Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 746
  • 986
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм я гледала в "Трябва да поговорим за Кевин", талантлива актриса е и не разчита на външността си. Бях доста предубедена, като писаха как живеела с двама мъже едновременно и разни подобни клюки, но тя е доста интелигентен и многопластов човек, от благородническо семейство. Има и една американска актриса от този тип - Asia Kate Dillon, но тя (иска да я наричат "те") е доста по-агресивна в джендър идеологията.

# 181
  • В заешката дупка
Аз мисля, че това е неин избор, а не на стилистите. И в кежуал облеклото ѝ се вижда, в избора на прическа; също ако сте чели някои от интервютата ѝ. Може  да изглежда и като типична  жена, но е скучна така. Simple Smile На мен точно тази различност ми харесва в нея. Много ѝ отива. Излъчва някаква студена красота и загадъчност. За мен е много красива и женствена, но не с типична женственост.  Тя си е нестандартна  не само на външност. Степфордският стил хич не ѝ приляга.

Един: Последното мнение е мое и не мога да пиша ново, затова добавям снимки на младата Тилда тук:

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 19:52 от ЧеКа

# 182
  • Велико Търново
Честит празник!
Ал, благодаря ти за темата!
Първо искам да кажа, че всички снимки видях.Едва ли ще успея да изкоментирам всичко, че тя една памет за всичко.
Деколтето на Карен ми хареса както и самата тя.
Бегели е една чудесна "баба".
Снимката на Лин от океана беше топ.
Мими и Рокси, много харесах с очилата.Мими, всичките ти отиваха еднакво добре.Утре и аз отивам за нови.Откриват нова оптика в Търново, но първо ще мина през Оптик класа, Леонардо традиционно ги пропускам, заради неприятен за мен персонал.Нямам нужда, но винаги резервен чифт е добра идея.
Скорпио, чудесна фигура и вкус имаш.Божидара е много добре.Не мога да си представя как се чувства, защото никога съм нямала голяма мечта, която да ми е станала реалност.Това си говорихме сега с Мина, че на мен не ми липсва, не ми е мъчно, не се притеснявам, защото знам, че добре съм си свършила работата, когато е трябвало и сега всичко е в нейни ръце.
Магни, много хубави очила си взела, а колегите са чудесни и ти сред тях.Роклята много ми хареса на твоето красиво момиче.
Деси, и с двете рокли си страхотна.Удоволствие ми е да гледам твои снимки.
Майолка, и твоята рокля много ми допадна.
Роклята, която ни показа Ал на Ина, въпреки, че не е "моя" я оцених високо.
Чека, фантастична си!Много, много ми харесваш.
По последната тема...като гледам снимки на колежанките от университета на Божидара и  ми настръхва косата.Дано не се занемари и продължи да си държи на външния вид и облеклото.Все пак веднага е поръчала 13-то зимно яке на Ралф Лорън.Имаше 30% отстъпка по случай някакъв празник и ми прати линк да си избера нещо в знак на извинение, че ме остави с 5 ризи.Червена рокля с гол гръб ми беше избрала, но я отказах.
Тафта, много ми хареса и ти.
Макадамия, чудесна коса.За темата за зъбите не мога да се включа, но ти ще избереш най-доброто за теб, сигурна съм.
Кати, страхотна си!Фигура, лице, коса всичко!

По темата с пазаруване-обещания няма да давам.Отчитам първите 6 работни дни през, които не съм повторила дреха.Не с всички се чувствах/изглеждах добре, но на инат изтраях.Утре сутринта към залата ще съм с друго ансамбълче, а там с екип.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Получих тази  мила покана.
Скрит текст:
По отношението на купуването на козметика, извадих и снимах продуктите от една марка и ще направя снимки с останалите наличности, и се надявам да сложа край на това безумие.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 20:45 от siska79

# 183
О Сиска,  много харесах тези думи “ че на мен не ми липсва, не ми е мъчно, не се притеснявам, защото знам, че добре съм си свършила работата, когато е трябвало и сега всичко е в нейни ръце.”

