Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 97 523
  • 986
  •   1
Отговори
# 405
Диа, чудесно попадение и идея!

# 406
И за моите ръце. Благодаря, Dia!

# 407
  • В морето
DiaMia - Благодаря, че сподели! Flowers Hibiscus Като видях колко неща чисти, ами то наистина е незаменима.

# 408
  • София
Внимавайте с тези четки - свалят фуги. За силно замърсени повърхности става, но не бих чистила банята всеки път с такава.
Ако половинката ви е по-сръчна, може да сложи на винтоверт подходящ накрайник четка, върши същото.

# 409
Внимавайте с тези четки - свалят фуги. За силно замърсени повърхности става, но не бих чистила банята всеки път с такава.
Ако половинката ви е по-сръчна, може да сложи на винтоверт подходящ накрайник четка, върши същото.

Или направо сръчната половинка да се завре в банята.Joy
Извън кръга на шегата не познавам такава късметлийка.

# 410
ММ каза ако имаш топки за толкова къса рокля, ще имаш и за токчета.
Е аз имам 😡

Скрит текст:
..

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 18:48 от MagniМ

# 411
  • Велико Търново
Магни, уникална си!

# 412
Малиииии Wink

# 413
Магниии, страхотна:heart:

Тази четка изглеждаше интригуваща, мен също ме болят ръцете като търкам, може да помисля за една.

# 414
  • Ямбол

Бившият ми мъж миеше банята вкъщи, справяше се и-де-ал-но 😆. Аз до развода не бях пипвала нищо там, само купувах препарати.

Магни, изглеждаш великолепно 😍.

# 415
Познаваш. Даже препаратите си купува сам!

Магни, прекрасна си, но аз подкрепям твоя мъж - не е за работа!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 01:07 от Agent Provocateur

# 416
  • София
Магни,  фантастична си Heart Eyes

И аз съм заинтригувана от четката защото не съм сред късметлийките, които разчитат на помощ.
От вчера имам и нова тема - борба с нашественици, по-конкретно паяци. И моля ако някой има опит със справяне с проблема да сподели какво е решението.

# 417
Преди съседите ми викаха хора да пръскат против разни твари- с био препарати.Аз ги дебна с прахосмукачката паяците.В момента има доста, да.

# 418
И аз не мия бани и  прозорци, и пердета не закачам. Моят любим се справя прекрасно с тези задължения.

Магни роклята е за теб шита! Невероятна си в нея!

Моите покупки пристигнаха, дънките и дънковата пола върнах. Полата ми е голяма, дънките са объркали модела.
Заричам се дънки вече само на място в магазин да избирам.

# 419
Магни, страхотна ❤️
Да е жива и здрава 🎂 🍀

Льоня, за Н.Уест аз съм твърдо не.
Момичетата в офиса все пристигаха с някоя нова красота привлечени от красивия вид, едно обуване, по-точно няколко часа и дотам. Неудобни са.

Гледам боти с кафето, тези не са моите, но ми допада цялостния вид на дамата

Общи условия

Активация на акаунт