⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 505
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Еми Масурски- к' вода кажа- Ямбол, тенис треньор в София,  100%  втора специалност, защото има къси поли, ама други консумират, а той гледа цял живот. Тези ги познавам много добре в тенис средите😀. Някой го е подлъгъл, че ще има професия с консумация, ама консумацията му е като  рапирането му 😀 т.е. вечния ерген. Искам да му бия един смач.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 23:46 от mauigirl

# 541
  • София
Еми Масурски- к' вода кажа- Ямбол, тенис треньор в София,  100%  втора специалност, защото има къси поли, ама други консумират, а той гледа цял живот. Тези ги познавам много добре в тенис средите😀. Някой го е подлъгъл, че ще има професия с консумация, ама става колкото рапирането му 😀 т.е. вечния ерген. Искам да му бия един смач.

Нищо ти се не разбира Wink

Евгения ми направи добро впечатление. Дано има повече такива жени в това поколение.
Симпатизирам на Николай и Джулия. Даже не ми в важно толкова дали ще спечелят, колкото дали са заедно сега

# 542
Еми Масурски- к' вода кажа- Ямбол, тенис треньор в София,  100%  втора специалност, защото има къси поли, ама други консумират, а той гледа цял живот. Тези ги познавам много добре в тенис средите😀. Някой го е подлъгъл, че ще има професия с консумация, ама става колкото рапирането му 😀 т.е. вечния ерген. Искам да му бия един смач.

Ама каква консумация бе?!
Тоя ли бе?!
Жени беше най-хубавото нещо, което можеше да му се случи в предаването - но той неколкократно заяви, че му липсва секса (кой знае от колко време е на сухо).
Въобразил си е, че едва ли не сега Елвира ще си легне с него, само защото му е направила комплимент.

# 543

Ама каква консумация бе?!
Тоя ли бе?!
Жени беше най-хубавото нещо, което можеше да му се случи в предаването - но той неколкократно заяви, че му липсва секса (кой знае от колко време е на сухо).
Въобразил си е, че едва ли не сега Елвира ще си легне с него, само защото му е направила комплимент.
не всички са щастливци и обаятелни в тази професия, която е доста сексуална 😀

# 544
Не знам дали това би се разчело като спойлер, затова го пиша в скрит текст:
Скрит текст:
Според мен Ники и Джули са заедно. Бяха в Гърция заедно за рождения й ден, а снощи са били на мача пак заедно. В едно видео на Ники се чува гласа на Джули, казва "чантата ми", доколкото успях да доловя.

# 545
  • софия
Аха, чак в сряда ДиК.
Значи няма чак толкова епизоди до финала, 6 или макс 7 ?

На 16-ти от 20.00 почват и Трейтърс.
Ще имат епизод и на 17-ти.

Малко остана от ДиК.

На мен ми харесва. Браво, много е надградено от С1, без да са опорочили първоначалната идея на "създателите" на формата. Grinning

# 546
Върнете си момента, в който момичетата прегръщаха Евгения и се сбогуваха с нея, най-вече Джулия. За момент дадоха мъжете през това време и видях как Асен гледа към Масурски 😆 Направо щеше да го унищожи с поглед. И друго се видя, как Ивелина не трепна, бе? Всички се трогнаха от това, че Масурски изгони Жени, даже мъжете я изпращаха с доста тъжни очи, а Ивелина като камък стои… Само едно сърце направи накрая, когато жените направиха сърце. Не знам какъв човек трябва да си, за да си толкова безразличен и хладен, че някой страда до теб, да няма и капка съчувствие в погледа ти.

# 547
Масурски - дъно! Повече от това не заслужава.

Евгения е сладурка, ще си намери свестен и готин мъж, а не леке.

От втората седмица подозорам, че Ивелина е човек на продукцията, за да всява интриги и да прави интересното, или просто й идва отвътре, но сякаш нещо издиша тук. Поне малко да се вълнува кой тръгва и кой остава де...

Двете със сестра й, не спряха обаче да плюят отрова по всички. Чефо и Ванеса станаха симпатични, даже Асен стана симпатичен с изказването за отровния бръшлян.

На Ренета не мога да й преброя мачовете, ама седнала да чете морал...

