Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 751
  • 986
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен ми се изкриви единият палец и съответно ми се появиха мазоли на нови места и на двете стъпала. Като си правя педикюр, ги махаме, ама не трае дълго. Примирила съм се, че ще е така. Иначе - операция, ама не ми е до това в момента.

# 196
Операцията е доста тегава и не е завинаги, с една дама в съблекалнята си говорихме и тя каза че си е направо мъчение възстановяването и съжалява че си го е причинила.

# 197
Още не са качили Бърбъри ризата за продажба, дебна си я и чакам.
Междувременно издирвам няколко ежедневни офисни ризи, които да нося с дънки и панталони. До тук от две големи онлайн поръчки,  оставих тези. Набелязала съм още няколко и ще поръчам тия дни.
Скрит текст:

Тази туника изобщо не е офисна и я поръчах просто да я пробвам, но толкова ми хареса на мен, че си я оставих.

# 198
  • София
Операцията е доста тегава и не е завинаги, с една дама в съблекалнята си говорихме и тя каза че си е направо мъчение възстановяването и съжалява че си го е причинила.
Аз през две години си имам проблеми с лявото стъпало. В момента криво ляво 😁 се е закрепило, ходя стабилно, без болки. Тъй че ще следвам принципа - като работи, не го пипай.

# 199
Сиска, прекрасна си всякак! Толкова ми хареса това, което си написала за детето, адмирации. Мазоли не съм имала, но беше тръгнало да ми изскача кокалчето. Тогава чух и четох за босите обувки, паснаха ми, свикнах с тях и са ми много удобни. На детето също взимам такива по препоръка на ортопед. Обаче съм чела, че не са за всеки крак, както и за всеки свод.
Али, хубави придобивки, да са ти честити.
Аз също харесвам мъжки елемент в обличането, слаба съм била винаги и много женствените дрехи никога не са ми седяли добре(или аз не съм се приемала). Сега леко понапълнях и започнах да се харесвам в рокли, донякъде благодарение и на вас.
Бягам да сервирам обяд за детето, искам един ден да кажа същото като Сиска:blush:

# 200
  • В морето
Отиде си една легенда, любим дизайнер! Поклон! Изключителен творец за мен.

Русалка изпуснах, но страхотни рибоци видях!
siska79 - много ми хареса редуването на рокля и панталон/риза. Най- ми харесваш в 1, 2 и 3 и изглеждаш като и на теб да са ти били най-добре!
Интересни аутфити видях, но тия безполови работи не са за мен, мъжки елементи в моя гардероб нямат място, той и без това в момента е мнооооого малък Joy
Тилда Суинтън - страхотна актриса, много ми допадат различните й превъплъщения, а снимките й, показани от ЧеКа, като млада много ми харесаха. Визията й в бяла риза/черна пола (залагам, че това е Carolina Herrera), както и с копринения топ в тъмно синьо са великолепни!

Ето този тип визии са ми любими на мен за сезона:

https://www.pinterest.com/pin/703756188262189/
https://www.pinterest.com/pin/6051780745305008/
https://www.pinterest.com/pin/4785143351188918/

# 201
  • София
Привет и от мен!
В момента се прибираме от Синеморец. За жалост детето се разболя още втория ден и ние с баща му след него. След обикаляне на лекари се оказа, че сме с Ковид, та "хубаво си изкарахме".
Успах да видя Сиска - хареса ми с всичко, но най ми допадат съчетанията риза с панталон Heart.
Обхванал ме е глад за пазаруване, харесва ми тренда с велурените якета. Поръчах едно от Зара,  нямам търпение.
И мен ме радва есента, въпреки меланхолията която носи. Горещината, която с всяка изминала година става все по осезаема и не ми понася.
Малко снимки от Синеморец:

# 202
  • София
Благодаря за мненията!Реших,че ще ги оставя дънките.Чувствам ги удобни,а комфортът ми е важен.
За обувките нямам съмнения,отдавна съм ги харесала и са удобни.
Теди бързо оздравяване!
Сиска пожелавам винаги да се чувстваш така спокойна по отношение на дъщеря ти!

# 203
Мммм, много красиви 6 визии на Сиси! Най ми хареса с червената и синята рокля, и розовата риза с белия панталон с колана!
Али, супер са дънките, добре, че ги остави!
Теди, бързо оздравяване!

# 204
  • София
Да, супер е Сиси. Ще си открадна идеята за бежов панталон с розова риза/блуза.

# 205
Теди, бързо оздравяване!
Кое е велуреното яке?

Тилда С. като млада е класическа английска роза - деликатна и нежна красавица.
Сега отворих Wiki, и произхода и е такъв.

Taffta, много мадамски визии 👗

Mößbauer-Effekt, честити!
Първите две в синьо ми харесват много.

Mimy88, ще потърся един текст сега, много подходящ за обичта ни към децата

# 206
  • Велико Търново
Теди, бъро възстановяване и на тримата.
Тафта, много хубави визии и на теб супер ще ти седят.Казвала съм, че ако си показвах краката целогодишно щях да ходя с бермуди.
Благодаря ви за хубавите думи-не с всички се чувствах добре, обаче за предизвикателства съм готова на всичко.Всякакви издевателства съм/си причинявам и съм доста доволна като си покажа, че мога.Не, че някой се интересува или ще ми каже "Браво", за мен си го правя.
Така днес ходих за очила.Извинявам се, че ми е свлечен долния контур на лицето, но няма какво да направя.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
и чакам да ми доставят тези от София
Почти съм убедена, че ще избера Гучи-то, но искам да чуя и вашето мнение.

# 207
Tom Ford, Сиска! Не заради това, че е Tom Ford, а заради това как ти стоят и колко ти отиват. Съжалявам, но никои от другите, от които съм сигурна, че накрая ще избереш. Simple Smile

# 208
Без колебание - първите, Сиска
Но не зная как ще ти застанат, които чакаш

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 12:44 от Sweta

# 209
Първите, сякаш са направени за теб, уникално ти стоят! Heart Eyes Много стилни, фини и елегантни.

Общи условия

Активация на акаунт