието си, а доскоро мислехме, че е за психолог.
За разлика от него Ивелина не можа с достойнство да приеме загубата на трофея и стана за смях с неадекватно поведение и пресилено цупене. И защо да са смешни младите вклюбени? Защото не знае в какво друго да ги обвини. А те реално са много сладки и естествени. Джулката е най-нормалната жена там, без подобрителни силиконови и други интервенции, а Ники освен че е най-кравив, секси, без да е планина от мускули, възпитан и приятен.
Освен това много ми хареса, че вече не е така притеснителен и скован, как й заяви в прав текст на леля си без да увърта, че няма чувства, не е имал, но го е осъзнал когато са се появили към друг субект.
Много приятен обрат гледахме снощи, дано им се получи на Н и Дж!

# 204
Разбирам потреса на Ивелина от ситуацията - след срещата с Джулия Ники я прегръща и целува в леглото, как да очаква случващото се на другия ден?! Мекотело си е малко той, дали от нежелание да нарани, дали да не си създава главоболия, все тая. Ако Джулия не беше толкова устойчив и твърд характер така и нямаше да се осмели да направи крачката. Той си го и каза, че щеше да я потърси чак в реала. Нормално сценаристите побутнаха действието, на тях любов им трябва вътре. Тя чудесно отигра ситуацията, раздели се нормално с Божин, беше готова и с Ивелина да говори. Май това е най-големият проблем на Ивелина - не толкова, че губи Ники, а че Джулия не се страхува от нея, демонстрира пълно незачитане на властническите ѝ амбиции. Троянски кон щяла да става, ха ха, мераци. Очаквах всеки миг, докато се крякаше престорено, от устата и да потече лава. Много тъпо реагира, но ще се радвам да се задържи с Божин и остане да мъти водата.
Божин не само не страдаше, направо си отдъхна, че няма вече да се главоболии с излишни емоции. Одма му се вдигна енергията и настроението. Странна птица е той, но не е глупав, много добре усеща и коментира ситуациите.
Големи издънки, предполагам напълно съзнателно, със спойлерите. След снимките на Чефо и Ванеса, снощи Ники и Джулия се появиха заедно в тик ток. Точно като обявиха гласуването. СлучаЕност?

# 205
Божко, какъвто и да е , е доста вглъбен в себе си, непрекъснато се самоанализира. От една страна е хубаво да опознаеш себе си , много хора не го правят. Вероятно е привлечен от някое от хилядите квазипсихологии , които ни заливат . Съвсем е наясно, че няма как да задържи жена като Джулия , явно са го зарязвали и е свикнал , за това и лесно отигра ситуацията. Сега не е за връзка той, нека си ближе раните и когато натрупа малко самочувствие, тогава да се впусне. Надяам се кратката популярност да му вдъхне такова, има нужда момчето

# 206
Според мен също Божин беше просто облекчен от цялата ситуация и явно се чувства по същия начин като Джулия. Сега няма нужда да се преструва, а ще си играе играта и колкото-толкова. Те там така или иначе доста безопасни игли са събрали.

На Ивелина, която на мен ми е най-най-антипатичният участник, не ѝ липсва Ники, а идеята за него. Тя явно го вижда като най-привлекателния, възпитания, достойния и каквото там още се сещате в тая къща и си мисли, че това ѝ принадлежи по право. Направо не знам откъде го вади това самочувствие, аз ако изглеждах така без грим нямаше да съм толкова намахана…

Ивелина ми напомня с поведението си на една моя позната, която докато бяхме студентки я бяха зарязали, и тя разправяше на всички как щяла да накара онзи да съжалява. В нейните представи това доколкото разбираш беше да се нагласи (не че много можеше да постигне) и да се мляска с други хора пред очите му на разни купони. Така и не можах да ѝ обясня, че това няма как да го постигне защото на него просто не му пука.

# 207
Много съм благодарна на сценаристите, че изфабрикуваха тази среща между Ники и Джулката, иначе май никой от двамата нямаше да се престраши. Евала, че са усетили химията между тях, признавам, аз не бях. Дружките на Кралицата как се уплашиха....от нейната реакция, от това как да се държат те с Джулката. Ужасна манипулаторка, пада ѝ се, дет се вика, от високо най- лошо се пада

# 208
Върнах си епизода, че покрай Ергенът го изтървах...
Джулия най-после направи това което трябваше да направи преди седмица поне, много премерено разясни на Божин, че и за двамата по-добре да спрат дотук, Божин я разбра, не направи драми, аз мислех че ще изпадне в депресия...
Джулия и Ники си подхождат адски много и мисля че и навън са заедно, дано наистина да им се получи!
В една връзка трябва да има и страст, привличане!

За Ивелина и Ники усещах че въпреки тия целувки на срещата им, нямаше тази страст!
И докато Божин прие адекватно раздялата му с Джулия, то Ивелина показа точно синдрома на типичната отхвърлена жена - изби злоба по Джулия и напук май ще се хване с Божин, но последното ме съмнява!
Божин определено не е за нея - тя е тежка интригантка и много озлобена егоцентрична жена, отчаяна за екранно време и център на събитията!
Много се надявам да отпадне, защото прекалено много се излага вече, чак ми е жалка!

Ренета след фиаското с Асен и цирковете вече, решила да пробва с новия Радослав???
Тая е тотал щета вече и по-добре да си тръгне по свое желание...не да ми подскача като цветарка на всеки свободен!

Ванеса и Чефо ок влюбени са, видимо са заедно и след предаването, ама айде малко да не ги показват чак толкова, някои двойки остават на план заради тях.
Примерно между Елвира и Марио е любопитно развитието, особено Марио последните епизоди е малко в сянка, не е както беше в началото.
Елвира му подхожда доста повече от Ванеса по много параграфи и дано са заедно навън!
Сигурната двойка на Евгения и Ники Тениса, остана в миманса и почти не се показва, много жалко!
Новата двойка - новодошлата Лора и Атанас, те май са заедно от немайкъде, понеже всички други са заети, там не очаквам нещо особено, но може и да има изненада.

За жалост тази седмица съм убедена че Асен е пътник, но предвид ситуацията с Ренета, по-добре за него - навън със сигурност ще го оцени някоя!

# 209
  • София
Божин е идеален за Евгения, трябва задължително да се намерят и оженят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт