Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 86 758
  • 896
  •   41
Отговори
# 510
Много ми хареса снимката от колежа 🙂
Двамата с тъмните очила са 😎

Цикламата ми цъфна ❤️
Диа, пак да си купиш цикламени обувки 😘

Хубав ден!

# 511
  • Русе
Момичета, много хубави поздравления за рождения ми ден и думи за себе си прочетох. Благодаря много! Purple Heart
Майолка, здрава и щастлива бъди!
Получих подарък чанта, сега и търся подходящи кецове.

На живо цветът е много по-хубав.
Скрит текст:

# 512
  • София
Изтървах темата предните повече от 10 дни.
Имам си първолаче аз, вчера беше доста емоционален ден за всички.
Честито на всички ученици, на майките силни нерви и хакуна матата.

Една ваканционна снимка от мен:
Скрит текст:

# 513
  • София
Swe изпуснала съм те,зло да те забрави!Бъди жива и здрава!
Чантата много ми харесва,обаче така и не свикнах с тези широки текстилни дръжки.А и не знам доколко ще побира всичките ми принадлежности.
Иначе и аз търся да си подаря чанта.
Клеми,честито ти първолаче!С желание да прекрачва всяка година училищния праг! Flowers Four Leaf Clover

# 514
Диа, глосът е тук, харесва ми макар, че е почти без цвят. Гилзата е жестока.

И аз получих чанта за РД, в началото на месеца! Още не съм я слагала...

Дойде и четката за баня, след обяд ще я пробвам на паравана, че банята е измита..

# 515
Мими, сложи молив за контур и тогава глоса. Нали имаше молив Dior? Трябваше да вземеш по-червения цвят, този стои по-безцветно.
Чакам и за четката мнение Simple Smile

Al, стига да намеря "моите" такива обувки, пак ще си купя.

# 516
Майолка, честита бъди! Здрава, успешна и все така лъчезарна!
Попътен вятър на всички ученици!
Адаш, честита чанта!
Клеми, прекрасна си.

Аз все още нямам ученик, още мъничко време имам до този момент, но виждам , че емоциите са различни. Днес си забравих очилата в офиса и всичко ми е умерено размазано, но пък не си виждам бръчките в огледалото. Бях взела един крем на Филорга, никак не съм доволна - прави филм върху кожата и не ми опъва линийките нощем. Ще търся алтернатива, като приключа стария. А какъв косопад ме в налегнал, на 10-ти ще пусна изследвания да видя хормоните , но имам чувство, че ще остана с лек перчем, който да замятам от едната на другата страна, толкова пада … (дойдоха шампоаните, които Агентчето показа, но само веднъж съм се мила с тях).

Стилно никак не съм издържана тези дни, сутрин ми е студено, по обяд топло - дънки, тениска и кецове.

# 517
Ха, ха Диа вече свърши молива на Диор, трети подред. Повече няма да купя, много мек, бързо върви и се размазва. Връщам се на старата добра Импала.
Глосът не го искам силен, просто за небрежно да не е хич без цвят...
За червени устни имам Диор, Шисейдо, ISL 🙃, по няколко!

# 518

Получих подарък чанта, сега и търся подходящи кецове.

На живо цветът е много по-хубав.
Скрит текст:

Све, не са точно кецове,  но пък цветът...ах! цветът! Налични са в Пунто

# 519
Све, пропуснала съм те, извини ме - да си ни жива, здрава и все така усмихната!

Много са ви хубави чантите и обувките, аз се назландисвам за нова чанта от пролетта, но покрай разни други емоции и харчове не съм си купувала нищо от месеци. Всъщност взех една кафява кожена пола преди 10-ина дни, която ще тръгне обратно, голяма ми е.

За "почти безцветните глосове" процедирам така - или нося чист само за блясък, като съм "спортна", или нося с молив, с който освен контура леко затъмнявам/оцветявам и ъгълчетата и оставям само центъра с "чист" глос, или посягам към колекцията си от матови червила, които почти не нося последната година. Много леко докосвам 3-4 пъти устните си с матовото, да се трансферира минимум пигмент без да се създава слой от продукт, потупвам с пръст да се поразнесе и мазвам глос отгоре. По този начин 1 глос се превръща в 20-30 различни цвята и мога да си контролирам и координирам всичко.

Мими, Филоргата, която ти прави филм я ползвай като последна стъпка - под нея сложи 1-2-3 продукта, които са силно хидратиращи (тонери, серуми, есенции, както ти се намира - не се страхувай да наслояваш) и ги запечатай с Филоргата. Може много да ти хареса резултата сутринта!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 16:56 от Agent Provocateur

# 520
  • Русе
Али, Агент, благодаря!
Али, малка е чантата, но знам, че ми е подарена с голяма любов и ще я вкарам в употреба.
atenan, страхотен цвят обувки, ама като се знам в последните години колко ходя на токчета. Вече, като купувам обувки или сандали на ток, избирам да са на широк ток и около 6-7 см височина, за да знам, че ще ги нося поне от време на време.

# 521
И аз така ги нося прозрачните глосове, примерно с матовото 999 на Диор. Но като съм с анцуг или къси панталонки само по глос, за лек цвят и блясък!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 20:37 от mimi.7299

# 522
  • София
Аз напоследък започнах да употребявам повече молив и глос. С дъщерята накупихме моливи и глосове от Кико, понякога карам и с Juicy Bomb.
И пак аз в обичайния ми спортен вид на работа.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 18:28 от Rockstar

# 523
Нямам нещо енергия да пиша напоследък.Днес бях на маникюр:

Сдобих се с новата нашумяла гел-пудра:

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:32 от ДХ3

# 524
  • София/Севлиево
Све,приеми и моите най-сърдечни поздрави за своя празник!
И аз днес бях в черно и бяло(извадих си любима пола и мисля и утре да съм с нея).Ходих на зъболекар,ще ми маха един мъдрец,за който никак не бях съгласна,но почва да ми прави проблеми.И после ще трябва и коронката на импланта пред мъдреца да свали и да ми направи нова.На ММ му писна от моите зъби (той им плаща ремонта).До бременността с Росен нямах почти никакви проблеми,след това обаче...Надявам се в близките 3-4 години това да ми е последният по-сериозен стоматологичен проблем.Хубавата новина е,че ще платя само 1/2 от цената (със зъболекаря сме съседи и станахме сравнително близки,та директно му казах,че ММ няма да е доволен от цената и той ми я свали).Ходих на АГ и мамолог -там всичко ми е наред,следващ преглед след 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт