Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 88 631
  • 920
  •   24
Отговори
# 915
  • Бургас
ДХЗ съжалявам, мила! Прегръдка от мен.

# 916
Льоня, за тази богата пола на първо четене нещо много обрано като силует, но на второ веднага се сещам за текущата тенденция на Х силует,...
Връщах, но може би не достатъчно темата и така и не открих за коя пола тече дискусията.
Пепси, дали и косата не си лееееко изсветлила? Много те харесах.
Мими, Деси, съжалявам за загубата на домашните ви любимци.
Покрай показаните палта от Ал да използвам случая да питам как е редно да се поддържа естествената кожа с косми? Приятелки казаха, че химическото чистене не е добър вариант, други предложиха овалване в сняг, но такъв по нашия края- я има, я няма...

# 917
Много еднакво мисля с Angela за парфюмите - на тежките парфюми им трябва жега, за да дадат най-доброто от себе си, да покажат красотата си и да не уморят носещия и околните, а ефирните и цветните се развиват прелестно на студ, стават чисти и звънливи и цветето се показва в цялата си сутрешна свежест и красота.
Имам опит на студ (от минус 2-3-5 надолу) с Tanagra на Maison Violet, Roses edt Diptique, Granada Salvia Guerlain, Nun Lab Olfattivo.

Връщам се да чета

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:05 от Al Georgieva

# 918
  • Бургас
Добро утро! Скоро не съм се показвала.
Хубав ден.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:02 от begeli

# 919
Begeli, виждам малко неясно снимката, харесва ми силуета.

Дхз, Мими, милите котки 🫤
Тъжно ми стана. Прегръдки.
https://youtu.be/e4pcfp3ujeY?si=VIGFmP3kb7009iYS

Linofrina, честити дънки. Качи една снимка плийс 🙂
 С госпожицата офлайн не намерихме ежедневни боти, сега ще обръщаме онлайн.

ЧеКа, много мило 🌷
Севера знае как да прави дрехи за студ.
Е сега почвам с желанията 🙃 - пухена, материята да е ветро и водо устойчива, качулката да не пада при вятър, на ръкавите да има стегнато, за да не влиза студ, до средата на прасеца, с разкопчаване долу/встрани, за да позволява бърз ход.
Вчера извадих близо десетгодишната ми да се проветри след хим.чистене и видях че просто е отишла.....

Хубава седмица дами!

и една къртица на свечеряване 🙂

# 920
Хубава седмица, момичета!

Направих 2 бързи снимки на късите палтенца, след като оставих детето на градина, простете за неугледния вид и изморения поглед. Всеки път, когато детето е болно имам чувството, че остарявам с по 5 години, така изморена и изцедена се чувствам.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт