Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 96 966
  • 986
  •   2
Отговори
# 75
Мими, в Атлантическия океан. Още малко риби и една русалка.

Скрит текст:

Sunglasses

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 16:19 от Linofrina

# 76
  • Бургас
Ал страхотна рокля, бих я носила.
ДХЗ много си хубава и роклята е много хубава, и аз обичам много точки.

# 77
Деси, слънце си сияещо!
Хора днес разгледах малка част от творчеството на Клеми. Изключително съм впечатлена, стилът й е просто разкошен и страшно ми допада. Защо не сте казали до сега?

# 78
  • София
Прихлупената дънкова пола на Answear Lab пристигна, доволна съм. Затваря се с вътрешно копче и с две връзки отстрани, няма излишна дължина и на нисък ръст става. Днес обаче духа вятър и трябва да внимавам, защото се отваря нагоре. Не знаех, че вече и в аптеките Марешки може да се получават пратки (от Sameday). С лилавите сандали ми харесва много тъмен деним:

Скрит текст:

# 79
  • София
Днес си слагам за 1 път една от роклите, които си купих това лято...
ДХЗ, и аз днес съм с подобна рокля,  за малко да не я облека нито веднъж това лято
Скрит текст:

# 80
Деси, в страхотна форма си! Много те харесвам всякак -  спортна или елегантна. Роклята на точки е прекрасна.
След показаната от Ал моята десигуалска е направо безлична. Но дребната я пожела и естествено остана за нея.

Скрит текст:

И за първи път от 10 години имам слънчеви очила. Благодарение на вас разбира се, дори не знаех че могат да се сменят стъклата с диоптрични такива.
Не бях сигурна дали ще са ми удобни защото от години съм с прогресив. А тези направих само за далече. За слънчево време навън се оказаха идеални. Със сигурност ще си направя поне още един чифт.

За есента си мълча. Лятото е дълго при мен и поне още два месеца ще нося сандали и къси гащи. Blush

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 23:51 от MagniМ

# 81
Аз съм още в лятото....и ако може да не свършва ще е най-добре...ама няма как...от всички сезони най не харесвам есента...
Предизвикателството с покупките май съм го спазила и аз...последната ми онлайн поръчка е от 3.07 и след това май само един бански от мола взех...
Тази есен ще ми е последния 15.09 като родител ...харесвам как в нашата страна се отбелязва първия учебен ден...

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 14:12 от kativita

# 82
Деси, много хубаво ти стои роклята на точки и ти отива!

Магни, на дъщеря ти също много хубаво стои роклята, но и на теб щеше да застане. Моето предложение е /предвид и предишната с орхидеите/, като поръчваш занапред рокли от Desigual - да заявяваш  в два броя -
така де, научи си урока Simple Smile
Аз съм голям фен на слънчевите очила, нося почти целогодишно и затова приветствам решението ти пак да подносиш след 10 годишна пауза.

Кати, лятна и свежа!

# 83
Света, моят бюст се оказа голям за кройката. И предвид възрастта ми не е красиво това което се вижда от него. С вградена чашка може би щеше да е по-добре.
Между другото имам близка с дъщеря в детска възраст, често са с еднакви рокли. Нещо на мен не ми харесва идеята.
Виж за обувки и чанти съм по ок. Тя има като моите балански, а днес се сдоби и с чанта почти като моята.

# 84
Магни, много хубаво ѝ стои.За нея е!

# 85
Божееее на малкото Магни роклята стои фантастично!
Кати, прелест, завиждам ти за дестинацията...!

# 86
  • Ямбол
Малкото Магни е супер свежо с роклята на голямото Магни =))

Много ви се радвам на всичките дестинации. Ние сме замислили кратко бягство в края на месеца към Виена и Братиславаза по 2-3 дни.

Аз днес резнах косата, доста време се чудих дали да го правя и дали да не я оставя да си расте.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 10:30 от Майола Бени

# 87
Светъл да му е пътят! Легенда!

# 88
Адаш, имаше навремето едно синьо плоско шише BLV на Булгари и не знам защо съм си наумила, че точно с това искам да се напръскам. Ще отида тези дни до Дъглас да ги помириша, дали имат нещо сходно. Напоследък съм разочарована от един мой стар и любим парфюм - Angel. Сякаш не е траен като преди..
Ал, много красива тази картина/рокля!
Магни, чудно е детенце в роклята, за нея е била наречена, със здраве да си я носи!
Честита прическа, Майолка, колко се скъси? Аз също сякаш искам малко да отрежа дължината за зимата..
ДХЗ, прекрасна си в точките!
Кати, уникална дестинация, благодарим за снимките Simple Smile
Изтървах русалката, но благодаря за рибоците, с детето сме на тема - морското дъно, ще му покажа снимките довечера след градината.

# 89
  • Ямбол
Мими, 9-10 см отрязах. На предната ми снимка може и да се вижда до къде ми беше косата, не съм я махнала.

Общи условия

Активация на акаунт