Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 72 654
  • 705
  •   3
Отговори
# 525
Деси много си готина и супер маникюр.
Новата пудра на Катрис за мен не става. Пробвах я от дъщеря ми, пълна скръб. Чакам и твоето мнение!

# 526
  • София
Ето това е най-яката фиксираща пудра от дрогериите.

# 527
Изпробвах четката, много е удобна за държане. Паравана измих с антикалк и меката приставка...след 2 дни ще е все едно не е мит, много е варовита нашата вода!
Сетих се, че имам четка за пилинг на лицето, тя със сигурност няма да изстърже фугите! 🤣🤣🤣 Трябва да почна пак да си я ползвам. / на лицето де /

# 528
  • Ямбол
Мими, нашата вода е също толкова варовита. На сестра ми каната е на повече години от моята, няма капчица и петънце варовик, моята е едно три поколения сме ходили с нея на извора за вода 🫣, без значение колко я търкам и чистя.

Черпя ви с торта виртуално:

Скрит текст:

С любимите цветенца на мосюто

И един неочакван прекрасен подарък 🥰

# 529
Как сте момичета?
Хубава торта ❤️
ДХЗ, много добре изглеждаш - тренировка + хр.режим определено ти влияе много добре.
Елислава, стискам палци да мине леко.
...

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 21:33 от Al Georgieva

# 530
Като те гледам,Ал, ми иде да защрапам и аз с остри чепици към мола😅 Трябва да ида да платя една поръчка за едни матраци до Ринга.Синята рокля я помна- толкова да го харесвам цветът, имам няколко артикула в моя дрешник, вкл. гуменки.
Вчера каквото хъбаво време беше- днес Sad((
Честит празник на всички с хубавите имена- Вяра, Надежда у Любов, честит празник на София.
Днес има разни мероприятия в града, на сайта на Ст. община има инфо.

# 531
  • София/Севлиево

Честит празник на София и жителите ѝ.
Днес при нас вали и искам не искам трябва да вадя есенните неща,че и сутрин е доста хладно...

# 532
При нас е жега, защрапах по лятна рокля и чехли навън!

# 533
Честит празник на именниците днес! Прекрасен имен ден на носещите благословените имена на Вяра, Надежда, Любов! Да бъдат живи и здрави всички, които почитат този християнски празник!

Някой да има код за букинг? Ще бъда благодарна, ако споделите на лични.

Хубав ден!

Едит: получих кодове, благодаря.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 22:32 от finеsse

# 534
  • София
В София е чиста есен! Дъжд, вятър, студ! Аз съм в черно.
Честит празник на всички!

# 535

Накратко за деня Simple Smile( калъфът на тел. ми е такъв заради това черното пакостниче Simple Smile)

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:44 от ДХ3

# 536
Котката 😻

# 537
  • София
Днес така. Трябва да ми забранят достъпа до Манго/Зара/Страдивариус:

Скрит текст:

# 538
  • Sofia
Днес без стил по дънки и суичер, защото съм скръбна. Лисица ми е убила 4 птици снощи.

Све, Майолка, честито на патеричка! Майолче, мислех си колко младееш за 40+, пък ти си била наистина малка. Grinning

# 539
  • Ямбол
Аа, Карън, ако е заради свещичките на тортата - в понеделник станах на 43, а това с 34 си е вътрешна шегичка. Купих си ги в началото на месеца, а Дребосъчката като ги видя попита кой ще става на 34 години (защото 3 и 4 значи 34 години, а не 43 😆). Макар че преди време имах период от няколко години, когато все бях на 32 като ме питаха за възрастта.

Дхз, страхотни мацинки сте двечките 😻.

Общи условия

Активация на акаунт