Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 96 810
  • 986
  •   1
Отговори
# 450
Четката ще я пропусна 😃
Всички правим всичко вкъщи.

Диа, много хубави устни 💋

Чека, мноооого ми харесват роклята и полата.
С кубинки, с токчета, страхотна е 😍
Имам много, много подобна ❤️
а шала ме подсети за новата колекция на Aeyde

определено имат идеи и смело стъпват в митология и приказки
The Maiden

The Mother

и чакам за The Crone

# 451
  • В заешката дупка
Роклята със сигурност ще я нося с връхна дреха навън, иначе ще умра от студ. Simple Smile И с шалове и без шалове. Бижута почти не нося, но пък си имам шалове. Това не е единственият, който съм ѝ замислила. Аз принципно не обичам много рокли, защото са ограничаващи откъм комбинации, но тази на мен ми харесва как се комбинира и с по-елегантни обувки и с кубинки, и с шалове, и със сака, и с якета. Затова си я оставям и мисля да си я нося много.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 00:26 от ЧеКа

# 452
Хубава, интересна рокля, ЧеКа и много хубаво ти застава!
Аз имам подобна и я нося с късо кожено яке /давам идея за връхна дреха/ или само по рокля. Да, с всякакви обувки се комбинира.

Диа, много ми харесаха устните ти и глосът върху тях!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 22:22 от Sweta

# 453
Аз принципно не обичам много рокли, защото са ограничаващи откъм комбинации....
ами не е ли роклята сама по себе си завършена комбинация?

едит/ две велурени чанти 🙂

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 16:28 от Al Georgieva

# 454
  • В заешката дупка
Така е, Ал. Именно, че е завършена, а аз предпочитам дрехи, които мога да нося в повече комбинации. Не обичам хич да ми висят дрехите в гардероба и да се ползват рядко. И преди съм казвала, че не съм максималист в дрехите (обувки, чанти също) и предпочитам по-малко неща да имам.

# 455
От поста на Чека се сетих да ви помоля за предложения. Търся модел пола (нямам идея какъв), която да нося с кубинки и пуловери в хладното време. Ся, признавам си избързах с покупката на пуловер с вълна в предвид моята предменопауза, но все пак.
Мими, кой ти гледа прозорците по Коледа?

# 456
Чека, оригинална рокля, не е много обаче в твоя изчистен стил... но е хубава!
Диа, подстрекателке, взех го на МАС, отделно в аптеката друга подстрекателка ми препоръча тоя серум...след Шисейдо трудно ще ме впечатли ма знаеш ли?

# 457
  • София
Дълги години имах съсухрени места по лицето си и не можех да ги оправя с нищо, правеха ми бабунки, неравности. Само серията на Avon Anew skin renewal с протинол и ниацинамид ме отърва от тях. От миналата зима не оставам без продукт от нея - крем, серум.

# 458
Мими, това Виши за мен е гола вОда.
А беше време, когато козметиката у дома беше от до Виши.
Жалко,че си позволиха така да снижат нивото, отдавна съм ги разлюбила.

# 459
  • тук-там
На Виши само вит. С ползвам от серумите.
Аз току що поръчах тази пола:
https://www.g-star.com/en_it/shop/women/skirts/d29324-01-2965

# 460
  • В морето
Ех, предаде се значи Grinning , много в твой стил обаче и да си я носиш с много удоволствие!

Скрит текст:
Аз вече 45 дни без сайтове, магазини, покупки и поръчки... Само гледам... Sunglasses

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 19:46 от Taffta

# 461
  • В заешката дупка
Моят стил не винаги е изчистен, Мими. Шалове нося аз доста есен-зима, съчетавам и различни десени, обичам и интересен дизайн на дрехи  Въпросът е че не винаги ми отиват и трябва повече да се постарая - и в търсенето, и в съчетанието.

Мариат, аз тази пола, която показа,  я мисля точно да става и за кубинки.

Ето няколко комбинации кубинки-пола.

# 462
Чека, аз съм ниска- 160 см. Май няма да е добра идея за мен.

# 463
Чека, роклята е хубава, но според мен, толкова много волани ще й дават допълнителна ширина и я виждам само на слаби и високи фигури. Също така волани + принт я правят много “бизи”, и за мен без шал и връхна дреха ще е по добре.
Ти си слабичка и ти отива много. Аз бих я носила и с висок велурен ботуш, съчетан с късо кожено яке или дълго палто.

Полата с набора много ми харесва, но мен този модел поли ме прави квадратна, заради набора в кръста. Загледах ето този модел аз 😊

Al, кафявата чанта много ми хареса 😍

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 20:27 от Ant.

# 464
  • В заешката дупка
Аз съм 165 см. Слаба съм като цяло, но си имам месца около ханша и бедрата. Поради тази причина се опасявах, че тази рокля на волани няма да ми стои хич добре и ще ме прави топчеста в долната част, особено с кубинките. Обаче се харесах.
Понякога наистина си струва да се пробва – неща, които очакваме да не ни отиват, понякога се оказва, че не ни стоят чак толкова зле. И обратното. Аз съм връщала дрехи, които съм била почти на 100% убедена, че няма как да не са “мои”.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 01:52 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт