Проблемна ерекция

• 486
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имам нужда от съвет. С мъжа ми от скоро имаме проблем с половия акт (на 31г е той). Има ерекция, но след започване на акта и му спада бързо. Бременна съм, мисля, че проблема започна когато разбрахме хубавата новина. Казва ми, че проблема не е в мен, че не ме вижда по различен начин, но знаете, жените винаги си мислим, че в нас е проблема. При орална любов няма проблем, еякулира си и поддържа ерекция, но при полов акт не се получава повечето пъти. Дали вече защото се притеснява за мен, за бебето, дали ще му спадне и този път, не знам. Но това ме кара да се чувствам зле по някакъв начин. Има ли някой, който е минал през това? Благодаря предварително!

# 1
Нямам опит с това, някога мъжете бяха по-малко чувствителни Wink
Но в други теми много мами се оплакват даже от тотално спиране на секса не само по време на бременност, а и след раждането.
При мъжете ( и при жените, де) сексът е в главата и всякакви натрапчиви мисли могат да провалят всичко, даже и при перфектно здраве.

# 2
Може би наистина да се притеснява човекът, даже подсъзнателно, да не навреди на бебето - колкото и ирационална да е такава идея.
Ако е така (а точно така изглежда), значи след раждането ще мине.
Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт