Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 96 898
  • 986
  •   1
Отговори
# 435
Мими, може ли линк към сайта, от който поръча четката?
Магни, много добре ти стои роклята. Обувките ми идват една идея по- официални за този модел рокля, иначе.

От същия на Диа, накрая ме пусна да платя. Wink
Магни аз от 10 години викам човека да мие прозорците, страшно облекчение е...имам неудобна, неотваряща се дограма...само той може да измие със чупещи се четки, приспособления. Не се презорвам, за Великден и за Коледа! Wink

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 12:52 от mimi.7299

# 436
Магни+рокля нова къса+обувки-Уаууу...Heart Eyes
Бани и прозорците са все още ресор на ММ...единични случаи имам аз да ги мия...
Абсурд  да скоча с бънджи или някакви подобни екстремности...аз на Айфеловата кула едвам се качих...ако не беше такава известност едва ли щях да се навия...мен и на Снежанка ми е дискомфорт да седя в кафето...Преодолявам ги, наслаждавам се на гледките, ама като сляза на земята ми е по-добре...

# 437
Оооооох, къде ги намирате тия мъже?

# 438
  • Ямбол
Мими, единият е свободен, искаш ли го 😆🤣?

# 439
  • София
С четка Бош може и да се включат Мими Laughing

# 440
Работата е както ги научим. Сама съм си виновна, защото видиш ли той няма да се справи добре като мен. И все го жаля, че работи по 10-12 часа. И е пипкав. Не мога да го чакам два часа да мие под, като аз за половината време съм готова и е изсъхнал.

# 441
Мими, единият е свободен, искаш ли го 😆🤣?
Да 🤣🤣🤣
Асе, няма никакъв шанс!
Магни, е, ето така съм и аз, но ако на 30 не ми тежеше да върша всичко на 50 вече ми тежи!

# 442
У нас мием и чистим по равно, даже често мм има повече желание от мен. Само че аз съм такава, че обичам аз да си пипна всичко, за да знам, че е както го искам. Ако не ми се занимава, след негово чистене остава както е изчистил, но често като някоя свекърва повтарям някои неща. 😁

Мими, глосът е просто... 🥰 мажа се от три дни непрекъснато 😆, ама аз обичам 😊 той е интересна консистенция - между олио и гланц, или не знам и аз как да го определя. Не се топи и да изчезва от устните или поне не се топи дълго време като за такъв продукт. Има силен блясък, не бляскави частици, а стъклен блясък. И много добре хидратира, ама много добре! Не лепне изобщо. Цвета, който аз избрах, е такъв, че подсилва естествения цвят на устните, не изглеждат особено различно, но на мен ми харесва. И просто са ми слабост подобни мазила, прекалявам, естествено 🫣
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 15:14 от DiaMia

# 443
Не ме подкукуросвай. И фломар корал поръчах заради теб! На чорба ли ще ги правя. 🙃
И за олиото на кларанс май пак ти беше виновна... 😃

# 444
  • В заешката дупка
И аз баните не ги пипам. Това е работа на тримата мъже у дома. Обаче съм много загрижена да им е леко и показах снощи на мъжа ми четката на Бош. (Mерси, Диа!) Ставам сега сутринта и той - поръчах я.

Магни, ах тези крака!

Купих си рокля. Пак. Simple Smile С кубинките ще си я нося много със сигурност.

Така като съм я подкара и пола ще взема да си купя накрая. Даже има една, на която съм хвърлила око.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 10:33 от ЧеКа

# 445
  • София
Чека, хубава и интересна рокля. Чудни аутфити си спретнала.

Видях Мариета с кафявата роклА.  Имам я в розово и за лятото е супер. Относих й се.

Бош и моят поръча. За полиране на фаровете и за барбекюто Laughing Казвам му за банята и фугите - не ме чу Smiley Ще го накарам да пробва на стъклото на фурната първо Smiley

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 14:29 от asa

# 446
Чека, хубава и интересна рокля. Чудни аутфити си спретнала.

Бош и моят поръча. За полиране на фаровете и за барбекюто Laughing Казвам му за банята и фугите - не ме чу Smiley Ще го накарам да пробва на стъклото на фурната първо Smiley
Форумната четка!
Аз ще я пробвам първо вна стъкления параван, него и всеки ден да го миеш малко му е, нашата вода е твърда!

# 447
Не ме подкукуросвай. И фломар корал поръчах заради теб! На чорба ли ще ги правя. 🙃
И за олиото на кларанс май пак ти беше виновна... 😃
Не те, аз имам прекалено много, но раздавам също много, освен че обичам и си се мажа, Clarins-а си върви при мен, стои ми до лаптопа и като съм си вкъщи, си се мажа с него.

Мм чисти печката преди десетина дни, ами нямам забележки този път, светна я. Имаме акумулаторен винтоверт, две-три бормашини с кабел, но четката е много по-лека и удобна.

Забравих ЧеКа, роклята е разкошна, но ти имаш такава фигура, че всичко ти стои!

# 448
При нас водата е твърда , но с препарат против варовик и след това с перото за стъкло стъклени паравани и душ кабини се чистят много лесно. Изобщо не се налага да натискам.

Чека, странна рокля, прилича на елхичка. Изглежда по-добре без връхни дрехи и шалове.

# 449
Шантава е роклята на Чека, но много ѝ стои. А кубинките и двата чифта обувки са ах 😍
Полиране на фарове ли прочетох. Сега ще я покажа тази четка на ММ. Въпреки че имам спомен за подходящ за целта уред.

Общи условия

Активация на акаунт