Както и да е, аз се радвам на двете истински двойки.

Другите май са се объркали, че са в Острова на стоте гривни, но с купчини от храна и напитки навсякъде SmileySmileySmiley

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 01:14 от LadyPopcorn

# 548
Да си кажа и аз: много се кефя на Джулката и Ники и много ме радват. Бях си ги определила за двойка още от първите епизоди. И мисля, както каза някой по-горе, че по-важно е да са останали заедно, а не да са победители. Чефо и Ванеса също си отиват, направо имат еднакви лица.
Жени е изключително свястно човече. Дано си намери адекватна половинка. Стискам й палци.
Другите, особено интриганткага Ивелина, са без коментар.

# 549
  • България
Масурски постъпи грозно. Единственото хубаво е, че Евгения излиза с позакърпен положителен образ след няколкото гафа в сезона - искаше да подлива вода на Джулия и Николай без да я засяга, а уж са приятелки с Джулия.

Наблюдавах реакциите при даването на Елвира. Самата Елвира беше засмяна и в някакво странно състояние. Не я дадоха да проявява емпатия към Евгения и да се чуди. Други, които се засмяха от неудобство са Чефо, Ренета. Асен вярно беше бесен.

Форматът става за гледане, ще приключва бързо. Усещам химията между Стефан и Ванеса. Между Джулия и Николай не усещам нищо, виждам, че той се събуди. В реалния живот някак си не вярвам, че Н и Дж са заедно. Твърде бързо се случи техния мач, дойде от нищото и ми идва нагласен.

# 550
  • София
Тя Елвира въобще знае ли къде се намира? Поведението ѝ е, че общо взето, вятър я вее на бял кон.

# 551
Sky of love, хич да не ти пука!
Аз харесвам твоите коментари - от задълбочения тип са и се радвам, че се включваш Simple Smile

Колкото до последните епизоди - става много интересно.
Радвам се за Джулия и Ники, дори и да не се получи, си подхождат поне като искреност, чистота и зрялост, независимо от малката им възраст. Разговорът между Ванеса и Чефо в последния епизод ми допадна - адекватни разсъждения за двойлите и така изглеждат нещата и за зрителя.
При Ренета и Асен няма нищо, тя играе за престоя вътре, а той приспива съвестта си от желание да не е отхвърлен, нежелан и отритнат. Чувство за малоценност прозира при него.

Масурски копае дъното. Съжали, че е казал че обича Жени и се опита всячески да извърти думите си да изкара, че е нещо нормално да се изричат такива неща. От някаква недомлъвка за симпатия от Елвира и веднага си изостави отношенията. Пълна излагация, радвам се че Елвира се отдръпна от това.

Атанас се включи в лагера на злобеещите, като няма любов вместо да си ходи, се е вкопчил и той заради курорта.
Не вярвам някой да харесва техните образи и не си правят добра услуга да остават вътре на всяка цена.

# 552
Аз лично вярвам на Ники и Джулия – химията им се усеща от километри.
Да, сигурно всичко е нагласено… но е странно как „нагласеното“ изглежда по-истинско от половината уж истински връзки вътре.
Може и да се заблуждавам, кой знае… предстои да разберем. 😇

# 553
На почивка съм и съм много назад (изгледах вторник). Обаче искам да кажа, че Ники се събуди. Изглежда много свеж и приятен. С Джулия много си подхождат. Тя е супер адекватна и зряла за годините си. Изказа пък й е топ. Не съм стигнала още до Ергенът, за да ги сравня, но определено ДиК започна да ми харесва от тази седмица и нямам търпение да си пусна следващия епизод. До сега гледах с досада. Трудно начало, но се размърда предаването по средата. Браво!

# 554
  • гр.София
При Чефо и Ванеса виждам най- много химия. Джули и Ники ми е все едно дали ще продължат като двойка и колко дълго -млади са ,няма закъде да бързат.Ако им се получи- чудесно. Много са свестни поотделно  и ми е кеф да ги гледам. Ники от спечен в началото стана весел и отпуснат, чудно се забавляваше снощи в басейна.  Зла съм, но без да искат добре натриха носа на Ивелина.

Общи условия

Активация на акаунт