Отговори
# 450
Ами имайки впредвид спадовете на лири като ги обърнем в наши пари колко да са тия милиони?

#MetrukAdam •Най-високите гледания в Netflix Türkiye през 2025 г
• Класиран No1 сред турските филми в IMDb
• Цял месец в Топ 10 на Netflix в Турция и 6 седмици, появяващи се в Топ 10 класациите в световен мащаб
• Най-обсъжданото заглавие в Netflix Türkiye тази година
•Най-добрите търсения в САЩ

# 451
Цитат
Той постигна целия този успех благодарение на таланта си.
Заслужава това и още повече, и ще постигне още по-големи неща ✨
#MertRmazanDemir 

# 452
# 453
Цитат
Студентка в Канада избра Мерт за човека, който я вдъхновява най-много за нейната презентация по английски език в университета.
Тя говори за неговия упорит труд, смирение и как мотивира младите хора да вярват в себе си.
Проектът ѝ получи 83%, толкова е мил и вдъхновяващ🩷
#MertRmazanDemir

# 454
# 455
Хайде и от мен един пушач:
Цитат
Изчезването на Мерт не те кара да забравиш, че той постигна най-високата гледаемост в Netflix през 2025 г.🤌
с един обикновен човешки филм без промоция

# 456

Добро утро!

# 457
Добър ден! Heart Exl

Скрит текст:

Голяма суша около патрона. Кога ще излезе инфо вече за новия му сериал? Докато чакаме - инфо за партньорите.

Таро Емир Текин влиза в ролята на Ариф във филма "Султана"

Новият филм "Султана" по сценарий на успешния сценарист Ерди Ъшък тръгва на снимки в края на месеца. Режисьор на проекта е Али Кемал Гювен, а към впечатляващия актьорски състав се присъединява Таро Емир Текин, който ще се превъплъти в образа на Ариф. Героят му е дясната ръка на Бекир (в ролята Чаалар Чорумлу), собственик на клуб "Султана", и отговаря за вътрешните дела и реда в нощното заведение.

Звезден актьорски състав

Във филма Туба Бююкюстюн ще изиграе ролята на Мерал, Деря Пънар Ак на Анна, Рожбин Ерден на Фахрие, Серай Кая на Тюлай, Ширин Султан Салдамлъ на Незо, Бегюм Аккая на Гюлистан, Ътър Есен на Селин, а Абдулах Джерсел ще влезе в ролята на Али Кемал.

# 458
За Таро и Мръсните пари добра роля правил викат ама не съм стигнала още до Тароли ;д натоварен ми е графика.
Патрона така като зачезне релаксира някъде тъй ,че от сега да му приятна

# 459
# 460
Тези дни забелязах ,че най-сладкото интервю на Мерт на улицата не съм го огифила като остана удома дано остане време.

https://x.com/_Ayoosh_7_10_/status/1983255082021118399

# 461
Тези дни забелязах ,че най-сладкото интервю на Мерт на улицата не съм го огифила като остана удома дано остане време.

https://x.com/_Ayoosh_7_10_/status/1983255082021118399
Докато чакаме да ни спретнеш хубави гифки - ще се залъжем с това:

# 462
Лека нощ!
Еми , ще..ще да видим кога само.

# 463
Голяма суша около Мерт

# 464
Ужас Мире просто се покри
Втори тази седмица

Общи условия

Активация на акаунт