⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 48 070
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
ДиК е повече драма и някак си много по-реалистичен, като в нормалния живот. И на мен това ми допада.
Ергенът: Любов в рая си е класически 'ромком' или 'драмеди' с примес на 'крипи' черен хумор. Не ти напряга толкова гънките, а и самото възмущение е по-скоро породено от нереални криндж ситуации. Докато в ДиК могат да те изкарат извън кожата по съвсем друг начин, който е по-гаден и напрягащ.

Така че общо взето имаме две сходни предавания, но с различна концепция.

Важното за мен е да има победа на любовта. И в двете шоА. Защото за мен сезон без истинска двойка в риалити за 'любов' е провал. Не рейтингов, а идеологически.

Иначе на мен тези непрекъснати сравенния са ми малко нелепи. Различни предавания са. А и Ергенът е вече твърдо наложена марка. Винаги ще генерира много по-голям брой коментари и реакции. Неизбежно е.

Аз си ги гледам и двете, и драми нямам. Simple Smile

Абсолютно се съгласявам с теб, Дяволче!  Hands Raised Hands От както започна "Ергенът: Любов в Рая", се чудех кога най-накрая ще споделиш мнението си за двете предавания. И сега, като виждам твоя коментар, веднага се присъединявам - сякаш чета себе си, само че в мъжка форма. Smile

По моите наблюдения, тук във форума темата за "Диви и Красиви" е много по-интересна - хората споделят детайлни анализи и мнения, а диалогът е смислен. При "Ергенът: Любов в Рая" е по-различно - всеки директно коментира, без да улавя смисъла на другите - сякаш темата е разграден двор. Тук е приятно да се включиш и да обсъждаш случващото се заедно с другите.

В случая "Ергенът: Любов в Рая" е типично Тушевско предаване, което гледаме за забавление - драма, скандали и изненади, без да се напрягаш. "Диви и Красиви" пък е по-реалистично - случките от последните епизоди показват мини стратегии, трусове, любов, сълзи и разочарования. Перфектна комбинация за истински интересна динамика.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 12:38 от KittyLounge

# 211
Хайде стига сме го оправдавали това мекотело Николай.
До вчера се мляска и натиска с Ивелина и на сутринта се събужда с променени "фабрични" настройки.
Ако беше мъж щеше да й го каже в лицето.
Ивелина е само черната нали... пък той бял като сняг, aма друг път.

И аз почвам да си мисля, че това е продиктувано от продукцията за рейтинг.
Ако не е - говори още по-зле за Николай.
Каквато и да е Ивелина никой не заслужава такова унижение в национален ефир. Още повече, че на срещите си личеше, че много е хлътнала по него. Естествено, че ще се озлоби след вчерашния нож в гърба. Или вие как бихте реагирали на такова предателство?
Злобна била...
Вие сигурно ще отидете да стиснете ръката на кучката, която ви е взела мъжа?
Хайде, да се спрете малко.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 12:30 от Arielle

# 212
Както някой спомена, може би дойде времето на Божин и Евгения...Пренареждането на двойките е хубаво, защото сега малко по-истински неща гледаме. Хареса ми Ники колко директен беше, показа характер.
Новите Радослав и Лора толкова да ми приличат на Симеон и Ирена от предишния сезон. Все едно са ги търсели умишлено.Не разбирам много замисъла с тяхното влизане и с кого биха могли да си подхождат. Малко ми изглеждат като не на място и излишни. Атанас подобно...
Все се чудя, като правят каста няма ли някаква мисъл...този би си паснал със...

# 213
Неделчо каза нещо за каста в надкаст: тази година изглежда, че са вкарали случайни хора без умисъл дали си подхождат. Миналия сезон каза, че много ги мислили да си подхождат, пък то накрая нищо не излязло.
Все пак този сезон май има поне две двойки, останали заедно след края, което си е голям успех.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 12:51 от Vaflichka81

# 214
Тези снимки в мрежите дали не са подвеждащи,...то малко финалът им ще се обезмисли, ако вече знаем, че двете двойки са заедно и навън. Уж месеци нямаха право никой с никой да излиза, за да не се разбират финалите, а тук директни публикации.

