Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 10 461
  • 126
  •   1
Отговори
# 60

Нашето похищение на Алеята, минахме между 17 и 18ч и беше празничко. Взех само набелязаните за дребното Simple Smile Моите - онлайн Simple Smile Минахме да поздравим и други любими издатели, макар нищо да не ни трябваше от тях. От едно по-малко даже получи мъничък подарък, защото знаят отдавна, че сме им големи фенове Simple Smile Страшен кеф Simple Smile

# 61
Някой забелязал ли е, дали издателство Пътечки (Timelines) имат намаление на Алеята? Преди си спомням, че имаха отбелязани някои заглавия с промоционален етикет, но не съм сигурна, дали всичко им е намалено.

# 62
Не знам дали е съвсем всичко, но минавайки покрай тях видях доста намалени етикети, обикновена с 20%

# 63
Не знам дали тази е точната тема, но да попитам - имате ли наблюдения върху изданията на Сиела на разказите на Вонегът и върху "Тютюн"? Как са като качество, правописни грешки? Отдавна им се каня, изпуснах предишното оформление на "Тютюн", което определено ми харесваше повече, а сега и с това 35% намаление...

# 64
  • в сърцето на един мъж...
На мен допълнителния код за сиела не ми дава намаление Sad

# 65
На мен допълнителния код за сиела не ми дава намаление Sad

Пробвайте като не сте в профила си. Хваща само за книги на Сиела.

# 66
  • в сърцето на един мъж...
А, ок, ясно. Това, което искам да взема, не е на сиела. Явно няма да стане.

# 67
  • София
Вили, благодаря за кода, и аз се възползвах. 🌸 За пръв път Сиела не се зашива, когато поръчвам 🙃

П. С. За поръчка от 46 лв не ми начисли такса доставка 👍

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:36 от Marisha*

# 68
В сайта на издателство "Софтпрес" има колело с отстъпки до 25%. Промоцията важи до 14-ти септември.

# 69
Аз също обиколих алеята и накрая си поръчах от сиела, благодаря за кода

# 70
Някой има ли мнение за книгата “Магът” на Колибри, 45 лв е коричната цена.  В шатрата на Колибри е 31 лв, уж им е в топ 10 на най-продаваните.

# 71
Някой има ли мнение за книгата “Магът” на Колибри, 45 лв е коричната цена.  В шатрата на Колибри е 31 лв, уж им е в топ 10 на най-продаваните.
Мнения сигурно ще намерите из нета (напр. в ГР), най-добре е сам да прецените. На мен обикновено откъс от книгата ми помага също да се ориентирам, вижте дали има на сайта на издателството.

# 72
Някой поръчвал ли е от Enbook.bg досега

# 73
Не бих поръчала, аз също ги разглеждах, сложили са като фирма -  Libristo Media s.r.o, което е чешката фирма, която държи либристо, аз не виждам логика да създават 2 български сайта.

# 74
Много се колебая дали да поръчам, защото има голям избор и съм си харесала поне 20 книги от там, които ги няма в други български сайтове. А това Либристо не знам за какво става въпрос въобще.

Общи условия

Активация на акаунт