⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 524
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Няма как да има победител все още, финала ще е на 19ти от нашия зрителски вот ще се разбере кои са.

# 511
Сестри Кушлеви (Ренета и Ивелина) плетат нови интриги в джакузито. Бляк!

# 512
Ванеса се завърна към положителния си образ, не сме се подвели съвсем.

Асен ми е голямо разочарование, че седи при тези и ги слуша, тялото му говори, че не се чувства комфортно, но по една или друга причина се натиска. Жалко.

# 513
Някой да подстриже ЧеЧо

# 514
За церемонията с гривните, много важно беше редът, по който Маги ги извика. Вероятно е отработено, участниците предварително са казали на кого дават гривната. Предаването ще си държи Ивелина до края. За сеир.

# 515
  • София
Хора, все още няма победител. Има две или три двойки финалисти, но все още не знаем кои са.
Двойката победител ще се реши на живо, в реално време на 19 август, петък.
Не подвеждайте хората.

Simple Smile

# 516
Ама какво браво за Елвира, това момиче изобщо не знае на кой свят е. Направо мисля, че е асексуална и изобщо не харесва ни мъже.. ни жени. GrinningЩе си излезе сама и бързо както беше в Ергенът. Критична съм, може би си има някакви проблеми, но да не се завира по такива риалитита.

Аааа, не мисля, според мен си е просто доста бавна и малко в свой собствен свят си живее. Поне до момента не е показала някаква грозна страна от себе си, нещо, което повечето направиха много бързо. Глуповата ми се виждаше, но после видях Емили от село Кравино и осъзнах, че нямам право така с лека ръка да раздавам такива определения 😅

От една страна при мъжете в къщата към кого да прояви човек изобщо интерес, не мога да я виня, от друга срана и аз не мога да си представя как би се държала ако има интерес и дали би ѝ проличало.

# 517
Ванеса , Bulgaria wants you!

# 518
Асен:
...Ивелина е отровен бръшлян,..

# 519
  • В Града на липите
Асен:
...Ивелина е отровен бръшлян,..
И поезия ще ги накара да пропишат докрая 😀
Асен не е глупав, надуши я веднага.
Взех вече да се чудя дали не е троянски кон на продукцията и да й пускат сценарии ден за ден.

# 520
Много искам Асен да наиграе Рена и Ивелинчето.
Манифестирам го, вибрирам го, искам хитрата сврака с двата крака!

хАнанас ми е много противен, да не се чуди защо нито тънки, нито дебели глезени не го осеняват Grin

# 521
Чудя се какво ще гледаме оттук нататък - трудно е да се предвиди и не знам дали това е добре или зле. Сякаш бе твърде ранен етап за да ги съберат "по двойки" - можеха да изкарат поне още седмица, въпреки че, доколкото помня, ще се наложи епизодите за следващата седмица са по-малко, заради премиерата на "Игри на Волята".

Асен се озова в гнездото на осите и това може да му изиграе лоша шега извън реалитито. В началото хората го възприемаха като ерудиран и позитивен персонаж, но мястото му до Ренета изобщо не пасва - ясно е за всички, че са "заедно по сметки". Същото важи и за Атанас и Ивелина, който пък използва ситуацията, за да се измъкне от "уговорката" му с Лора.

Може ли някой да ми припомни какъв беше финалът на първи сезон? Помня, че имаше гласуване, но колко двойки стигнаха до финала?

# 522
Уф днес си отворих инстаграма и разбрах кой е победител - очаквано уф. Ники манекена ме кефи ( печели битки, ходи на срещи, яж и спи). Сладък е. Ако бях на 20 нямаше да му простя 😀. И Джулката е сладка, а за 22 г е доста отворена.
Какъв попидител? Ами ние защо гласуваме тогава?
Не знам какво се гласува, но ще ме изтрият нали не е тема за спойлери.

# 523
Тази Елвира не говори с всички, както сама каза, само с Радо и още един.

А коалиционните партньори на Ренета (в лицето на Ивелина) ѝ помогнаха, спасявайки Асен, който после да върне жеста към Ренета.  Така, че имало е смисъл от коалицията.

Ивелина изглежда напълно спокойна на номинации, че ще остане, даже не се вълнува с кой ще остане?! Нито се разсърди, нито плака, нито се смя, че ще играе с Атанас.

# 524
  • София
Този Масурски е такова 💩, да мълчи там и да си ходи скоро! Мила Евгения, заслужаваш нещо много по-добро и искрено ти желая успех в любовта. Чефо и Ванеса вече не ме дразнят, симпатични ми станаха (особено като му поорязаха на него малко ефирното време). Тези двете ужасници, Р.и И. то стратегии, то отбори, тровене на обстановката, дано някой ги приземи, че не мога да ги гледам вече. Заслужи си Ивелина Ананасчо - противняци! Ники и Джули 💜

Общи условия

Активация на акаунт