Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 723
  • 986
  •   1
Отговори
# 150
За стреса установих, че трябва човек да се пита по-често - аз това ли искам? Истината е, че не само работата е източник на стрес.
Няма да изпадам в сравнения, но ще кажа че в България е много по-стресиращо и натоварващо ежедневието, неща като ще ме блъсне ли кола или не? Ще дойде ли автобус? Как да стигна от тук до там? ще ми изкрещи ли някой? Ще те погледнат ли лошо на третия поискан за проба чифт обувки? …

Трябваше да потърся значението на думата използвана от Ал. Има ли българска? Аз не намерих синоним. Sad Бабите използваха едно време една дума “мъжкарана”. Което според мен не е същото като “мъжко момиче” .  Но и двете не са това, което се има предвид.
Бих казала, че приемам използването на мъжки елементи в дамското облекло, но в умерено количество. Така че да подчертаят женствеността, отколкото да я скрият.
Ня мен не ми харесват и двете снимки.
Мое мнение: Двуредните костюми не са за всеки мъж. Особено на млад човек - състаряват. Не харесвам и тези огромни платформи на дамските обувки. Но тази снимка е доста стара мисля?
В момичето от втората снимка ми липсва именно женствения елемент.

# 151
Споделям на Мариета мнението.
Честит национален празник!

# 152
Може би безполово е по-близо от мъжкарана, защото тенденцията засяга и двата пола или може би правилно е да се каже всички полове.
Честит празник!

# 153
Мариета, снимките са от преди няколко дни - фестивала във Венеция.
Дали са се облекли неподходящо? - тяхна си работа 🙂
Коментара ми е за тенденции

Андрогинен е безполов, писахме заедно със Sunrise_Sunset 🙂
Аз лично съм много ок с тази мода, не всеки желае, особено в работна среда, да подчертава тяло.

# 154
Аз също не харесвам мъжки елементи в дамското облекло. Елечета, вратовръзки, строги официални сака без вталяване, груби обувки, карго панталони.
Обичам си мадамските дрехи.
Честит празник, българи!

# 155
  • София
Извън облеклото, все по-често срещам хора, за които не мога да определя от какъв пол са. Това много неприятно ми изостря усещането, че живея в чужд свят. Остър симптом на егеноза.🙄

# 156
Много точно Льоня, последните години имам чувството, че живея в свят, който не е моя - прекалена безполовост, арогантност, липса на всякакви морални ценности. Не мога да свикна да съм толерантна... Sad
Закрихме дните на Емил Чакъров на летния театър с прекрасен спектакъл Сарсуела - огън и страст в испански стил. Това е едно от местата, където боря стреса лятото, обожавам го!

Имаше гостуващ певец от Южна Америка, впечатляващ глас, просто ме просълзи!

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 11:08 от mimi.7299

# 157
  • Бургас/Пз
Привет и от мен.
От добавките за коса най-голям ефект съм имала от Солгар и Макси Хеър. Продуктите , които е пуснала Агент са страхотни и не оставам без тях. Бих добавила и серума на косопад на Напура, както и този на Калиначи.

Със стреса на работа не съм намерила начин как да се справям, освен като ми се даде възможност да изключвам и почивам максимално. Имах кошмарна седмица и сега 3 дни смятам да се зареждам на плажа Simple Smile

# 158
  • Sofia
Харесвам андрогинен вид, но за мен е непостижим. Женско тяло в неопределящи формите дрехи също може да изглежда много секси.

# 159
Да не забравяме, че днес не е просто почивен ден, а празник!
Честито Съединение!

Споделям мнението на Мариета, че тук живеем стресово.
Може би това ни прави по-силни и устойчиви. Но няма как да не ни се отразява и негативно. . Трябва да намираме начин да се съхраняваме, неща да ни радват и да гледаме напред.

Къде са kopce, papurche?

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 14:05 от Ranella

# 160
  • София
Честит празник!
Изключително силно се припознах в написаното от Магни. Благодарна съм за всичко което съм и което имам, радвам се на малките неща, а тези които не мога да променя ги приемам (което не винаги означава, че ги одобрявам).
Преди 12 години зарязах много добра позиция в голяма корпорация и от днешна гледна точка това е най-доброто, което съм направила за себе си. Вярвам, че психичното здраве е основата да бъдем здрави и физически.

# 161
  • София
Аз харесвам андрогинен вид. Едно време по-лесно го докарвах, че бях по-слаба.
Също харесвам и неопределени полово модерни същества като Юлиян Дайнов. Като водя такова на улицата, облечено дизайнерски, направо се кефя.

# 162
Големите корпорации ти взимат душата, малко фаустовска сделка сключва човек.....

Аз харесвам андрогинния вид и дрехи които преди 20-30 години автоматично повдигаха нечии вежди, сега се приемат нормално.
Радвам се, нищо че сега съм десет кила по-тежка и имам по-женствен вид.
Идеята зад този стил е човек да бъде възприеман като личност, а не в ограничаващите рамки жена/мъж.

Ето малко снимки за илюстрация

# 163
  • В заешката дупка
Привет, прекрасни!

Честно да си кажа предпочитам стресът в живота ми да е от типа “ще изтърва ли автобуса”….
Аз сред природата винаги търся и намирам спокойствие:

Залез:

Андрогинен вид харесвам. Аз успешно мога  да мина за такъв (макар тялото ми да не е точно такъв тип)  с подходящо облекло и с късата коса. Не е и трудно, при положение, че любимата ми дреха е панталонът. И докато рокли чат-пат нося, поли от години нямам. По еднов време мислех да си купувам - ама не е моето. Ще си стои в гардероба най-вероятно.

Казах ли ви че си купих лятна рокля. Къса. Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 11:05 от ЧеКа

# 164
  • София
Топ е!
Аз съм в търсене на черна дънкова пола, ама кога ще я намеря - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт