Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 352
  • 360
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Сиела от години не са правили 50%.
Сега ми излиза 15%, направо смях 🙄

Имам ваучер и очаквах по-голяма отстъпка, за да го използвам. Разочарована съм, но както и последния път не успявам да завърша поръчката. Голяма тъпотия.

# 241
Към отстъпката на Сиела може да се добави код CielaBooksNewsletter, който съфорумка беше споделила преди и става отстъпка около 28%.

# 242
  • София
Какво поръчвате от "Сиела"? Аз колкото и да гледам, нищо не ме привлича...
Иначе и в групата на "Сиела" се оплакват от сайта, че забива. Толкова години не го оправиха!
Намаление по-съществено сигурно ще обявят в последния момент (сигурно днес към обяд или в ранния следобед), ако изобщо има.. ще е скромно -15/-20% макс.
Малко, но от сърце Joy

# 243
Преди година-две имаха и 30%, пролетни и всякакви намаления, не конкретно за 1 ноември.
Сайтът забива всеки път когато правя онлайн поръчка и абсолютно всеки път става проблем, пиша мейли, звъня по телефони... пращат ми нов код (защото ми е усвоил кода, без да съм си направил поръчка, тъй като сайтът се бъгва там, където трябва да покаже картата на София с Еконт офиси или BoxNow автомати), въобще.. пълна скръб. И те самите си знаят, че сайтът е бъгав, като сме говорили, винаги се съгласяват и се извиняват.

# 244
Значи, тъй като сме в "клуб" и трябва да се подкрепяме Simple Smile въпреки какво правим Simple Smile без да се съдим Simple Smile поръчах

Игра по правилата - книга 4 от поредицата на Лиз Томфорд
Анн от острова - книга 3 от поредицата на Луси Монтгомъри
като трябва да споделя, че не съм прочела нито една от книгите преди тях Simple Smile

и
Роза в окови на Джули Сото

# 245
Издателство "Кръг" имат 33% намаление до 2-ри ноември.
Аз се чудя дали "Колибри" ще обявят нещо, тъй като съм си набелязала няколко книги от там. Иначе за момента май само от намалението на издателство "Ера" мисля да се възползвам. Добавих няколко книги на Агата Кристи.

# 246
  • Beyond the stars
Отчетох се в Хермес с детски книги, че аз имам няколко още непрочетени и гледам да се въздържам.
Колибри имам спомен предни години за доста добри намаления, около 40%, въпреки че миналата започнаха да ограничават книгите, които влизат в промото.

Ера не смея да отворя.Bowtie

# 247
снощи си минах през книжарница Хермес ( промоцията важи и за физическите магазини) и си взех трилогията Солунските братя на Слав Хр. Караславов.
Днес пак ме сърбят ръцете да отида до там...

# 248
Озон много бързо ми изпратиха книгите( макар на различни места, но ги събрах) и трябва да се отпиша от темата, но съм пристрастена. Хората обувки и гримове дебнат, а аз книги Close

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 13:13 от Г-жа Рамацоти

# 249
снощи си минах през книжарница Хермес ( промоцията важи и за физическите магазини) и си взех трилогията Солунските братя на Слав Хр. Караславов.
Днес пак ме сърбят ръцете да отида до там...

Здрав да си! Добре че спомена трилогията, за да се сетя, че трябва да купя Йоан Асен II - Династията Асеновци от Фани Попова-Мутафова.

# 250
  • София
Отчетох се в "Кръг", бях близо до офиса им на "Оборище" и нямаше как просто... Joy
Взех си "Отломките" на Брет Ийстън Елис и "Недимимият свят" на Лиз Мур

# 251
Аз този път освен за мен поръчах книга и за детето "Обувките на Лили " препоръчана ми от тази група ..честно казано самата аз съм очарована от книгата толкова хубаво написана и нарисувана .Благодаря !!

# 252
И аз се отчетох в Ера. Laughing Допълних си колекцията на Агата Кристи Mag Books

# 253
Аз се награбих с 40% на Хоровиц и не поглеждам друго сега, че ще ме изгонят вече...

# 254
  • София
Край на мистерията - "Сиела" празнува с 15% намаление Joy
Да се смееш ли, да плачеш ли..Joy

Общи условия

Активация на акаунт