# 215
Ивелина е озлобена от самото начало на предаването, просто сега се случи това на нея, на което тя злобно се забавляваше, когато се случваше на други, затова масово публиката е екзалтирана. Празнува справедливостта. В промото за тази вечер се вижда, че продължава, сега ще подкопава доверието на Евгения към Ники... Дали има право, или не, няма значение, при нея водещо е интригантстването, от това се храни.

# 216
Тя е толкова противен човек, чак не ми го побира главата как при всичките претенции за интелигентност не ѝ стига акъла да се опита поне да се прикрива…

# 217
  • България
Джулия и Николай са ми безразлични. Джулия не ми е фаворит, не намирам нищо интересно у нея. Николай досега си мълча и сега, носен от крилете на продукцията и Джулия, реши да покаже, че не е Малката русалка и има глас. И двамата са скучни.

# 218
Ивелина е озлобена от самото начало на предаването, просто сега се случи това на нея, на което тя злобно се забавляваше, когато се случваше на други, затова масово публиката е екзалтирана. Празнува справедливостта. В промото за тази вечер се вижда, че продължава, сега ще подкопава доверието на Евгения към Ники... Дали има право, или не, няма значение, при нея водещо е интригантстването, от това се храни.

Абсолютна злобюла. А и да не забравяме, че тя първа оплю Ники още след първата им среща. После как така рязко ѝ се издигна в очите..и аз не разбрах. Другата излагация е Ренета, все тя излъгана, използвана, неразбрана, един път, втори път...на крива ракета космоса ѝ пречел

# 219
  • Варна
Тя е толкова противен човек, чак не ми го побира главата как при всичките претенции за интелигентност не ѝ стига акъла да се опита поне да се прикрива…
Да, ужасно грозно беше онова: "Изчезни!.." към Джулия.

# 220
Хайде стига сме го оправдавали това мекотело Николай.
До вчера се мляска и натиска с Ивелина и на сутринта се събужда с променени "фабрични" настройки.
Ако беше мъж щеше да й го каже в лицето.
Ивелина е само черната нали... пък той бял като сняг, aма друг път.

И аз почвам да си мисля, че това е продиктувано от продукцията за рейтинг.
Ако не е - говори още по-зле за Николай.
Каквато и да е Ивелина никой не заслужава такова унижение в национален ефир. Още повече, че на срещите си личеше, че много е хлътнала по него. Естествено, че ще се озлоби след вчерашния нож в гърба. Или вие как бихте реагирали на такова предателство?
Злобна била...
Вие сигурно ще отидете да стиснете ръката на кучката, която ви е взела мъжа?
Хайде, да се спрете малко.

Взела мъжа... Даже елиминирайки това, че са само от седмица заедно, както и това, че беше видимо за всички ни, че той е дистанциран през цялото време, как така го е взела?! Той да не е вещ, собственост?! Никой не е ничий, докато сам не го пожелае.
Чучна се Ивелина на идеята, че щом на нея ѝ изнася, той е длъжен да се подчинява и вместо да се вгледа в собствената си връзка и да се опита да я гради, тръгна да руши чуждите. Аз също намирам за непочтено Ники да я прегръща и целува след завръщането си от срещата, но само това. Тази връзка беше обречена от самото начало и изобщо не вярвам, че Ивелина не го е усещала или пък, че е влагала чувства. Просто ѝ беше удобно и разчиташе, че никоя няма да се осмели да ѝ го оспори. Само не предвиди, че той може да изпитва емоции, а заговорят ли те, прагматизмът отстъпва.

# 221
  • Берлин
Usmihni se, съгласна съм.
Но не мога да пропусна това изречение от поста на Ариел /да не цитирам целия/: "Вие сигурно ще отидете да стиснете ръката на кучката, която ви е взела мъжа?
Хайде, да се спрете малко." Никой не взема чужди мъже и за мен подобно мнение е непонятно. Ако се е стигнало дотам, проблемът не е в жената, с която,а в мъжа, който е решил да изневери/забегне и тн. Проблемът е винаги във връзката между двама и саморазправа с 3-я е безумие.

