Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 10 426
  • 126
  •   2
Отговори
# 90
# 91
Жанет 45 каква отстъпка имат на панаира? Онлайн имат някаква 10%, което ми се струва доста малко.

# 92
Поправете ме ,ако греша,но принципно  онлайн намаленията на Жанет 45 ,не са ли предимно по 10% максимум 20%?По-голям процент намаления(сега виждам,че в момента има книги с по-голям процент отстъпка) те  слагат(предполагам,че принципно си е така) на книги,които може би не са толкова търсени.П.СНякой бе попитал нещо за книга на Колибри,която е много търсена,но са й сложили голяма отстъпка.В тази ситуация,си мисля че,са я сложили тази  отстъпка,тъй като нормалната цена на дадената книга  е бая  солидна и надали всеки би се решил да я закупи.След като мине Алеята,предполагам,че в онлайн магазина ще си стои може би с 11%отстъпка,както някои други техни книги си стоят.

# 93
Винаги си имат и кашонче с 50%, където са по-стари издания, но понякога има интересни. Аз оттам си купувах неведнъж.

# 94
Поправете ме ,ако греша,но принципно  онлайн намаленията на Жанет 45 ,не са ли предимно по 10% максимум 20%?По-голям процент намаления(сега виждам,че в момента има книги с по-голям процент отстъпка) те  слагат(предполагам,че принципно си е така) на книги,които може би не са толкова търсени.П.СНякой бе попитал нещо за книга на Колибри,която е много търсена,но са й сложили голяма отстъпка.В тази ситуация,си мисля че,са я сложили тази  отстъпка,тъй като нормалната цена на дадената книга  е бая  солидна и надали всеки би се решил да я закупи.След като мине Алеята,предполагам,че в онлайн магазина ще си стои може би с 11%отстъпка,както някои други техни книги си стоят.
Коя е търсената книга на Колибри?

# 95
Магът (предполагам)

# 96
Точно Магът,визирах.Преди няколко месеца,когато излезе друга много търсена книга,чиято цена си бе соленичка,аз реших да изчакам,за да видя,дали ще я намалят за панаира или там което събитие предстоеше да се случи.Така и стана.Такова е положението при тях,но при „ Сиела“ примерно не знам,как  е.Сега им предстои да излезе(ако вече не е излязла)много нашумяла  книга,чиято цена е висока и би ми било интересна в даден момент,дали ще я понамалят или намалението им ще бъде от рода на 5-10 лева.Прави ми  впечатлението,(не се заяждам),че някои издателства са по-щедри откъм процент отсъпки от други.

# 97
Жанет пускат периодично по-големи намаления само на избрани заглавия, а ако се абонираш за бюлетина им, получаваш код за 25% отстъпка от книгите на автора, който представят в съответното издание, както и на още 5 книги, препоръчани от него. При тях безплатна доставка май беше за сума над 50 лв.

# 98
  • Разпиляна във въображението
Не мога и не мога да пусна поръчка към СИЕЛА и да се възползвам от допълнителния код.

# 99
# 100
Не мога и не мога да пусна поръчка към СИЕЛА и да се възползвам от допълнителния код.
Много бъгав сайт. Правил ми е проблем няколко пъти. И съм им звънял, и съм им писал, оправия няма.

# 101
  • Разпиляна във въображението
Писаха ми да опитам отново, но това на следващия ден и разбира се без 20% от Алеята. Голямо важно. Не ми бяха спешни. Ще чакам нататък.

# 102
  • Варна
Промени в лоялната програма на Orange.
С този имейл искаме да те уведомим, че считано от 17 септември 2025 г. влизат в сила промени в Общите условия на My Orange. С тях се стремим да направим преживяването ти в Orange още по-приятно и да ти даваме повече.

Ето какво променихме:
•  Всеки член на ниво Master ще получава нов купон за 20 лв. (€10,23) отстъпка при всяко достигане на 10 трансакции на обща стойност минимум 400 лв. (€ 204,52), извършени в рамките на 12 месеца.
• Валидността на купоните за отстъпка по повод „Рожден ден“  и „Годишнина“ се променя от 10 на 30 дни. Така ще имаш повече време да се възползваш.

# 103
# 104
А който се надява отново на код тип “cielapaket”, къде да следи за появяването му?

Лично аз разбрах за него от рекламен ваучер към поръчка на книги от store.bg (където също понякога има попадения, трябва си редовно проверяване).

Общи условия

Активация на акаунт