. Решението си е на Анджи, /написано преди моето изказване/, кажете си мненията на тази основа.и защо се обръщаш към мен.
Спорове няма за водя.
. Решението си е на Анджи, /написано преди моето изказване/, кажете си мненията на тази основа.

Нямаш против нали?
) и като парфюман, моля дай идея за интересни парфюми
кой ти е фаворит студените месеци? Моята последна придобивка е Hermes- Barenia Intense
Влюбих се в аромата и се оказа много траен, +12ч., особено на моята студена и суха кожа, както и факта, че си го усещам вече доста дни.
благодаря, че споделяш

, благодаря ти за доверието, знаеш ли, аз обратно на схващането, че тежките парфюми са зимни ги нося през топлите месеци. През лятото носих дори и Portrait of a lady, излъчва невероятно в жегата и влачи безкраен шлейф. През студените месеци пък нося цветни, плодови и гурмета, сега когато се захлади съм с Chloé L"Eau de Parfum Intense, теорията ми е, че именно в студа развиват всяка нотка от пирамидата си, мисля, че през лятото им е горещо и стават много летливи, почти не ги усещам. Миналата зима прекарах в компанията на Xerjoff Italica и един меден елексир: Naxos - пак на Xerjoff. Изобщо, както винаги вярна на себе си и обратно на всички очаквания /докато нормалните хора носят Maison Margiela Replica By The Fireplace/ тази зима ще съм в прегръдката на Lancôme La vie est belle L'Elixir и Аcqua di Parma Peonia nobile. 

Препоръчани теми