3 зони, 1 мисия: Голямото есенно почистване с Ajax!

• 8 536
  • 597
  •   1
Отговори
# 585
Всеки ден се старая да прибирам малките неща веднага, вечер отделям 5–10 минути за играчки и съдове, ползвам кошници за дреболии, винаги нося нещо по пътя от стая в стая и правя по малко всеки ден, вместо да отлагам голямо чистене.

# 586
Всекидневно подреждам, ако нещо не е на мястото си. През ден чистя с прахосмукачка и бърша прах. Обичам да почиствам пода с препарати със свеж аромат, така ми мирише на чисто.

# 587
Всеки ден се налага да пускам прахосмукачка и минавам с мопа. Гледам и да подреждам. Всичко това в бързината. Като ми дойде музата се чупя от чистене и тоя ден го пиша бегал, че в такива моменти вадя чак четка за зъби и минавам ръбовете с нея и обезмаслител. Луда работа 😃

# 588
Всеки ден си пускам робота и забърсвам с мокри кърпи плотовете в кухнята

# 589
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания? - доста често не остава време. събота и неделя са ми дните за основно почистване. през седмицата чат пат прахосмукачка

# 590
  • софия
Подреждам, бърша прах и пускам робота всеки ден.

# 591
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?

Гледам да прибера всяко нещо на мястото му, така изглежда по подредено. Прахосмукачка - робот колкото пъти е нужно..
При нас кухнята е част от всекидневната, трябва винаги да е чиста,  това създава уюта  и чувството, че всичко е както трябва - чисто и подредено.

# 592
Подреждане и поставяне на всяко нещо на мястото му. Пускане на прахосмукачка и измиване на под през ден, бърсане на прах и редовно проветрявам за да влиза свеж въздух.

# 593
Всеки ден, се старая да почиствам освен основните неща и нещо допълнително. Така когато почиствам основно, имам по- малко задължения

# 594
  • София
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?  - старая се да прибирам и подреждам редовно и имам робот, но също имам и един художник, та не ми се получава много. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Всеки ден правя по малко - минавам с прахосмукачката само в хола, подреждам масичката и връщам нещата на мястото им. Така никога не се стига до хаос, а у дома винаги изглежда подредено

# 596
  • Враца
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?

Старая се, да поставям всяко нещо на мястото му, не оби1ам безпорядък. Не носим храна по стаите. Яде се в кухнята. Пускам робот ежедневно.

# 597
Старая се да оставям всичко на мястото си, пускам ежедневно прахосмукачка и забърсвам пода.

Общи условия

Активация на акаунт