3 зони, 1 мисия: Голямото есенно почистване с Ajax!

• 8 536
  • 597
  •   1
Отговори
# 555
Ежедневно пускам робот прахосмукачка, подреждам разхвърляните вещи, проветрявам  и почиствам праха по мебелите.

# 556
  • sofia
Всеки ден пускам прахосмукачката робот, за да не се задържа повече мръсотия и той да не може да смогне. Опитвам се да връщам всичко по местата си почти веднага след като се ползва, за да не се събират повече неща. Винаги, когато сезона позволява имаме цветя на масата, за повече уют и добро настроение и не на последно място използвам препарати за почистване с хубав аромат, за да ухае у дома на чисто и приятно.

# 557
Редовно проверяване, както и редовно почистване с прахосукачка, забърсване на прах, прозорци, огледала. През няколко часа се бърше барплота, както и масата.

# 558
Роботът минава на сухо всеки ден, а през ден мокро. Обирам праха от повърхностите, събирам играчките и сядам да си пия кафето Simple Smile

# 559
Какви съвети и трикове имате за предотвратяване на мухъл и влага в банята?
Какви са вашите ритуали или навици, за да поддържате ред и чистота в банята и кухнята през цялата година?
- Подсушаване, доколкото е възможно и включване на вентилатор до пълното изсъхване на банята, защото за съжаление нямаме прозорец там. Почиствам редовно с хубави препарати, друг трик нямам.

# 560
През ден прахосмукачка, всекидневно забърсване на прах и подреждане на разместените мебели/неща.

# 561
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?
Опитвам всеки ден да почиствам, като ди разделям помещенията и задачите, за да ме ми се събира всичко накуп. Избирам внимателно препарати, за да си спестя усилия в ненужно търкане. Забравих-мечтая за робот за почистване, защото засега аз съм роботът у дома.

# 562
Всеки ден се почиства по-малко, за да не са насабира наведнъж.

# 563
Ако мога да свърша нещо за 5 мин, докато детето е будно, то го върша веднага, а не чакам докато заспи. Това е моята “хитрина” за по-организиран хаус в дома и всекидневната ♥

# 564
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?
Тъй като вечер съм по- дейна, подреждам всичко, зареждам съдимиалня и сутрин след като тръгнем за работа пускам робота да прахосмукира. Основно почистване правя в неделя, но не всяка защото не е нужно.

# 565
  • София
Подреждам ежедневно и нямам излишни аксесоари, които да задържат прах.

# 566
С малки деца и много играчки е доста трудно, но се справяме с различни органайзери и ежедневно почистване и подреждане.

# 567
Ежедневно прсхосмукачка, прах, моп през ден. Старая се да подреждам на момента, за да ми е оправено винаги

# 568

Ежедневно почистване с прахосмукачката,подреждане ако е необходимо и честа смяна на покривалото върху дивана защото имаме котка. Уюта до голяма степен идва от меките декоративни възглавнички на които държа калъфките да са подходящи за сезона и празниците!

# 569
Прахосмукачка всеки ден,моп и прах през ден.

Общи условия

Активация на акаунт