Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 304
  • 360
  •   2
Отговори
# 300
  • Beyond the stars
Със 75% май не видях, но си харесах на Жоел Дикер с 55% и с доставка до BoxNow ме устройва.

# 301
И аз ще пропусна промоцията на Колибри. Книгите, които ме интересуват, са намалени с 11%. Предпочитам да поръчам от Озон.

# 302
Ох, много изкушавате, аз вече пуснах две, сега размишлявам искам ли трета...
Ще споделите ли кои книги си поръчахте?

# 303
Поръчката ми от Либристо дойде. Поръчах си 8 книги и 5 от тях са с различни корици, от тези които съм поръчала Laughing

# 304
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много изкушавате, аз вече пуснах две, сега размишлявам искам ли трета...
Ще споделите ли кои книги си поръчахте?

Да, разбира се

Ох, загледах се, че имам намалени в любими, при това доста и се зачудих дали да не пусна трета поръчка...

# 305
  • София
Тазсутрешно и аз се отчетох в "Озон" Simple Smile
От промоцията на "Колибри" книгата "Синдромът на предците" е намалена с 11%, докато в "Озон" с 25%. Остават си лидери те, факт.

# 306
Тази последната, на Паринуш Сании я четох през лятото. Добра е. Но лично на мен първите две нейни книги (издадени в Бълария) ми харесаха доста повече.  А има и няколко неиздадени у нас.

# 307
Здравейте! Има ли четящи на италиански език и къде си намирате книги? Аз поръчах сега няколко от Либристо, но ако има и други сайтове или пък дори физически магазин ще се радвам да разгледам. ☺️

# 308
В Антикварница има https://antikvarnitsa.bg
Но ако сте в София, идете на място да видите, имат на различни езици. 3 книжарници са.
Аз пътувам често до Италия и оттам си купувам, че тука е тотал щета.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 18:30 от diziler

# 309
Ако някой от Бургас иска да пуснем обща поръчка от Артлайн, да ми пише...има книги с над 50% намаление ✌️

# 310
  • София
И аз ще пропусна промоцията на Колибри. Книгите, които ме интересуват, са намалени с 11%. Предпочитам да поръчам от Озон.
В петък ще има -35% на всичко, но само на място в книжарницата им.

# 311
А си харесах неща от колибри, но не можах да поръчам. Питах ги какво става, казаха да им дам данни и те ще я пуснат, но нямам отговор след това и сега не знам имам ли, нямам ли Simple Smile

# 312
Кои книги ще препоръчате от Колибри?

# 313
  • Велико Търново
Аз поръчах от Колибри допълнение към детската колекция за улица Черешова и още някои детски книги. Вчера като взех пратката се оказа, че са изпратили една книга по-малко. Днес се чух с тях и веднага ми казаха, че ще я изпратят, извиниха се и благодариха за разбирането. А аз се чудех как точно ще докажа, че ми няма едната "Зима". Та, от мен плюс за тях.

# 314
Aз още нямам отговор Simple Smile Ще ги тормозя пак. Промоцията им свърши, де, но все пак Simple Smile
И аз Черешова бях сложила, както и Круша - винаги купувам по някоя на добри пари за подарък на дечицата на познати + мързеливи майки за новите мамчета около мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт