Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 784
  • 986
  •   1
Отговори
# 210
Първите Сиска! Фини и не скриват лицето. Вторите ми се струвст огромни за финото ти лице.
Ох обичта но към децата…
2 бързи придобивки. На Летище Сф имаше намалени избрани цветове на YSL

# 211
  • София
Сиска, още един глас за първия модел очила. Дълго се чудих коя от визиите които сподели вчера ми харесва най-много, но сега си отговорих - с тази червена рокля си разкошна!

# 212
  • тук-там
+1 Сиска

# 213
Мммм, Сиска, да погледнеш и други модели?
Тези без рамки с които се показа преди няколко дни?

# 214
Сиска, аз от показаните бих избрала първите. Вторите ми изглеждат тежки, може да ти станат неудобни при продължително носене, а освен това са сякаш малко груби за нежното ти лице. Червеното ти стои страхотно!
Бързо възстановяване, Теди!
Тафта, много хубави визии, определено ми допадат.
Мариета, честити придобивки.

# 215
На мен вторите ми харесват, но аз имам афинитет към открояващи се рамки и очила.

# 216
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!Много ви благодаря и аз клоня към пъввите, но ще изчакам да пробвам и Гучи.
Мммм, Сиска, да погледнеш и други модели?
Тези без рамки с които се показа преди няколко дни?
Ал, не ми се занимава честно казано, а и нямам време.Онези от преди няколко дни ги харесах от раз, но цената е малко над 4000 лв. и ги отписах.
Желая ви хубава седмица, аз тръгвам към залата!

# 217
На мен вторите ми харесват, но аз имам афинитет към открояващи се рамки и очила.

И аз харесах Сиска с вторите. А в червената рокля е прекрасна.
Добро утро от цветна и слънчева Сицилия, момичета.

….

Ранното ставане в три си заслужаваше дори и само заради прекрасния изгрев в морето.

И ранният поздрав от армията лодки в пристанището на Марина Ди Рагуза.

Кроасан, ароматно макиато и бях готова за 350 км преход.

Заради ВИП пътника от първата снимка трябваше да спираме по-често за почивка, но в късния следобед стигнахме до най-красивата вила в която досега сме отсядали. Градината просто ме плени.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:11 от MagniМ

# 218
  • В морето
MagniМ - великолепно е наистина! А на ВИП-сладурчо голяма целувка и от мен! Heart

# 219
Siska, за 4к и аз ще ги отпиша от раз 😘

Magni, страхотна си така ❤️
Страхотна!
Изгрева е такава красота 😍
Хубава почивка!

# 220
Благодаря, Ал.
А ММ си е сложил ризи в багажа. Аз по тениски и дънки, казах му че днес трябва да ми купи рокля за да му подхождам. 😂
Сега отиваме до съседния замък на брега на морето и после ще си търся ресторантче с прясна морска храна и розе.
Фют ме чака търпеливо да си изпия кафето.

# 221
  • В морето
Ах, муцунка миличка! Heart

Чудесен повод за покупка на рокля, ще се радвам да покажеш, както и някоя витрина.Flowers Hibiscus
А аз с 4к отивам там, де е MagniМ!

# 222
Оооо, чудесен повод за нова рокля ❤️
Малката душица е love.

Спиралата на Eisenberg този път ме разочарова, мисля да пробвам новата на Клиник.

# 223
  • София
Доста ме впечатли парфюмът Pistachio на L'erbolario, макар че не е за горещини. Много интересно гурме, с шам фъстък и карамел, запомнящ се аромат.

# 224
  • В морето
Вижте какъв нов прочит на дънки+бяла риза от MaxMara. И започват мноооого леко да ме замислят широките панталони... Не вярвах, че ще се предам някога.

Общи условия

Активация на акаунт