Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 97 361
  • 986
  •   1
Отговори
# 420
Магни, пълен разкош си! 😍
Таз четка много ми хареса, пробвах да я поръчам, но не ме пуска към плащане. Ще я търся от друг сайт. За прозорците викам човек, нямам сили вече с този плексит, но баня и тоалетна мен чакат. 😭

# 421
У дома аз върша такива дейности.
Искам да изкажа възхищение на всички, преодоляващи страховете си, и за смелостта ви да извършите такива екстремни неща.Аз съм със заешко сърце и адреналинът ми влияе зле.

# 422
  • тук-там
Магни, чудна си с роклята! Според мен с едни конверски също ще е страхотен аутфита и аз бих го носила и на работа.
Паяци и аз дебна постоянно. Не знаех, че имало нашествие.

# 423
Пролет и есен винаги има нашествие Simple Smile)) , не е нищо извън нормите.

# 424
Пролет и есен винаги има нашествие Simple Smile)) , не е нищо извън нормите.
Има един препарат на BASF, дето го купувахме от турция, много ефикасен за паяци и всякакви гадини на вилата, но е в службата и не мога да ви го кажа.
Деси, аз също съм много страхлива и никога през живота си съм нямала желание за екстремни преживявания. Simple Smile
ПС Айде и аз поръчах четката...Диа винаги изкача със страхотни идеи! Вчера за малко да поръчам в Червилната един нов глос по нейна реклама. Но твърдо се въздържах!

# 425
И аз я виждам с конвърски роклята на Магни.
Много ще е добре.

Вчера случайно се видяхме с колеги в града и всички бяхме с късо - жените къси панталонки, мъжете с до коляното.
Много топло, истинско лято.

Страховете са за преодоляване.

# 426
Страховете не на всяка цена са за преодоляване.Нищо не е на всяка цена, освен ако не е нужно за оцеляване.
Моите опити са доказали, че адреналинът, когато не е свързан с това да изляза от трудна ситуация, носи негативи.Затова не си правя вече труд да преодолявам страхове,  от които не зависи битието ми.С останалите се опитвам, разбира се.

# 427
Страховете не на всяка цена са за преодоляване.Нищо не е на всяка цена, освен ако не е нужно за оцеляване.
Моите опити са доказали, че адреналинът, когато не е свързан с това да изляза от трудна ситуация, носи негативи.Затова не си правя вече труд да преодолявам страхове,  от които не зависи битието ми.С останалите се опитвам, разбира се.
И аз така Деси, достатъчно негативи и страхове трябва да преборя, защото е жизнено важно, няма нужда зорлем да си докарвам нови!
Отделен въпрос, че нямам вяра на тез екстремни атракциони, особено в Бя, никога не е напълно безопасно за оцеляване. Видяхме какво стана в Несебър. Малката никога не я пусках на такива, даже и на батут.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 11:25 от mimi.7299

# 428
По мое виждане, страховете оковават човек, направо погубват разума. 
В екстремни ситуации, оставиш ли се на страха си свършен - и ти, и хората които разчитат на теб.
За това си мислех като написах
Страховете са за преодоляване.
а не че ходя да се меря с РедБул атлетите.
Човек се състезава със себе си, преодолява себе си, т.н.

Излезнах да изпия едно кафе със сладолед преди да си метна пак в кухнята 🙃
Много се харесвам така 😎

# 429
Ох, много сладка е тази Зарена и как светва тоалета с нея!

# 430
Много си я обичам Заренката ❤️

# 431
Мими, може ли линк към сайта, от който поръча четката?
Магни, много добре ти стои роклята. Обувките ми идват една идея по- официални за този модел рокля, иначе.

# 432
Много съм мислила по въпроса и за мен самата зная, че няма нужда да се състезавам със себе си, нито да преодолявам страховете си, защото нямам капацитет, за да го направя, което после да не разруши част от мен.Това също е до възможности и нужди.
И го казвам с ясното съзнание, че съм минала житейски ситуации, в които се е налагало да решавам много бързо, тогава знам, че мога да действам.Но също си знам лимитите и знам как да пазя себе си като емоция.
Мое лично мнение е, че
хората, които постоянно се състезават, инат съвсем друг тип емоционално приемане на света.При някои- пак лично мнение, това е като наркотик, не ти дава мира.
Така че житейското ми верую не включва да опъвам себе си , за да съм готова за някаква хипотетични ситуации.
Затова изказах възхищение към всички, които имат умението да надскочат себе си и това да не повлияе негативно после.
Има и правени проучвания по темата- ако мозъкът не издържи на притока на адреналин- изключва и човек губи съзнание.
Въпреки, че сме хора еднакви, софтуерът ни невинаги е идентичен на 100%.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 12:56 от ДХ3

# 433
  • В морето
MagniМ - Heart От мен 10 точки! За топки не знам, но тяло определено имаш за аутфита. Обувките са разкошни, искам и аз такива. Ако работата ти не е строго делова (консервативна) не виждам защо да не си така "на работа", много е женствено, момичешко, свежо. И с кецове също ще е топ.

# 434
Добро утро, мацки! Най-после се наспах. И баните все пак са изчистени, чакам само ММ да си прибере куфарите на мотора.
За работна роклята не става. И изказването на ММ беше във връзка с това, че само на работа не сме заедно - един вид позволение да я обличам само като съм с него. Нещо на ревнив се прави напоследък. Joy Но пък снощи си изкарахме страхотно с децата.
Благодаря на всички за страхтните отзиви. Както и Ал казва, откъм тела я докарваме ама лицата ни хич не лъжат.
Taffta Heart, работя в книжарница, през лятото сме с униформени тениски (от юли до каря на септември), но през останалите месеци сме кой както се харесва. Аз съм носила късо през целия си живот, но покрай момичетата тук заобичах и миди дължините. Обувките са от Зара, но преди повече от година са купувани.
Скрит текст:
Относоно четката за баня, аз ползвам такава за тоалетна, сменям често и върши страхотна работа защото са твърди. Имаме парочистачка, но изобщо не съм уау и не я ползвам. За помощ имах предвид такава от вън, но досега не бях ок чужд човек да шета у дома. Но си променям нагласите и сериозно се замислям някой да идва на две седмици за няколко часа. Помощ за прозорци, мокри помещения и тераси си е сериозно облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт