Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 98 033
  • 986
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
И аз на есенна вълна, купих кожен панталон във винено, обаче на талията не ми става. Дилемата е да сваля ли 5 кг или просто да го върна. Joy Че и лицето ще се смъкне...
Покрай рамките на Сиска ми дойде импулс за нови поляризирани слънчеви очила. Тези си избрах

# 361
Аз имам малка розова чанта, която нося рядко, но понеже е опушено розово и не е прекалено ярка, й намирам приложение целогодишно.

Анжи, новата прическа много ти отива Heart

Мими, Ал, споделете за якетата, моля. След подробна и онагледена комуникация вчера съм на клик да си купя яке, но още го мисля.

Същото е и с ежедневните обувки в момента. Да са маратонки или кецове, но не прекалено спортни, да мога да ги нося и в хладно време, лошо е човек да не знае какво иска. Simple Smile

# 362
Mariat, много си права, така съм квадратна 😃
Сутринта блузата беше загащена в чорапогащника и стоеше супер, но е жега-жега и го махнах и оувърсайза висна.

Не прави малък пуловера, по-добре стои вълна като не е много опъната.

Linofrina, чакам това за дъщерята, тя много прилича на мен и цветово малко неща от Веричи и пасват.

На мен само боти ми трябват, на ток, за да ги нося с елегантен панталон, поли и рокли.

# 363
Аз си търся черни кожени маратонки с висока подметка.

# 364
Едното яке, за което уточнявах детайли, беше точно това. Останалите не ми отиват цветово, а дългото светло палто ще си остане предимно в гардероба. Другото е тъмносиният бомбър.

Вчера излизах с дълъг елек върху по-плътна тениска и то по средата на деня. Мразя големите температурни разлики от сутрин до обяд и после вечерта.

# 365
Тъмносиния бомбър и беше на 2-ро място, заради липсата на яка се отказа. На дълъг врат не стои добре, или стои с поло/увит шал.

Мариат, и ние търсим такива маратонки с госпожицата, тя сега реши че иска като моите, а те ми почват четвърти сезон.

# 366
Щерката ми каза да разгледам Бестсикрет, но още не съм го направила.

# 367
На мен висока подметка ми върши по-добра работа, заради изолацията, особено на работа, но ми се носят и ниски.  Бях си харесала черни с бяла подметка и се въздържам само заради постоянното бърсане и чистене на подметката. В колата неминуемо ги съсипвам.
Засега шоколадови велурени Alohas, сиви 574, като тези, които смазах от носене или нещо от кожа.

# 368
Alohas ме изкушават, но имам маратонки и кротувам.
За есен/зима бяла подметка не е добра идея.

# 369
Аз поръчах тъмносиния бомбър и светлото яке с кафявата яка. Като дойдат ще се снимам, ако се харесам. Иначе за кафявото каре много се чудих и аз (което Ал е показала), ама имам сивото от миналата година и сякаш са 1 към 1 като модел. А светлото е доста различно и ще ми е интересно как ще застане на живо. Мисля, че в магазина все още нямат нищо, ако някой е решил да не се разкарва..
Аз ще се въздържа от кецове, че в края на лятото взех едни розовеещи.
Скрит текст:

Редактирам се - Ал, размисли ме с тоя дълъг врат сега Simple Smile И моят е от дългите и ще видя бомбъра как ще ми понесе...

# 370
Мими, изчакай да видиш 🙂

Карън, колко см не ти стигат да закопчаеш? Няколко см може да намалиш в обиколката и с упражнения и спорт, без да сваляш килограми.

# 371
  • Sofia
Ал, и сега го затварям, но ми трябват 5 см, за да не ме прищипва. Намерих му кусури и ще пътува. Отвътре няма хастар в горната част и ще се деформира грозно. Освен това кожата е много тънка и с намачкан ефект, който не ме радва. Цветът е красив патладжан.

# 372
При нас все още сутрин може да се излиза без връхна дреха, но започнах да прибирам полека летните дрехи след изпирането им. Сутрин излизам с дълга пола или панталон, нагоре с къс ръкав, уикенда - с роклите до коляното.

# 373
  • В морето
mardji1 - Честита годишнина! Flowers Hibiscus
Karen - очилата са топ! Много ми харесват и на мен!
MagniM - колекцията чудна, обаче пистака страшен! А Primavera е Heart

И всички, които видях, ви харесах много! Честити ви нови придобивки, с много удоволствие да ги носите!
Днес леко хладно, даже видях дъжд (дъждец) и затова - якенце: Grinning

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 08:44 от Taffta

# 374
Днес ми дойде поредната поръчка с ризи. Вместо да оставя една и да върна другите, както планирах, оставих три. 95% памук, еластични, много удобни, топли, не се гладят, идеални за дънки и панталон, добре ми падат по извивките без да ограничават движение някъде. Това са, което ми трябваше. В ежедневието се придвижвам само с колело и удобството и функционалността на облеклото ми е на първо място.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт