⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 498
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • България
Не съм фен на всенародната любимка Джулия. Самата тя започна със стратегия да бъде в двойка с най-немъжествения вибрационен герой, там си личеше, че няма нищо и е за пред камерите. След това тя заряза Божин и се е насочила към Николай. Имало е разговор преди Николай+Ивелина и Джулия+Божин да се разпаднат. Продукцията не ни показа чрез разговори и синхрони как се случи спойката между Николай и Джулия.
Николай беше в грешка като не извести Ивелина още от рано, че ще я зареже. Трябваше още след срещата да спре да я прегръща и спокойно да й обясни, а не пост фактум.

И на тези забавления, които продукцията им приготви - тролея на Тарзан, водни пързалки, естествено че ще има адреналин и емоция дори между хора без химия. Режисьорската намеса силно се усеща. А онзи ден Николай е бил с някакво момиче на мача България - Испания. Може да му е сестра.

# 556
Ренета и Асен както и Ивелина и Атанас са стратегическите двойки.
Масурски се подведе от опаковката на Елвира ,но там бъдеще не виждам.
Концепцията на предаването е да срещнеш любовта, а те го обръщат на нещо друго.
След първият сезон единственият, който стана по популярен е Йордан (поне според мен). Та по тази логика не виждам, защо си навират толкова много...в крайна сметка изборът и за победител се определя от вот на стари участници и публика. И тогава няма как да завъртят поредната интрига,защото излъчването вече ще е минало и хората ще са видяли истинските им лица.

# 557
При Чефо и Ванеса виждам най- много химия. Джули и Ники ми е все едно дали ще продължат като двойка и колко дълго -млади са ,няма закъде да бързат.Ако им се получи- чудесно. Много са свестни поотделно  и ми е кеф да ги гледам. Ники от спечен в началото стана весел и отпуснат, чудно се забавляваше снощи в басейна.  Зла съм, но без да искат добре натриха носа на Ивелина.

Даа и аз така мисля!

А Масурски копае дъното здраво! Пълен неудачник. Виждаше ми се приятен човек, но уви. Падна ми много в очите.

# 558
Ренета и Асен както и Ивелина и Атанас са стратегическите двойки.
Масурски се подведе от опаковката на Елвира ,но там бъдеще не виждам.
Концепцията на предаването е да срещнеш любовта, а те го обръщат на нещо друго.
След първият сезон единственият, който стана по популярен е Йордан (поне според мен). Та по тази логика не виждам, защо си навират толкова много...в крайна сметка изборът и за победител се определя от вот на стари участници и публика. И тогава няма как да завъртят поредната интрига,защото излъчването вече ще е минало и хората ще са видяли истинските им лица.
Всеки има нужда от 15 секунди слава, не им ги отрязвай така. 😁

# 559
Не съм фен на всенародната любимка Джулия. Самата тя започна със стратегия да бъде в двойка с най-немъжествения вибрационен герой, там си личеше, че няма нищо и е за пред камерите. След това тя заряза Божин и се е насочила към Николай. Имало е разговор преди Николай+Ивелина и Джулия+Божин да се разпаднат. Продукцията не ни показа чрез разговори и синхрони как се случи спойката между Николай и Джулия.
Николай беше в грешка като не извести Ивелина още от рано, че ще я зареже. Трябваше още след срещата да спре да я прегръща и спокойно да й обясни, а не пост фактум.

И на тези забавления, които продукцията им приготви - тролея на Тарзан, водни пързалки, естествено че ще има адреналин и емоция дори между хора без химия. Режисьорската намеса силно се усеща. А онзи ден Николай е бил с някакво момиче на мача България - Испания. Може да му е сестра.
Момичето му е сестра. Аз ги следвам в Инстаграм и по мое мнение Ники и Джулия, са си заедно и след предаването.

# 560
Аз харесвам Джулия, защото рядко се срещат толкова адекватни и то възрастни хора, а тя е на 22. Освен това е обрана, но точна в изказа си и преценява и реагира много точно в различни ситуации. Дали е подходила стратегически, възможно, но поне в нито един момент не подходи унизително спрямо Божин, а и спрямо никой друг вътре. Държи се уважително, в същото време казва това, което мисли.

Скрит текст:
Качила е видео, в което е облечена с риза на Ники Wink

# 561
Понеже многократно се повтори колко е адекватна Джулия, само на мен ли тя ми се вижда средностатистическа? В никакъв случай го нямам предвид негативно, но не бих казала, че е супер по-напред откъдето трябва да бъде на тея години и дори фактът, че на първата вечер подпийна и се заби с Божин го доказва, да не говорим пък как после му търпя и глупостите. Не съм била в риалити, сигурно е различно като си вътре, но и на 22 като го чуе да говори за вибрации, енергии и се окаже безработен би следвало да не се занимава.

