Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 88 258
  • 916
  •   13
Отговори
# 885
Не разбирам защо ме цитирате Rolling Eyes. Решението си е на Анджи, /написано преди моето изказване/, кажете си мненията на тази основа.
Анджи е тип елегантна бохема. Не й трябва нещо, което беше актуално преди години и стои горе-долу само на анорексични модели с празни погледи.
Все така не разбирам защо ме цитираш.
и защо се обръщаш към мен.
Спорове няма за водя.

# 886
И на мен ми е жал, че паднахме. Но момчетата са млади и тепърва ще мачкат...! Тъй като се разбра, че няма с кой да ида на кино почвам да вадя есенните дрехи и ще пека тиква!

# 887
Момчетата са много добри, обединиха България ❤️

Мими, на някои филми и постановки ходя с приятелки. Сега се гласим да гледаме "Да четеш Лолита в Техеран", поне един филм с Клаудия Кардинале, "Брулени хълмове" на голям екран, "Майка Кураж и нейните деца" и един концерт арфи.

Малко палта и якета

# 888
Тъкмо ми попадна една статия за Малта и съм си оставила да чета днес. Само теб "познавам" от острова и ми е интересно отговаря ли написаното на действителността.
Споделям, за когото е интересно.

Статията е вярна, туристически насочена, не казва нещо по- различно от всички пътеписи за Малта. Валета, Трите града, Мдина, Марсашльок (от където бе и снощната снимка), са красиви, характерни и пълни с история. Това за което никъде разбира се няма да прочетете са тълпите, трафика, презастрояването и прахта, купищата мръсотия и разни други нещица, които уви липсваха преди 14 години. Но тя и Сицилия е мръсна, но всички я посещават. Да кажем, че Малта е различна и си заслужава да се види.

# 889
Ал, това е обичайната ми практика, да ходя с дружки, но днес всички са заети за беля. Нищо има време и другия уикенд. С приятелката ми чакаме тази постановка с Вергов, Ричард на театър и балет не ходи! 🤣🤣🤣 Утре е премиерата в Сф.

Харесах си палто, това ще ми стои идеално...😀

Това също ми харесва, но не и цвета! 😉

Емоции от мача...

# 890

И аз заглеждам палта с дълъг косъм - естествен, изкуствен. Гледам по сайтовете масови са. Харесват ми.
Хе хе, значи ще съм в тренда с моето 7-8 годишно, три пъти обличано.
….
Пепси чудна си!
Напоследък все ви изтървам….

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 23:08 от MagniМ

# 891
  • В заешката дупка
За дълга пухенка ще помоля ЧеКа да се включи.

Ал, с какво мога да помогна за пухенка?

# 892
Скрит текст:
Пепси, красота си!!! HeartHeartHeart                                                                                                                                            
Анджи, Steve Madden ли са маратонките? Ако са, как са като номерация, че според таблицата, трябва да взема номер по-малки, а не ми се разправя с връщания?
И якето е супер, отдавна съм го забелязала.
Диа, Steve Madden са и са умалени, трябва да вземеш непременно с номер по-големи. Пробвах и други негови модели и при тях беше така, нося 38- ми номер, но закупих 39-ти. Heart
Благодаря ти, много полезно инфо! ❤️

# 893
  • В морето
Ето тук се предавам аз...

MagniМ - благодаря за споделеното, остава само желанието ми да посетя Малта да се сбъдне! Flowers Four Leaf Clover

Edit: Сега дочетох назад и видях, че и mimi.7299 е избрала същото Hug Нямаш против нали?

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 20:01 от Taffta

# 894
На кино ходя и сама без да се замисля:)

Льоня, за тази богата пола на първо четене нещо много обрано като силует, но на второ веднага се сещам за текущата тенденция на Х силует, което в контекста на полата ти означава горна част с подчертани рамене И със подчертана талия.
Да, ще е драматично, но защо не...

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 19:31 от Agent Provocateur

# 895
Поздравления за Вицешампионското място, страхотен отбор. Видях снимка, на която играч от Италия успокояваше наш през мрежата след края на мача... интелигентен и красив спорт.

Теди беър съм пробвала. Палтото е 100% вълна, много мека, фина и е изключително леко. Много, много е удобно и тзи пухкавост те обгръща толкова приятно, топло и комфортно. Затова това палто стана толкова популярно, наиситина е много удобно и комфортно. Ако ми падне на добра цена, грам няма да се колебая.

Анджи (Hug) и като парфюман, моля дай идея за интересни парфюми Flowers Hibiscus кой ти е фаворит студените месеци? Моята последна придобивка е Hermes- Barenia Intense Влюбих се в аромата и се оказа много траен, +12ч., особено на моята студена и суха кожа, както и факта, че си го усещам вече доста дни. 

Надето ми събра погледа, прекрасна! Наде, много ти харесвам постовете, толкова полезна информация има (и мотивираща) Flowers Hibiscus благодаря, че споделяш

Агент, много ми беше интересно да видя цветова теория и въпреки, че умишлено в момента съм ограничила цветовете, запазих поста. Поне малко теория трябва Heart Exl

Някой питаше за "официални" маратонки. Идеи 
Скрит текст:

# 896
  • Burgas, Bulgaria
Мила, Ели HeartHeartHeart, благодаря ти за доверието, знаеш ли, аз обратно на схващането, че тежките парфюми са зимни ги нося през топлите месеци. През лятото носих дори и Portrait of a lady, излъчва невероятно в жегата и влачи безкраен шлейф. През студените месеци пък нося цветни, плодови и гурмета, сега когато се захлади съм с Chloé L"Eau de Parfum Intense, теорията ми е, че именно в студа развиват всяка нотка от пирамидата си, мисля, че през лятото им е горещо и стават много летливи, почти не ги усещам. Миналата зима прекарах в компанията на Xerjoff Italica и един меден елексир: Naxos - пак на Xerjoff. Изобщо, както винаги вярна на себе си и обратно на всички очаквания /докато нормалните хора носят Maison Margiela Replica By The Fireplace/ тази зима ще съм в прегръдката на Lancôme La vie est belle L'Elixir и Аcqua di Parma Peonia nobile. HeartHeartHeart
PS Обмислям и един Oud Satin Mood Extrait de Parfum Maison Francis Kurkdjian - тези виолетки ме влудяват!!! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 20:34 от kolevaangela

# 897
Italica и Naxos хич не са летни според мен! Щях да се самозадуша с Naxos в топлото. Но пък и двата парфюма са... 🥰❤️
Мен никой не ме пита, но аз понеже имам нови парфюми, да си кажа 😊 - за есента тази прекрасна ванилия Un Bois Vanille Serge Lutens и този изключително приятен Limitless Shopping Via della Spiga Trussardi.

# 898
  • Burgas, Bulgaria
Диа, Италика и Наксос ги носих миналата зима. Heart Прекрасен избор за сезона си направила. Serge Lutens е епос за мен! HeartHeartHeart

# 899
Коментирах, защото ти написа, че летните ги носиш зимата, а за мен тези парфюми не са летни и си ги нося от сега до края на зимата както и ти си ги носила. Simple Smile Но просто са си точно за това време.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 21:12 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт