Отговори
# 345
Ще  се направя на сляпа за класацията Илхан е много добър ама много ме яд ,че не мога го гледам в тия кумици и тн.
Диди, аз никак не съм фен на такъв тип истории, но в случая ми е доста поносимо, защото никой от тримата замесени не ми изглежда наистина влюбен за момента и ми е интересно къде ще се окажат устойчивите чувства. За сега всеки си е затънал повече в личните си драми и комплекси, отколкото в любов, та ще ги видим..
Па и не се ядосвай, че сме сдали първото място сега. Както всеки път казвам - нека го обсъждат с работа, а не с клюки.
Страшно е пак при съседите, но на мен лично ситауцията ми изглежда "да разлаем кучетата" и да напомним, че трябва да се слушка... 🤷‍♀️
Лекинка ви!

# 346
# 347
В крайна сметка задържаните са 19-те, които написах най-напред, Афра и Берил не са сред тях. Защо са включени в списъка, нямам идея, а профилът не е фейк, сериозен е, но въпреки това има някои разминавания. Освободени са,  сега ще се чакат резултатите.

Цитат
19-те известни личности бяха освободени, след като дадоха показанията си, а проби от коса и кръв бяха взети под наблюдението на жандармерията, започвайки от 6:00 ч. сутринта.
Зададени са им три класически въпроса от типа „знаем всичко, но искаме да го чуем от вас“:
— дали са употребявали наркотици;
— дали познават някого, който е употребявал наркотици;
— и дали са превеждали пари за наркотици.

# 348

Снимките на Бизето са тук

# 349
От сета на "Нищо няма да ни се случи".

В този хотел са имали снимки.

# 350

Привет! Голяма пустош тия дни…

# 351
Афра е дала кратко интервю на връщане от Париж - всичко с Мерт е приключило и АБИ не е точно сериал за двойка. Поне някой от двамата намери смелост да каже нещо около връзката им и колкото да ми е неприятна по принцип, признавам, че не се излага, като патрона. Сега остава той да се яви с някой пръстен, купен му от нея от Гърция, или не знам си откъде, да праща целувки и да стане тотално смешен. Съжалявам, знам, че пиша в неговата тема и съм му фен все още, но да си говорим/пишем истината. Аз не мога да я премълчавам и затова не се задържам много в темите, в които се леят дитирамби. Тук засега е умерено.

Цитат
Интервюто на Афра

Р: Невероятна седмица на модата.
A: Да. Не беше ли невероятно красива?
Р: Беше много добра.
A: Благодаря. Ако им е харесала съм щастлива. Мисля, че се говори толкова много за нея, защото им е харесала.
R: A.B.I., нека попитаме за разликата във възрастта. Говори се много за това, но имате ли нещо да кажете по въпроса за г-н Кенан?
A: Ами, всъщност сериалът не е точно за двойка, хора, така че не мисля, че разликата във възрастта ще е проблем.
Р: Връзката ви с г-н Мерт все още ли продължава? Нека попитаме това.
A: Никога не говоря за личния си живот, но вие продължавате да питате толкова много, че тази тема никога не се затваря.
Р: Да, говорихме за това и с г-н Мерт и наистина не е приключило.
A: Приключи, моля, не питайте.
Р: Добре, приключи. Благодаря ви, приключваме тази тема дотук. Определено няма да питаме. Ще се видим по-късно.
A: Приятен ден, успех. Чао.

https://x.com/afra_andco/status/1976207614531994055?s=46&fbclid= … aYIGKzLdpd3p7DnCQ

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:52 от ·٠•Snow White•٠·

# 352
# 353
# 354
Ново от днес

# 355
# 356
# 357
Цитат
За какво е историята на Юсуф, кой е сценаристът, кой ще бъде негов партньор?

Въпросите в ума ми 🤔
#MertRmazanDemir
🤪

# 358
Бирсен уж каза че ще пише но било ново нещо ще почакаме да видим все пак Бизето още не е свършил.

# 359
Цитат
Видеото е просто красиво, погледнете усмивката му, когато ме видя, не можеше да спре да се усмихва. Треперех толкова много, че ми взе телефона, защото дори не можех да отворя приложението на камерата. Той е толкова мил с мен, такъв сладур. Дадох му подаръка, а той го държеше в ръката си през цялото време Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт