Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 88 501
  • 919
  •   23
Отговори
# 495
Ал, днешният ти аутфит е топ!
Какви са тези Ганг, които споменавате? Май не съм купувала от тях.
Щастлива и усмихната да е Майолка! Весел празник!
Водят се май за индийски стоки...три имаме вкл и Ганг макси!

# 496
Al, имах подобни обувки и много си ги обичах. Почнаха да се белят и ги хвърлих, но си ги поносих с удоволствие доста време.
Скрит текст:
mtz, индийски магазин е, има приятни памучни неща.
https://gang.bg/

# 497
  • София
Честита да си, Майола Бени Flowers Cherry Blossom
Да си здрава, щастлива, обичана и да запазиш този чудесен, отличаващ те личен стил!

Колкото и да звучи като клише - Сиска, с Мина сте като сестри… Нека учебната година да е здрава и успешна за вас и за всички останали с ученици!

Ал, особено с тези обувки днешната визия е супер попадение!

Усмихната и хубава да ви е седмицата, дами!

# 498
  • София
Gang не са индийски повечето, произведени са в Китай, Италия и България. Само името е индийско. Полата от сета е много комфортна, цял ден ходя с нея насам-натам. Не ми харесва тази им политика с различни цени онлайн и в магазините, не е за пръв път. Иначе в мол Парадайс ходих в Манго този път, харесах тези дънки, Jessie. Допада ми този тренд с джобчета отпред, много е сладко:
https://www.johnlewis.com/mango-jessie-wide-leg-jeans-dark-blue/p113226525

# 499
  • В морето
Майола Бени - Честит рожден ден! Birthday
Al Georgieva - определено днес ти обираш всички точки с аутфита си, а обувките са Heart
Много ми харесаха и трите снимки с поли - от първата - полата, от третата - обувките, бих взела за себе си.

Успешна учебна година на всички! Wear Mortar Board

# 500
  • София
На добър час на ученици и учители,ако има в темата!🍀
Майолка бъди честита и сбъдвай мечтите си!❤
Сиска прекрасни сте с щерката.
Ганг все ги пропускам.Ще взема да ги “преслушам”,ако мина покрай техен магазин.
Предстои един от неприятните за мен моменти смяна на летните с есенно-зимни дрехи.Само като си помисля и ми става зле.Ако взема и да отделя дрехите,които не нося ще освободя място за нови покупки,

# 501
Голямата раница на др.мартенс  не я препоръчвам, ако ще се товари наистина сериозно. Самата тя си тежи, а презрамките не са от най-удобните, когато раницата натежи убиват, особено през тънка блузка. Но все пак е по-удобно от чанта с презрамка на едно рамо, това е ясно.

# 502
  • София/Севлиево
Майола, щастлив рожден ден ❤️ Бъди здрава и все така лъчезарна.
Успешна нова учебна година на всички -ученици, родители, учители (ако има).

# 503
  • Велико Търново
Благодаря Ви за предложенията.Ще ги разгледа и ще избере.Чантата ще е само една, защото американците чакат втората половина на таксата.Тя не носи тетрадки в училище, а е само с таблет.И не мога да се стърпя да не я покажа от днес-няма такъв ентусиазъм като нейния и младежа зад нея.

# 504
Ентусиазъм 🤣🤣🤣

# 505
  • София
Леле, какъв съм абориген. Не знаех, че във Велико Търново има американски колеж. Навремето майка ми не искаше да ме запише в новата тогава гимназия в Челопеч - нямала традиции...

# 506
  • Велико Търново
Леле, какъв съм абориген. Не знаех, че във Велико Търново има американски колеж.

От двадесет години има, а от днес има и Аркус Джуниър в Арбанаси.

# 507
  • София
Ясно защо не зная. Преди 25 години кандидатствах, а преди 20 години завърших гимназия и оттогава не съм се интересувала особено от средните училища.

# 508
Бени, да си ни честита, много здрава, все така стилна, с тънко чувство за самоирония и блясъче в погледа! ЧРД!

Наслука на учениците ни!
(моите са от 2 седмици на училище)

# 509
  • София/Севлиево
Като бях студентка във ВТУ много се радвах на колежанчетата,даже с няколко колеги ходихме само за да им видим униформите(по онова време нямаше училищни униформи и си беше атракция).Имам една приятелка, която преподава чужд език там.

Общи условия

Активация на акаунт