Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 97 707
  • 986
  •   1
Отговори
# 390
  • тук-там
Magni, аз за късата рокля не бих се притеснявала. Имаш тяло за нея. Но на мен лично ми се струва с висока талия, а на мен такива ми стоят като подарени, както впрочем стои и на манекенката.

# 391
Magni, полата много ми харесва 🙂
Роклята е прелест, на младата дама ще и стои прекрасно.
На късата нещо в талията ми е странно

Взех две хубави  книги за подарък
Скрит текст:
и вчера взех книги 😃

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 17:16 от Al Georgieva

# 392
  • София
Скорпио, а как си подпомагаш/подготвяш вестибуларния апарат при такива екстремни изживявания?
[/quote]
Промених си нагласата, че тези изживявания не са за мен. С подходящата компания и настроение забравям, че е възможно да имам проблеми и наистина нямах. Да уточня, че говоря за по-екстремни влакчета и подобни. Скок с бънджи, парашут и т.н засега са само планове.

# 393
Мацки, на мен талията ми е добре, съвсем на мястото си - друг е въпроса, че към днешна дата талия нямам, да кажем, че е на кръста ми колана. Joy В раменете е свободна - обикновено там ми стягат подобни модели. Има и джобове. Ретро е с тези тик так копчета, но на мен ми харесва. Има еластан, очаквах друга материя понеже пише памук.
Полата е жестока. Точно такава исках - класическо индигово с оранжев шеф. И точно над коляното ми застава. За зимния сезон ще ми е перфектна. С ризи, поло, пуловери - с всичко пасва. Днес я мерих с тениска, обух сандал - много е благодатна.

# 394
  • София
Промених си нагласата, че тези изживявания не са за мен.
Вестибуларният ми апарат е толкова разбрицан, че ми става лошо, ако седна в люлка Confounded Добре, че животът ми осигурява достатъчно адреналин, да не се мъча.
Мацки, я си кажете мнението за тези ботуши

# 395
  • Ямбол
Оо, “Скитник между звездите” 🥰, една от първите ми фантастики.

# 396
Красив ботуш, Льоня.
Аз съм консерва и не бих носила такива, колкото и да са красиви. Да не говорим, че ми липсва талант да ги комбинирам.
Офф изритайте ме от тук, че ме чакат две бани за почистване.

# 397
Al 🌷много хубави чанти си показала, благодаря! Нещо в бежово/кафявата гама ще е най-вероятно като се знам каква съм смотана 🙈

Кати 😍, всичките ти визии ми харесаха, много хубава жена си! Ще си купя розова чанта със сигурност вече ☺

G&B, браво за куража и превъзмогването на страха!

Мьос, благодаря! 🌷

# 398
Льоня, аз имам боти от светла змия и ги нося много, но са на по-нисък ток и много удобни.
Ботуша е Уауууу, всички ще те гледат в краката. Ще отиват много на новото ти палто.
Такъв десен имам пола и я нося с черен пуловер и черна риза или бяла риза

Магни, чистенето на никой не  е избягало Grinning
Стой тука сега

Ant., бежово е хубаво, стои и с тъмни цветове. Недостатъка е че някъде да я тръкнеш и много личи.

Кати, много хубави визии показваш.
Аз още съжалавям, че не си купих като твоята цветна чанта на Десигуал

# 399
Промених си нагласата, че тези изживявания не са за мен.
Мацки, я си кажете мнението за тези ботуши

Трепач са, кожа ли е?

Магни вчера мих баня и пустосвах! 😃

# 400
Магни, полата е много хубава. Мисля пролетта я взех аз, но не съм я слагала.
Червената рокля за мен е момичешка, дънковата ми харесва! Ако дължината е добре.
Змийските ботуши са прекрасни, но вече ток не смея да купя/сложа.

Аз днес бях на керамичен базар в близко градче. Тръгнах яке, връщам се по тениска Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 18:17 от MarietaYo

# 401
  • София
Не, но и цената им е добра. Имам обаче печален опит с Найн уест, колкото красиви, толкова и неудобни.

# 402
Магни, за мен талията на роклята е нормална, къса е, но горе затворена - според мен ще ти стои добре с кецки.
С поло не я виждам, защото има къси ръкави, висока яка - не ми се връзва.

Розовата чанта е хубав акцент - основно пролет/лято, Кати много добре е онагледила. Заспиваше и на аутфита на Ант.

Много ми хареса и кафявата рокля на Мариета - като рокля и съчетана с розово-цикламени обувки.

# 403
Магни, полата е много хубава. Мисля пролетта я взех аз, но не съм я слагала.
Червената рокля за мен е момичешка, дънковата ми харесва! Ако дължината е добре.

И вече е опакована за момичето ми. Вечерята днес е за нейния рожден ден. Купихме ѝ Apple Watch. Надявам се да ѝ хареса, просто нищо друго не можах да измисля, а аз ползвам моят вече трета година и ми е удобен. Но тя се радва на всичко и роклето ще е приятно допълнение за нея.
А черната рокля не е дънкова - 60% се оказа памука, но поне бързо изсъхна и не е съвсем изкуственяк. Лесно я огладих, което също е плюс, мразя тази дейност.
Теб обаче всеки път като покажеш стил, страшно те харесвам. Може би затова имаме и съвпадения в покупките.
Света, имам фини черни полота и точно защото е като риза си мислех, че ще става за зимата въпреки късия ръкав. Но докато не облека няма как да съм сигурна разбира се. И да, аз също я виждам с кецки заради модел и дължина.
Ще сложа сандали с токчета само да видя как ще стои, въпреки че от сега знам, че няма да ми хареса.
Мими, чистенето на банята страшно товари възпалените ми стави. Но отказвам помощ засега и мен чакат за съжаление.
Скрит текст:
на всичко отгоре тези препарати за варовикови отлагания ужасно смърдят, а без тях не става, че е ужасна водата тук

# 404
За миенето на банята си купих това. За моите ръце е незаменима!
https://bosch-bg.com/akumulatorna-pochistvashta-chetka-bosch-universalbrush

Общи условия

Активация на акаунт