Направо ти завиждам за червилата. Аз набедих именно CD че от него се подуваше устата ми и няма да взема пак.

# 184
  • София
Новата тема си върви,а аз все не успявам да се включа.
Ал,благодаря за нея!
Септември винаги ми е бил любим.Усещам го като ново начало,дали заради началото на учебната година,дали заради празници през този месец…
За съжаление тази година не започна както ми се искаше,но дано завърши добре!
От няколко дни се замислям за постепенно прибиране на летните дрехи.Хич не обичам това упражнение.Ако успея и да поизхвърля това онова ще бъде чудесно.Гардеробът се пука по шевовете,аз няма какво да обличам и къде да съхранявам дрехите си. 😂
Това  са последните ми покупки,които броя като първи есенни.
Скрит текст:

Хубав септември стилни дами!

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 01:37 от Ali97

# 185
Али, Kissing Heart

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 01:49 от Sweta

# 186
  • София
Света,благодаря!Но това не съм аз.Не съм решила на 100% ,дали да си оставя дънките.Утре ще взема пак да ги пробвам и да реша.

# 187
Али, като написа, че са последните ти покупки реших, че си ти и ни ги показваш.
Хубави са дънките, мисля че ще ти застанат, но премери, огледай се.
Връщам се да редактирам Hug

# 188
  • Велико Търново
Добро утро!
Али, много хубави покупки.Със здраве си ги носи.
Мариетка, страхотна си!Много ми хареса как си се облякла.Алергията ми всеки път е от различно нещо.Хванах пак стриктно кето и млечните са аут, че те пък ми правят целулита да се вижда през два чифта дънки.

Сега с един въпрос-имам ужасен мазол на малкия пръст на крака, който ми причинява ужасна болка и започвам да си кривя походката.Дълго време овладявах положението с кремове от аптеката, обаче вече не става.Кожата е изтънена и ме боли ужасно.Препоръка за клиника и дерматолог в София.Без значение е мястото.
Благодаря ви и имайте хубава неделя.Тръгвам към залата, че не помня от кога не съм почивала.

# 189
  • тук-там
Сис, с всички аутфити си чудесна! Твоят стил е разпознаваем! Постигнала си супер идентичност!
Али, дънките са любим мой модел. Дай да те видим с тях. Ако се колебаеш, тук винаги ще получиш безпристрастно мнение.
Аз не видях Чека. Може и пак от скролването в тел да е.

# 190
Сис, купи си тези протектори за малкото пръстче и разбери защо се появява този мазол- промяна в сводовете най-врроятно.Иди си направи чек и носи стелки.Също ти трябват широки обувки оторед.

# 191
Сиска, при мазол би трябвало кожата да е плътна, твърда, а не изтънена.

# 192
  • Велико Търново
Имам всичко, но от уреята кожата изтънява и същност вече боли.Няма твърда кожа, боли отвътре.Слагам протектори, отгоре едни лепенки на ханзапласт за да ми изолират кожата от обувките.
Нося само сникърси, а на работа вече ходя с работни чехли.

# 193
Дори сникърси, ако не са достатъчно широки отпред, все едно.Вземи си боси обувки и виж как ще е, но при мен този проблем е от падане на сводовете и пронация на глезените.Нося стелки.

# 194
Siska, на всички снимки си много себе си и ми харесваш много.
Стил 🙂

за мазолите - крака компенсира чрез тях и ти омекотявайки с крема и сваляйки ги, разваляш работата.
Това ми го обясниха в ортопедията като ходех с децата за стелки.
Особено при висок свод, където контакта на ходилото със земята е с много малко точки и се получават удебелявания тук и там, за да държат крака.

Али, ако имаш съмнения, защо не качиш снимки тук?

Мариета с красивите обувки.

Общи условия

Активация на акаунт