Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 10 411
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
https://www.libristo.bg/bg

По-добре поръчай от тук, това е официалният им сайт

# 76
А от Либристо поръчвали ли сте

# 77
Бях тръгнала,но за жалост ми се наложи да прекъсна поръчката  си.За прекъсването нямах никакви проблеми.Много бързо след като им писах,поръчката бе прекратена.Не знам за този сайт ,който спомена,но опрелено бих си поръчала от Либристо.Много книги,които съм си  запазила ,виждам ,че могат да се намерят в сайта.

# 78
Бихте ли препоръчали какво поръчахте от Сиела? Или съм ги чела, или ги имама, а искам да си взема нещо с допълнителния код

# 79
Аз мисля да поръчам Моите приятели, за друго не се сещам.

# 80
И аз минах наАлеята днес Simple Smile :

# 81
Браво за Кражба̀ и двете книги на Рауи Хадж (едната беше с 50%, нали? От вълшебното кашонче).

# 82
Браво за Кражба̀ и двете книги на Рауи Хадж (едната беше с 50%, нали? От вълшебното кашонче).
На Хадж и двете са на 50%. А "Кражба" вчера излезе. 🙂

# 83
Аз поръчах от Сиела "Моите приятели" на Бакман, "Балада за Георг Хених" и "Синият час" на Паула Хоукинс.

# 84
И аз поръчах последната на Бакман, последната на Г.Милков и последната на Х.Д. Карлтън (което е доста хитова)... хммм, да видим

Общо взето поръчка на далавера Grinning

# 85
Каква е отстъпката на книгите на "Артлайн студиос" на Алеята?
Дали е 30% или стандартно 20%?
Че искам да си купя третата и четвъртата книга от новия ми любимец Джей Ди Кърк Simple Smile
На сайта им третата е намалена с 30%, но четвъртата - с 20%. Чудя се дали е така и на Алеята..

# 86
При пет и повече закупени техни книги Артлайн правят отстъпка -30% (на Алеята без обема за покупки са -20%). Вижте и на сайта на Озон, там има някои на Артлайн на -30% и БД до бокснау.

# 87
Бихте ли препоръчали какво поръчахте от Сиела? Или съм ги чела, или ги имама, а искам да си взема нещо с допълнителния код

Аз поръчах тези, Веско Маринов е за майка ми, другите са за мен
Скрит текст:

# 88
Колибри са пуснали за някои книги -40% онлайн за дните 12-14.

# 89
  • София
Някой знае ли новата на Чайковски (Артлайн) или по принцип каква е отстъпката на щанда им Алеята?
Писах им - не отговориха...

Общи условия

Активация на акаунт