3 зони, 1 мисия: Голямото есенно почистване с Ajax!

• 11 007
  • 760
  •   5
Отговори
# 750
Имаме прахосмукачка робот, който много ми помага. Разхвърляните неща опитвам да прибирам по местата всяка вечер, поне повечето.

# 751
  • София
Какви съвети и трикове имате за предотвратяване на мухъл и влага в банята?
- добра вентилация - прозорец и вентилатор и подсушаване след ползване на душа

Какви са вашите ритуали или навици, за да поддържате ред и чистота в банята и кухнята през цялата година?
- антибактериален препарат за почистване на плочки

# 752
Всяка вечер подреждам всичко, което не си е на мястото. А в събота поливам цветята и бърша пода. През лятото не слагам килим, за по-лесно почистване.

# 753
Прибирам играчките на детето, почистване пода с прахосмукачка и мокър моп, слагам цветя на масата

# 754
За да предотвратя мухъл в банята , имаме вентилатор, който работи винаги, когато се къпем. Отделно оставям вратата на банята отворена през деня, когато не сме вкъщи.
Е кухнята и банята използвам хубав и по-силен , антибактериален препарат за почистване и оставям прозорчето/вратата отворена , за да има въздух

# 755
Всеки ден минавам с прахосмукачката и веднъж или два пъти седмично с мопа

# 756
  • Хасково
Всичко да си отиде на място своевременно и прахосмукачка робот ми е голям помощник.

# 757
  • София
Здравейте!
През ден пускам прахосмукачка, подреждам, ако има нужда. Веднъж в седмицата бърша прах и минавам с мопа.

# 758
  • Благоевград
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?

- През ден пускам прахосмукачка и бърша прах;
 - Старая се да е подредено, доколкото ми е възможно;
- Единия прозорец е винаги леко отворен, за да се проветрява стаята.

-Общо взето гледам да отделям по няколко минути всеки ден за да разтребя или оправя нещо. Така ми е много по лесно, когато стигна до основното почистване.

# 759
Старая се да връщам всяко нещо на мястото му и изисквам това и от другите.

# 760
Старая се да няма големи почиствания а ежедневно да подържам чистотата у дома, стъкла на прозорци по рядко ,всяка стая в различен ден а прах, чистота на  под почти всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт