Отговори
# 315
Мерси ,джанъм Blush изкуших се да го сменя.Sunglasses И предишният ми беше готин. 🖤
Следващата седмица ще сме в Кан - Париж с колежката заедно на Мипкома.

Айча няма ли подписан друг  проект или греша ?

# 316
Мерси ,джанъм Blush изкуших се да го сменя.Sunglasses И предишният ми беше готин. 🖤
Следващата седмица ще сме в Кан - Париж с колежката заедно на Мипкома.

Айча няма ли подписан друг  проект или греша ?
За Су знам но Айча снима филм последно бая драматичен и фрагмана му излезна малко да бяха вдигнали пердето да разберем какво става с тоз Юсуф.

Хах верно ,че бившия на Сейран беше - Юсуф

https://x.com/i/status/1975220145892299256

# 317
То и аз знам за филма но може би и сериал да има. Бирсен ще пише, когато има нещо сигурно. Останалото са слухове и желания.

# 318
Тук искат Аслъхан Малбора.
Девойката е чула за няколко кандидатки едната я обожавала ама като цяло мрази продукцията.
За сега не искала да ги каже.

# 319
Малбората ти я давам без бой дори могат и да се загаджат ако искат JoyStuck Out Tongue пиар да въртат.

# 320
Малбората ти я давам без бой дори могат и да се загаджат ако искат JoyStuck Out Tongue пиар да въртат.
Много си лоша така и не го хареса момичето.

И Рожбин Ерден викат аз ще се гръмна ако е тя значи даже и Су Бурджу бих преживяла.

# 321
И Рожбин Ерден викат аз ще се гръмна ако е тя значи даже и Су Бурджу бих преживяла.

Невзрачна и посредствена. Наистина по-добре Су Бурджу. Най-добре някоя различна от двете, но ако трябва да избирам между тях...

# 322
Бахо искам аз!

# 323
Ооо, да, идеалният вариант. И на Айча кандисвам.

# 324
Видях предложение за Мелтемче Джесито знае ,че ми е фаворитка от ДБ ама не знам дали и се получило.
Тръгнаха из Х да търсят партньорки. Йозге Торер коя не знам и нея много я искат. ;д

# 325
Йозгето - не е много зле визуално и по вежди си приличат. Joy

# 326
Йозгето - не е много зле визуално и по вежди си приличат. Joy

Въх ,че тя си е партнирала с моят гоуем любимец бе 6 сезона.

Дерия Пънар Ак тази сладурана не съм я гледала освен в една поредица филм не е зле ама последно си полу-партнира с Алперен Дуймаз за Дисни и Бирдже
Алперен си обяви с дъмп края на снимките тъй че е свободна помня ,че Съседната стая с Онур Сеит и Шевал проект на Гюнгер беше с нея

И мацката от Доживотен дълг има искащи.Само Ипек не съм видяла да искат тъкмо се разведе ама тя.
Харесвам Мирай ама не искам пак с нея нека е нещо ново. Има много искащи иначе. ;д

Ако Кадир дава и ако бебето е пораснало аз съм ЗА

https://x.com/itsliasun/status/1975255515816206694

# 327
Здравейте, мили момиче, благодаря за всичко споделено! Напоследък нямам много време за форума, но очаквам с нетърпение да се запознаем с Юсуф. Колкото до партньорката, нямам претенции, стига да може да играе, а не да е избрана по хубост или популярност. Обожавам си Айча, но предпочитам да е някоя от по-младите колежки. Ще чакаме вести. Хубав и успешен ден ви желая! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 328
# 329
Абе доста дълъг ми се стори този сет, обикновено не ги ли снимат по-бързичко за платформите проектите. Или просто на мен ми се иска да го гледаме по-скоро. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт