Отговори
# 330
Малко остана Джеси.

# 331
Скоро не съм поствала нищо за "Metruk Adam". Време е да му обърна внимание!
Цитат
Metruk Adam 100 милиона гледания 1,1 милиона харесвания
#MertRmazanDemir

# 332

И изненадата на деня...💥
Мерт Рамазан Демир официално прави своето грандиозно завръщане на нашите екрани като "Юсуф" в предстоящ сериал, продуциран от мощната компания OGM Pictures!🔥✨

Не можем да го отречем - тази новина вече превзе тенденциите в социалните медии. Феновете бръмчат от вълнение, а светът на развлеченията е готов да види Мерт да блести в чисто нов герой. Онур определено направи брилянтен ход, задържайки този изключителен талант на борда - всички знаем, че харизмата и дълбочината на Мерт могат да превърнат всяка сцена в чиста магия. 🪄🎬

Има силно усещане, че този сериал може дори да надмине "Yalı Çapkını" както в драмата, така и в моментите, които крадат сърцето. Представете си очакването, сюжетните обрати и мощното изпълнение на Мерт като Юсуф - това е рецепта за още един блокбъстър хит! 🚀💫

Кой вече отброява дните, за да гледа първия епизод? 🙋‍♀️🙋‍♂️
Пуснете любимия си ❤️ ако сте готови да подкрепите Mert в това вълнуващо ново пътешествие! 🫶❤️

# 333

И изненадата на деня...💥
Мерт Рамазан Демир официално прави своето грандиозно завръщане на нашите екрани като "Юсуф" в предстоящ сериал, продуциран от мощната компания OGM Pictures!🔥✨

Не можем да го отречем - тази новина вече превзе тенденциите в социалните медии. Феновете бръмчат от вълнение, а светът на развлеченията е готов да види Мерт да блести в чисто нов герой. Онур определено направи брилянтен ход, задържайки този изключителен талант на борда - всички знаем, че харизмата и дълбочината на Мерт могат да превърнат всяка сцена в чиста магия. 🪄🎬

Има силно усещане, че този сериал може дори да надмине "Yalı Çapkını" както в драмата, така и в моментите, които крадат сърцето. Представете си очакването, сюжетните обрати и мощното изпълнение на Мерт като Юсуф - това е рецепта за още един блокбъстър хит! 🚀💫

Кой вече отброява дните, за да гледа първия епизод? 🙋‍♀️🙋‍♂️
Пуснете любимия си ❤️ ако сте готови да подкрепите Mert в това вълнуващо ново пътешествие! 🫶❤️
Страхотна новина, Диди!
 Ще гледам "Юсуф" с удоволствие!
Цитат
3 проекта за една година! 🚀
3 напълно различни персонажа ✨
Той е легендата #MertRmazanDemir 👑 

# 334
Новичко

#MertRamazanDemir
 Малко по-късно момичето ще говори за срещата. Това е подарък - кукла матрьошка.

# 335

Ухааа!  Бахар е като вихрушка.

Колежката Серенай  също е свободна. Пък и в момента е модерно възрастовата разлика. Но при тях няма да е осезаема.

# 336
Много моля само да изясним ,че Серенай е просто на 33
След 35г. може да им викаме лели. ;д
Аз нямам против ама баш да влезне в ОГМ-то и да си остави Япъмци не я виждам то и Керем не виждах ама нейсе само Каан и Озан не съм му дала на голия охлюв.
Бахо за мен от актьорски план е най-доброто което може да видим лош нрав си има ама е тигрица в играта си.
Ще премижа всичко което направи нямам проблем дуг вариант е Мурчо и Джемре да се издънят и да вземем Джемре.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 04:29 от x BlackRose x the guardian team :)

# 337
Привет, дами! Heart Exl

Ердоган пак е врътнал нещо. Колко от тези актьори са от агенцията на Айше Баръм? Поредната му акция срещу хората на изкуството със скалъпени обвинения за наркотици.

Акция на жандармерията за борбата с наркотици срещу известни личности

Бирдже Акалай, Беррак Тюзюнатач, Джерен Морай Орджан, Демет Евгар, Дерен Талу, Дерин Талу, Дилан Полат, Дуйгу Йозаслан Мутаф, Енгин Полат, Фейза Алтун, Хадисе Ачъкгьоз, Ирем Дериджи, Каан Йълдъръм, Кубилай Ака, Мерт Язъджъоулу, Метин Акдюлгер, Йозге Йозпиринджи, Мерич Арал и Зийнет Салъ бяха задържани в домовете си от полицейски служители по обвинения в "насърчаване на употребата на наркотици" и отведени в щаба на жандармерия в Истанбул за разпит и вземане на кръвни проби.

А това...   Triumph Полицията донесе помпа за кърма в участъка за Мерич Арал

Сред известните личности, задържани по домовете им по време на сутрешната операция, е Мерич Арал, която току-що е родила. Арал остави едномесечното си бебе у дома и беше откарана в полицейското управление в Истанбул. Докато актрисата чакаше да даде показания, тя започна да изпуска мляко и поиска от жандармерията помпа за кърма. Молбата й беше незабавно удовлетворена и през следващите няколко минути тя беше разпитана.

П.П.: Ами на 33 си е баш леличка за децата. Ние като сме били на 15, какви са ни били 33-годишните...? Какички ли? Но аз съм против каки, баби, лели, ако не се употребяват от роднини. А за Мерт се надявам на нещо до 25-27 години и да е много талантлива, разбира се.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:26 от ·٠•Snow White•٠·

# 338
Не искам да коментирам а ако има радващи се затова хора не са..
Както са подкарали ще си прогонят актьорите че и елита в страната,

# 339
Допълнение към списъка... Афра и Берил също са задържани. Боже, Боже!!! Close

Пълния списък

https://x.com/yirmiucderece/status/1975799694291812773?fbclid=Iw … XEyPDEMb8VCpYHjHA

То остава и радващи да има, но нищо не би ме учудило. Сигурно ще са феновете на Ердоган.

Цитат
Преустановени са за момента снимките на сериала "Бахар", заради задържането на Демет Евгар. Много от колегите й застанаха в нейна защита.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 16:44 от ·٠•Snow White•٠·

# 340
Аз нямам думи просто.
Дано подминат останалите защото и други имаше не знам вече какво да кажа.
И тъкмо днес мислех да пусна това ,че видях ,че са пуснали снимки от Пера понеже съм си спряга таговете по ред причини и не виждам нищо.
Това е прекалено!

Сега виждам и името на Берил господ да им е на помощ!

# 341
Мани, мани, кофти история. Дано бързо се разреши този проблем с всички арестувани актьори и актриси, но Ердоган просто вече прекалява. Дано се намери някой, който да го спре.

Визията на Ерсин за новия му сериал. Брех, той в Ай Япъм се е уредил - браво!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 16:48 от ·٠•Snow White•٠·

# 342
# 343
Тази седмица сме така. Simple Smile

Илханчето си го гледам с кеф, на него му давам да ни мине Мерти за малко, нали е и наше момче, ама Озанчето какво толкова му обсъждат все още не ми е много ясно... Simple Smile Hands V

# 344
Ще  се направя на сляпа за класацията Илхан е много добър ама много ме яд ,че не мога го гледам в тия кумици и тн.

Общи условия

Активация на акаунт