# 222
Това е дълбок женомразки манталитет - някоя да ти е взела мъжа, че и на всичкото отгоре - ку*ка?

Тоя мъж там да не би да не разполага със свободна воля? Хайде да държим мъжете отговорни вместо да обвиняваме "любовницата". Другата жена, каквато и да е, не ти е тя длъжна. Супер смешно ми е някой така да оневинява мъжа все едно, че другата е откраднала предмет. В общия случай ти е длъжен той, а не някаква непозната жена.

Иначе в случая категорично не можем да говорим за някой на някого нещо да е отнел. Първо, че тяхното приличаше (Ивелина и Николай) на гаджета в детската градина, второ, че там са минали десет дена реално време и трето, буквално е любовно реалити шоу с такъв премис.

Ивелина да ходи да се сърди на арменския поп. Много самонадеяно да си мисли, че може би най-симпатичното момче в къщата ще ѝ седи подчинен като реквизит. Дори не е достатъчно хубава, че да оправдае очакванията, които е имала.

# 223
И Джулия и Николай са ми еднакво гнусни и противни - и двамата използваха половинките си, за да се докопат до финал. Пожелавам им скорошно напускане на къщата.

И да - аз например гласувах за Ивелина и Божин. Точно заради това двойно предателство заслужават победата още повече.

Ама, моля ви се, какви половинки са това... Не виждам аз предателство тук.
И аз това не го разбирам.Това да не ти е „Острова на изкушението “примерно...Тогава за предателство можем да си говорим.На мен ми е смешно,когато участниците изнасят високопарни слова и казват,че са все влюбени-загубени.За каква любов,за какви пет лева ми говорите.Да,може да има любов от пръв поглед(което е рядко,а в тези случаи е абсурдсно даже да се говори)или голямо привличане.Тук просто хората се срещат,но нещата могат да се променят.Не е казано,че ще останеш с първия си избор.Като виждаш,че нещата не вървят,че просто не си пасваш с  дадения  човек,(дори и много да искаш да се получат нещата),защо трябва взаимно да си губите времето.Не е приятно,ама какво да се прави.Какво е това държание като малки деца...Не мога да ги разбера.Хвания единия,па удари другия.П.С Не мога да раьбера майка,която първо каза,че не харесва Ивелина,после почна докато гледа епизода, да маха средни пръстове и буквално да плюе по Николай и Джули.Прогнозирам,че Ивелина няма да се спре и ще продължава да блясва.

# 224
  • В Града на липите
Ивелина и Ники бяха всичко друго, но не и щастливо влюбена двойка. От километри личеше,  че там няма никакво физическо привличане. Пробваха с няколко вяли целувки, току-виж се пробудило нещо, ама химия ТЦ!
И двамата е ясно защо са вътре - да се популяризират и за последователи, та до тук идеално си вървяха към финала, без драми и фасони.
Според мен той хареса Джулия още в началото, но толкова бързо се матчосаха, че си объркаха двойките.
Аз се радвам че изясниха отношенията си и признаха привличането си, макар и с помощ от продукцията. Сега и двамата имат пламъци в очите и и сякаш се събудиха. Досега направо си проспаха играта. В крайна сметка нали уж за това са влезли всички? Няма лесни раздели, има достойно излизане от ситуацията.
Евала и че не продължиха с тези измислени "връзки" и да чакат да свърши реалитито, та да си дадат шанс.
Ивелина е всичко друго, но не и влюбена. Накърнено его и разрушен пиедестал! Беше й спокойно, имаше си ефирното време, сега трябва да положи усилия, за да си пренареди играта. Тя е хитра, ще успее.
Така че според мен никой на никого нищо не е отнел, нито обещания съм чула, нито някакви обяснения и т.н. Дадоха си шанс, не се получи...
Божин го бях сложила в графа "ку-ку тра-лала" обаче се оказа доста повече от това, което се вижда през екрана.
Шоуто най-сетне стана интересно, дано е така до края Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт