⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 48 071
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хайде стига сме го оправдавали това мекотело Николай.
До вчера се мляска и натиска с Ивелина и на сутринта се събужда с променени "фабрични" настройки.
Ако беше мъж щеше да й го каже в лицето.
Ивелина е само черната нали... пък той бял като сняг, aма друг път.

И аз почвам да си мисля, че това е продиктувано от продукцията за рейтинг.
Ако не е - говори още по-зле за Николай.
Каквато и да е Ивелина никой не заслужава такова унижение в национален ефир. Още повече, че на срещите си личеше, че много е хлътнала по него. Естествено, че ще се озлоби след вчерашния нож в гърба. Или вие как бихте реагирали на такова предателство?
Злобна била...
Вие сигурно ще отидете да стиснете ръката на кучката, която ви е взела мъжа?
Хайде, да се спрете малко.

Ивелина хлътнала по Николай? Смях в залата JoyJoy. Тя е толкова егоцентрична, че е хлътнала само по себе си. И никой не я е унижавал. Николай седна и човешки говори с нея.

# 226
Никак не може да губи милата кралица и страшно се изложи с реакцията си, пресиления смях, фалшивото пренебрежение. Евала на Божин, издигна ми се в очите, сигурно и той е наранен, но много с достойнство го отигра

# 227
В случая никой не може да загуби някого, когото не е имал.
Ники Убавото не беше на Ивелина, въпреки, че тя така беше решила. Той наистина има най-хубава визия и тя сметна, че по дефолт й се полага да са заедно. Той, реално погледнато, нямаше право на мнение.
Божин прие факта за раздялата спокойно, защото и там връзка нямаше. Джулия беше слушател на страданията на "Геновева".
"Дофторицата" също няма реална представа за себе си - наистина ли смята, че е умна и хубава???
Чакам да видя Асен ще остане ли или ще напусне - и двете опции са ми допустими.
Новия пълнител е жалка работа - тамън с Ренета са си един за друг.

Дано се случи нещо интересно, че ИВ още не е започнало....

# 228
Не успях да прочета всичко и не знам дали е споменавано, но снощния епизод силно ми намирисва на добре скалъпен сюжет.
Другия вариант е просто заради малкото екранно време монтажа да е така забързан.

Не ми изглеждат автентични реакциите на главните действащи лица от вчера: Джулия, Ивелина и Николай. Изглеждат ми като безчувствени роботи, които просто минават на следващата задача за решаване.
Дори "скандала" им беше изкуствен.
Започвам да се съмнявам да не би Диви и Красиви 2 да е новото Съдби на Кръстопът...дано не!

# 229
Ивелина се възмути единствено , на факта , че след срещата Николай я е "гушкал" , все едно няма нищо и чак след като се убеди , че Джулия ще разкара Божин реши да действа. Съгласна съм напълно , че к-ката за "новата жена" е тъпо , но още по -тъпо е "най-симпатичното момче".
Ивелина го била "взела". Що за смотан мъж ще си , ако просто се оставяш да те вземат. И в живота не харесвам такива , които седят при някого без желание , с надеждата да срещнат друг.
За Асенчо , дали скоро няма да го видим в някоя партийна листа

# 230
  • В Града на липите
Ивелина го била "взела". Що за смотан мъж ще си , ако просто се оставяш да те вземат. И в живота не харесвам такива , които седят при някого без желание , с надеждата да срещнат друг.
В живота едва ли въобще щеше да се стигне да там да седи с нея, че да се налага да търпи положението. Simple Smile Не ми изглежда толкова закъсал Simple Smile  Според мен е добряк.
С тяхната професия тези реалитита ги приемат сигурно все едно са на работа. Не винаги всичко е цветя и рози, ама чакаш да дойде края на работното време и така.
Обаче пък в случая с Ники и Джули се появи тръпка и решиха да опитат. Няма лошо! Simple Smile

# 231
Лошо няма , просто в спорът който се разрази по -горе , все виновна жената или едната или другата. Мамин златен , с мед да го намажем, че му дошла тръпка

# 232

Всъщност, в този тъй наречен "палат", единствен избор, който всички можеха да направят, е да бъдат "взети" от някого. Просто трябваше да се двойкосат.
В последствие вече можеха да видят другите участници с други очи. Истината е, че не разбирам как можеш да обявиш, че си влюбен в някого, при условие, че не го познаваш???
Реално погледнато, избор направиха Ванеса и Джулия. Хубавото е, че им откликнаха "избраните".
Останалите са се вкопчили в някого с цел оставане.

# 233
  • В Града на липите
Лошо няма , просто в спорът който се разрази по -горе , все виновна жената или едната или другата. Мамин златен , с мед да го намажем, че му дошла тръпка
Аз спор не видях Simple Smile Всеки си изразява мнението.
За мен единствената му грешка в случая беше, че не разговаря първо с Ивелина, а после с останалите.
Така все едно си върза гащите и тогава " развали връзката" им.
Иначе виновни в случая не виждам. Всеки си играе играта, както я разбира, а някои дори се поддадоха и на чувства Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:58 от hrissi_sz

# 234
Лошо няма , разбирам тъпотата на механизма за завързване на връзки. Просто не ми харесва , че Ники също си седеше удобно без грам желание и действие да заяви коя харесва. Продукцията трябваше да го хване за ръчичка и да му връчи момата. Мишкава работа , но после пак хейта го отнася жената, а той прекрасното момче.

# 235
О, Ники Убавото не е идеален, но както е видно от реакцията на Ивелина, беше по-безопасно да си кюта. И тъй като реши да заяви предпочитания, "собственичката" му се разфуча и започна да напада Джулия. Не защото е виновна, а защото се надява /най-вероятно/ Никито да подвие опашка и да севърне при нея. Което щеше да е абсолютна тъпня, но Ивелина няма капацитет да го осъзнае.

# 236
Може би ако жената не беше Ивелина бих съчувствала, на нея обаче не мога. Даже много я изтърпя Ники, но все пак и той трябваше да остане в играта

# 237
  • В Града на липите
Лошо няма , разбирам тъпотата на механизма за завързване на връзки. Просто не ми харесва , че Ники също си седеше удобно без грам желание и действие да заяви коя харесва. Продукцията трябваше да го хване за ръчичка и да му връчи момата. Мишкава работа , но после пак хейта го отнася жената, а той прекрасното момче.
Не го защитавам, просто отстрани изглеждаше, че Джули и Божин са в някакъв техен си сериозен матч, който ще откара до края. Може да не е искал да се меси.
И ако Ники беше във "връзка" с някоя, която публиката харесва, щеше да отнесе голям хейт. Случая обаче не е такъв, тъй-като Ивелина злорадства за разпада на друга връзка няколко дни по-рано.

# 238
И за какво бихте и съчувствала, дори да не беше тя?
Явно е, че той не е влюбен, макар, че се е постарал. Трябва да стои насила, дори да се влюби в друга?
Тя също не е показала с нито един топъл жест, нито че е влюбена, нито дори че го харесва като мъж.
В живота също е така - излизаш с някой няколко пъти и ако не се получи, прекратяваш.
Те не бяха във връзка, а в момент на опознаване. А Ивелина дори не се постара да го опознае.
Както и той нея.

Може би ако жената не беше Ивелина бих съчувствала, на нея обаче не мога.

# 239
Ами за разочарованието, за унижението, за това, че може да се окаже застрашена....но в този случай точно обратното- заслужи си го, прекалено самонадеяна и студена беше

Общи условия

Активация на акаунт