Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 86 886
  • 899
  •   51
Отговори
# 870
Анджи, якето и маратонките са разкошни ❤️😍
Прелест.
Умирам си за тази шарка 😍

Аз зимата разхаждам едно бяло с принт на българските съкровища и бели маратонки.

Kativita, мисля че цяла България ще е пред екрана в 13.30 🙂
Не вярвам някой да се муси.

Парфюм на сляпо ми е Datura Blanche, но аз обожавам аромата на цъфнал татул. Сега съм щастлив притежател на първата версия, като изпръскам Carnal Flower /протече шишето нещо.../ и ще го отворя.

За дълга пухенка ще помоля ЧеКа да се включи.

# 871
Анджи, Steve Madden ли са маратонките? Ако са, как са като номерация, че според таблицата, трябва да взема номер по-малки, а не ми се разправя с връщания?
И якето е супер, отдавна съм го забелязала.

# 872
  • В морето
Купуването на сляпо е тръпка. Вече дотолкова познавам вкуса си и ароматите на отделните съставки, че трудно греша. И трайността не ми е фактор, ако ароматът е оригинален и красив, наслаждавам му се, ако трябва с повторения.

+1 - и аз съм от тези.
И хайде, България е волейбол!

# 873
  • София
Цитат
Момичета, teddy bear coat все-още не съм носила, но ще поправя тази грешка още сега.
Направо не вярвам, тези палта излязоха отдавна, години преди вируса, а ти винаги си в крак с тенденциите. Купувай, ще ти ходи.
Анджи,  за Бога, недей!

# 874
Сиска, Анджи, благодаря ви за насоките за "официалните"маратонки. Анджи, аз си взех пробички и от двата парфюма от фейсбук групите. Пиши там, че търсиш. На мен ми идват доста натрапчиви, но ще видя зимата Как ще се развият.

# 875
  • София
Не мога да си кривя душата - харесвам сладки парфюми, с карамел, нуга, ванилия, тонка, бензоин. Secret Sucre на Molinard например е съвършен за мен. Guerlain Iris Torrefie пък ми е old money scent.

# 876

Цитат
Момичета, teddy bear coat все-още не съм носила, но ще поправя тази грешка още сега.
Анджи,  за Бога, недей!
[/quote]
+1 🤣🤣🤣

И аз не купувам на сляпо, само Ермеса, не ме разочарова татално. Бакарата все пак съм го помирисала...

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 15:22 от mimi.7299

# 877
Не разбирам защо ме цитирате Rolling Eyes. Решението си е на Анджи, /написано преди моето изказване/, кажете си мненията на тази основа.

# 878
Малко ми и е тъжно за второто място, но отбора ни е супер и има всички шансове за злато следващия път.
Млади са, много са добри, супер са ❤️

Анджи, и аз подкрепям Льоня и Мими, че тедибеър палто не ти трябва.
Разни типажи жени съм виждала, на една не и е стояло добре.
Носи си красивото яке 🙂❤️

# 879
Слънце, дъжд, слънце и т. н. Няма значение времето, когато настроението  е добро Simple Smile .

# 880
  • София
Не разбирам защо ме цитирате Rolling Eyes. Решението си е на Анджи, /написано преди моето изказване/, кажете си мненията на тази основа.
Анджи е тип елегантна бохема. Не й трябва нещо, което беше актуално преди години и стои горе-долу само на анорексични модели с празни погледи.

# 881
Пепсииии, цял живот съм си мечтала за крака като твоите! 😍😍😍

# 882
Палтата мечки настина малко поотминаха като тенденция.
По-гламурен и класически стил ми се струва че излиза.

Пепси е на хубаво място Simple Smile

# 883
  • София
Пепси, чудесно е настроението ти и ти личи. Прекрасна си. Краката няма да коментирам, само ще кажа безкрайни.

И аз заглеждам палта с дълъг косъм - естествен, изкуствен. Гледам по сайтовете масови са. Харесват ми.

# 884
  • Burgas, Bulgaria
Пепси, красота си!!! HeartHeartHeart                                                                                                                                            
Анджи, Steve Madden ли са маратонките? Ако са, как са като номерация, че според таблицата, трябва да взема номер по-малки, а не ми се разправя с връщания?
И якето е супер, отдавна съм го забелязала.
Диа, Steve Madden са и са умалени, трябва да вземеш непременно с номер по-големи. Пробвах и други негови модели и при тях беше така, нося 38- ми номер, но закупих 39-ти. Heart

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 17:38 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт