Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 10 426
  • 126
  •   2
Отговори
# 105
  • Варна
Според мен, ако пуснат такъв код ще е през октомври или ноември. Поне такива спомени имам от миналата година.

# 106
Шатрите в Пловдив от 20 до 28 септ:, на площад "Централен":

✅ А

Авис-БГ – Шатра №7

Алитея – Шатра №6

АТЕА – Шатра №1

✅ Б

Бяло братство – Шатра №6

✅ В

Вакон – Шатра №5

✅ Д

Дамян Яков – Шатра №3

✅ Е

Ерове – Шатра №4

✅ Ж

Жанет 45 – Шатра №11

✅ И

Игроумици – Шатра №6

Инле – Шатра №9

✅ К

Карти срещу българщината – Шатра №9

Кибеа – Шатра №6

Клевър Бук – Шатра №5

Клевър Формс – Шатра №7

Коала прес – Шатра №1

Колибри – Шатра №10

✅ Л

Лемур – Шатра №4

Летера – Шатра №11

Лира принт – Шатра №12

✅ М

Мармот – Шатра №4

Миранда – Шатра №8

✅ П

ПАН – Шатра №7

Персей/ Изида/ Книги за всички – Шатра №1

✅ С

Сиела – Шатра №3

✅ Т

Трите ми прасенца – Шатра №7

✅ У

Унискорп – Шатра №1

✅ Ф

Фют – Шатра №2

✅ Х

Хермес – Шатра №11

✅ A

AMG Publishing – Шатра №2

Anegami Bookish Boutique – Шатра №8

✅ C

Carrot – Шатра №9

✅ F

Fox books café – Шатра №10

✅ H

Handmade with us – Шатра №4

✅ T

Timelines/Пътечки – Шатра №9

⏱ Работно време:
20-27 септември - 10:00-20:00 ч.
28 септември - 10:00-19:00 ч.

Алеята се провежда в партньорство с Община Пловдив, литературен фестивал "Пловдив чете" и Жанет 45.

(Виждаме 12 шатри. В София бяха 61).

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 10:46 от diziler

# 107
Пристигна ми сиелата, поръчах в неделя в 11 вечерта Joy
Змеят и Левски са за подарък Simple Smile

# 108
Сега,докато разглеждам своя списък с любими от Озон,понеже мисля да се възползвам от кода ,който пуснаха,виждам с ужас,че „Да убиеш присмехулник “,която преди  бе на цена под 20 лева ,сега когато отново е налична цената й е  30лв...

# 109
Някой поръчвал ли е от сайта www.books2door.com

# 110
На Алеята в Пловдив Колибри пак ли са с 30% и Сиела с 20%?

# 111
  • Варна

На 24 септември отбелязваме 40 години от публикуването на знаковата книга „Разказът на прислужницата“. За да отбележим повода с (по)читателите на Маргарет Атууд, подаряваме седмица с 40% отстъпка за всички нейни книги от 22 до 28 септември. 📚 Може да се възползваш от предложението онлайн и във всички наши книжарници.
📖 Потопи се в книгите на една от най-влиятелните съвременни писателки.

Виж тук 👉https://www.orangecenter.bg/author/margaret-atuud.html

*Предложението важи за избрани продукти онлайн и във физическите магазини в периода 22 – 28.09.2025 г. Предложението не се съчетава с други промоции и отстъпки.

# 112
# 113
Издателство Еднорог прави седмица на Британската криминална класика с 40% намаление

# 114
Една чудесна инициатива на издателство "Лист" , публикувана на фейсбук страницата им:

"Скъпи читатели, след Алея на книгата ни хрумна една идея, която, смятаме, ще приемете с ентусиазъм. Всеки четвъртък вратите на офиса ни - ул. Гурко 49 Б, ще бъдат отворени за купувачи, като цените на книгите ще бъдат като на Алеята. Предимствата на този формат са много - но най-вече при нас е много приятно и могат да се намерят последни бройки от вече изчерпани заглавия. Още този четвъртък, 25 септември, заповядайте между 11 и 19,30 ч."

# 115
  • София
Тъкмо идвах с предложението на Ориндж за книгите на Маргарет Атууд, оставаха ми само две да си допълня колекцията и вече ги поръчах. Simple Smile

# 116
А интересни ли са книгите на Атууд  - чела съм само "Каменното ложе" и никак не ми хареса?

# 117
А интересни ли са книгите на Атууд  - чела съм само "Каменното ложе" и никак не ми хареса?

Особена авторка е тя като същевременно е абсолютен литературен талант!
Аз съм чела от нея "Наричаха я Грейс", "Орикс и Крейк" и "Разказът на прислужницата". И трите ми бяха харесали, като последната в най-малка степен Simple Smile
Но аз не съм експерт по Атууд както Дидка-бандитка например Simple Smile

# 118
  • София
Много ми е любима. Green Heart
Зарибих се от "Раказът на прислужницата". Харесват ми много и "Наричаха я Грейс" и "Слепият убиец". За мен е невероятен разказвач. Трилогията "Луддаддам" ("Орикс и Крейк", "Годината на потопа" и "Луддаддам") е за хардкор феновете и не мога да я препоръчам с лека ръка. Ако си падате по постапокалиптични романи - за вас е. Изградила е един ужасяващо плашещ и доста реалистичен свят. "Каменното ложе" още не съм чела, но аз не обичам много разкази.

# 119
Аз навремето направих грешка, че не изчаках да излязат и трите части на "Луддаддам", а прочетох от нетърпение първата - "Орикс и Крейк". Сега почти не си я спомням. Помня само, че много ми беше харесала!

Общи условия

Активация на акаунт