Или просто я сравнявате с другите участници и затова така ви прави впечатление на по-адекватна? В смисъл… окей е, ама чак пък нещо особено…

# 562
Днес нямам време за ферман, но ще кажа няколко думи , за да се отчета, че ще вземе да ми напишете отсъствие Joy
Според мен Масурски няма никакъв шанс с Елвира и на следващата церемония ще отпадне , ако въобще Елвира иска да остане, ще избере Радо.  При което следва и Лора да отпадне. Но не ги виждам , като финалисти, няма за кога да се влюбват според мен , а и Елвира ми изглежда по стегната, не показва емоции , не я виждам да се целува в предаването дори. Иначе я харесвам Елвира, просто смятам ,че адекватен мъж за нея , няма там.
Атанас ми е противен , много е груб , да си се вземат с Ивелина , но според мен Ивелина няма да го хареса. Не знам каква ще е концепцията натам , колко двойки трябва да отпаднат... Но Джули и Ники , както и Ванеса и Чефо ги виждам на финал , другите няма смисъл да се явяват там.
За мен победители са Джули и Ники, най ги харесвам. Свежи са ми , да , млади са , едвали ще се оженят един за друг , но са много сладки и си подхождат някак.
Асен и Ренета , каква игра играят , не разбирам! Ренета сега като гледа епизодите , как Асен соли Ивелина , направо си е прегризала телевизора от яд Joy
В интрото , Асен го показват ,че соли Ивелина пред  Атанас , но Атанас е толкова мръсен , че сигурно ще отиде да каже на Ивелина. Пак ще има драма между Ренета и Асен , ако се случи това.

Firebird26 кой набор си ? Аз съм 92, когато бях на 22, доста момичета изглеждаха , като Джули. Но напоследък ми се налага да общувам с 21-25 годишни и са супер зле Joy съжалявам,че го казвам , но супер неадекватни момичета срещам на работата си, от няколко години не съм срещала адекватно момиче на тази възраст или поне са единици. Иначе, като избор Божин , не беше добър избор , но пък си му казваше всичко в лицето , без заобиколки.

П.с. пак стана ферман Joy

# 563
90ти съм, като пенсионерка ли прозвучах 😅

# 564
Firebird26,  не е нужно всички да виждаме и харесваме дадени качества у някого, за теб те могат да не бъдат важни, а за мен да. За теб дори могат да бъдат дразнещи онези, които за мен са важни.

Като се замислиш, че има такива, които харесват Ивелина, не знам защо се учудваш 😂

# 565
  • България
Аз учех с 22-25-годишни до скоро и всички бяха адекватни. Въпрос на среда е. Джулия не е най-умната, не е най-прозорливата. Както Firebird26 написа - средностатистическа.

На възрастта на Николай съм, но той ми се вижда дечко. Момчето е спортист и нямам големи очаквания.

По умствен капацитет бих наредила на първо място Асен от мъжете. От жените Джулия и Ивелина са на едно ниво.

И за последно: адекватните хора не се записват в риалити.

# 566
Адекватни и неадекватни хора има във всяко едно поколение, аз съм ви връсница и ние като бяхме на по 20 също беше така. Ако постоянно срещате само от единия вид, проблемът най-вероятно е от работната среда. И да, адекватните по-рядко се записват да ги дават по телевизията.

# 567
Разбира се, че има и от двата типа навсякъде. Идеята ми беше по-скоро, че това, че примерно масата по тея предавания са неадекватници не прави тук-таме някое изключение, което е всъщност не по-напред от очакваното ниво на развитие на тея години, СУПЕР адекватно. То си остава средностатистическо и нищо повече, според мен просто понеже имаме за фон друг типаж хора положителните качества изпъкват повече.

Иначе около мен и едно време като бях на тея години, и сега (основно на работа) хората са масово поне толкова адекватни, та в тая връзка ми се вижда окей, но не ме впечатлява.

Малко ми е като коментарите докъде била стигнала Ванеса - ами докъде да е стигнала, слага мигли, “професия”, за която се образоваш с по някое курсче. Не ми е това дефиницята на мен за успяла млада жена.

# 568
Завиждам ви за средите, само това ще кажа 😁

# 569
Подкаст с Божинката

Общи условия

Активация на акаунт