Отговори
# 270
Привет! Heart Exl Благодаря за споделеното. Flowers Hibiscus

Нещо нямам мерак за форума напоследък. Омръзна ми от това иди ми, дойди ми, заедно сме, не сме и някои други постъпки и поведение при Мерт, затова си правя почивка. Щом ни правят съпричастни с личния си живот и той ми влияе на преценката, не само професионалните качества. Желая му успех и ще чакам новия проект все пак.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 21:31 от ·٠•Snow White•٠·

# 271
Жалко е, че Мерт продължава така да се излага, тука има, тука няма...и т.н. Славата е до време, любовта не би трябвало да се продава, ако е истинска. Но в шоубизнеса всичко е пари. А на Мерт му е забавно. Все пак е млад, дано се поучи някой ден от грешките си.

Професионално е на ниво, но лично 😏 е той си знае.

# 272
# 273
Мире, Диде, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Ако имаха смелостта да застанат открито и да обявят връзката си, щях да уважавам и двамата. Но това, което прави Мерт напоследък, е подигравка – първо с момичето, с което го снимаха, после с двусмислените отговори и показните целувки. Поведението му е незряло и неуважително към истинските му фенове – явно или е незрял за възрастта си, или славата го е замаяла. Не съм спряла да го харесвам, но много ме разочарова.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 21:52 от ·٠•Snow White•٠·

# 274
Мире, Диде, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Ако имаха смелостта да застанат открито и да обявят връзката си, щях да уважавам и двамата. Но това, което прави Мерт напоследък, е подигравка – първо с момичето, което го снимаха, после с двусмислените отговори и показните целувки. Поведението му е незряло и неуважително към истинските му фенове – явно или е незрял за възрастта си, или славата го е замаяла. Не съм спряла да го харесвам, но много ме разочарова.

Поправи ме, ако греша, моля те. Може би не съм превела правилно интервюто с доста почерпения Мерт, но той категорично отказа да коментира Афра, а целувките бяха, както винаги, за феновете. Никога не е обявявал връзка с Афра, сега защо да я отрича и винаги е бил и остава необвързан.

# 275
Така ви гледам....

# 276
Бенита, не е потвърждавал, но не е и отричал - просто пази мълчание. Явно му е приятно да играе на тази игра и вероятно му носи дивиденти, така че защо да разваля шоуто? Именно това поведение ме дразни, става банално вече. Не всичко е да си номер 1 в класациите на социалните медии.

# 277
Абсолютно съгласна Снеж +1

Аз така и не ги разбирам класациите в социалните медии какво всъщност отразяват освен, че фенската маса си чеше клавиатурите нон стоп, вместо да прочетат книга или да изглеждат хубав филм например. И какво е влиянието им върху кариерата, никакво...😙
На Мерт тези игрички му харесват, то е ясно от пръв поглед. 😉

Хубав ден! 🍀

# 278
# 279
Бенита, не е потвърждавал, но не е и отричал - просто пази мълчание. Явно му е приятно да играе на тази игра и вероятно му носи дивиденти, така че защо да разваля шоуто? Именно това поведение ме дразни, става банално вече. Не всичко е да си номер 1 в класациите на социалните медии.

Пиара  по света е еднакъв
До края на сериала  екипите от  пиари на двамата са били съгласувани  и постигнаха зашеметяващи резултати в ръст в пъти на популярност  и доходи  на двамата .
Тяхната стратегия беше ясна: „Има Афрам – Няма Афрам – Има Афрам...“
Неприятно е да признаем, но и двамата участваха в изпълнението на тази успешна стратегия.

След края на сериала обаче стратегията им се различава.
 Пиарите на Афра се стараят да увеличат броя на публикациите за нея преди началото на новия ѝ сериал и успяха да я направят най-коментираната и популярна едва след като отново включиха Афрам.
Онур и други подобни изпълняват поръчки от типа „Има – Няма Афрам“. Те не са разорени от адвокатите на Афра само защото работят за пиар екипите и

Мерт не може да обясни, че пиарът около Афрам беше част от стратегия и успешна реклама. Той не може да говори против Афра, но настоящата ѝ стратегия е евтина и му вреди както професионално, така и лично.

Пиарите на Мерт демонстративно се отказаха от пиара на "Афрам" чрез публикуваните видеа с някаква истинска афера на Мерт. Те планирано приеха очаквания хейт, с надеждата Мерт да се отърве от агресивните фенове на Афра след това.

Той никога не е заявявал, че е влюбен в Афра или е бил обвързан с нея /или която и да е / за да се налага да дава обяснения  за интимния  си живот . Мерт е само потърпевш в тази ситуация.

# 280
# 281
Аз от ПР не разбирам виж от това разбирам.

ЕМИИИ МИШКА!

# 282
Аз от ПР не разбирам виж от това разбирам.

ЕМИИИ МИШКА!
Скачам с мишката веднага:

Цитат
#MertRamazanDemir Kral 👑

# 283
Благодаря за мишката.

Какво пише на АЕ подробно някоя душа добра да ни светне - мерси.

https://x.com/Soouuuoo/status/1973808855860531597
https://x.com/Soouuuoo/status/1973805249665380448

# 284
Най-бързо и мързеливо Google Translate може да направи превода, че иначе писане трябва.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт