🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 14 072
  • 511
  •   1
Отговори
# 480
На мен ще ми дадът next to me за сега ще е с нея. За дневната ще ми дадат люлка, може да се ползва и шезлонг, че е лесно удобен за пренасяне. Поне за сега съм си спестила главоболието около търсене на количка, мисля да ползвам от баткото ( на 11 год е реално), но е с отделно столче за кола, отделен зимен кош и отделен летен, с голям багажник е и с големи гуми с амортисьори... Всичко чудесно, освен това, че си е тежичка, нооо... Както изкарах с баткото така предполагам и сега, а и винаги мога да купя по-нататък лятна, която да е по-лека.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 12:37 от Sunshine..@

# 481
  • София
Последно гледах Yoga Espiro, защото е на прилична цена, добре возеше и си има всичко необходимо уж.

# 482
  • 🌊
Ние ще сме с дървена сгъваема кошара, предвид пространството next to me няма да ни е ефективен вариант и се хвърляме директно на дълбокото.
Сега си правя виртуален бебешки списък, може би само за стерилизатор, нагревател и бебешки космонавти не съм много сигурна, със сигурност без Авент. Иначе всички други неща са или набелязани или купени - имаме столче за кола, избрана количка, кошара, камера бебефон, дреболийки. Вече и коледни дрехи за 2026 си има Grin

# 483
Ние ще сме с дървена сгъваема кошара, предвид пространството next to me няма да ни е ефективен вариант и се хвърляме директно на дълбокото.
Сега си правя виртуален бебешки списък, може би само за стерилизатор, нагревател и бебешки космонавти не съм много сигурна, със сигурност без Авент. Иначе всички други неща са или набелязани или купени - имаме столче за кола, избрана количка, кошара, камера бебефон, дреболийки. Вече и коледни дрехи за 2026 си има Grin

О, не знаех, че има дървени сгъваеми 😮 може ли да ми пуснеш линк да разгледам? Това звучи много добре!

И защо без Авент, имаш нещо напредвид предполагам?

Мале, май е време да почна и аз по-сериозно да гледам, много бегло набелязвам само големите неща, даже не съм гледала за бебефони и подобни дреболийки 😅

# 484
Момичета някоя от вас има ли преминала през ЛКК комисия за болничен и как става точно, че при моя лекар се плаща към 150 лева и не разбрах как точно става.

# 485
  • 🌊
Ние избрахме Cangaroo Nova, гледах и тази на Kukka, понеже търсехме с колелца. Има други, които са без и затова не си ги спомням. 
Доста гледах и сравнявах уреди и Авент ме отказаха с цената спрямо опциите. Най-евтиния вариант беше с просто кликащо копче без сушилня, а за скъпия има доста по-евтини алтернативи.

За ЛКК - искаха ми албулаторната карта, всичко друго поеха те. Акушерката ми каза кога ще е готов, в деня звъннах, потвърдиха, че е издаден и го взех. Оказа се, че имам предишен болничен от ЛКК от седенето ми в болница и пак не са ме търсили за нищо.

# 486
Аз вече си направих списък с от до всичко понеже ще си купуваме абсолютно всичко, най-вероятно и нещо ще забравя, но в последствие ще добавям. Само не знам какво трябва да съдържа комплекта за изписване все пак ще е студено, ако може малко помощ 😁

# 487
  • София
Има готови комплекти и аз вече си взех такъв. Иначе голяма чуденка какво да има вътре

# 488
Аз вече си направих списък с от до всичко понеже ще си купуваме абсолютно всичко, най-вероятно и нещо ще забравя, но в последствие ще добавям. Само не знам какво трябва да съдържа комплекта за изписване все пак ще е студено, ако може малко помощ 😁
Има готови, но мисля че трябва да съдържа шапка, блузка, панталонче, евентуално ръкавички и чорапки и пеленка, в която да го завиеш.
Ние не сме купували още, рано ми е сякаш.

Чебурашка, благодаря, ще ги разгледам.

# 489

Относно комплект за изписване,  май няма да купувам готов. Струва ми се ,че има излишни неща. Например освен гащеризон с дълъг крачол и ръкав има и ританки с блузка. То все пак ще е или едното или другото с боди отдолу. Та може би ще си сглобя аз. Естествено шапка, ръкавички,  чорапки, боди и.... може би гащеризонче,  но не трикотаж,  а по-дебело. Ще видя и за одеалце. За сега това си мисля, зависи какво ще ми хареса.

# 490

Относно комплект за изписване,  май няма да купувам готов. Струва ми се ,че има излишни неща. Например освен гащеризон с дълъг крачол и ръкав има и ританки с блузка. То все пак ще е или едното или другото с боди отдолу. Та може би ще си сглобя аз. Естествено шапка, ръкавички,  чорапки, боди и.... може би гащеризонче,  но не трикотаж,  а по-дебело. Ще видя и за одеалце. За сега това си мисля, зависи какво ще ми хареса.
И аз май няма да купувам.. не съм решила, ще видя какво ще ми подарят. Може поне пелена, в която да го повия да взема. Те и без това са толкова малки, че не знам дали ще го облече втори път.. но има време, ще го измисля до февруари.

# 491
А относно козметиката, гледахте ли каква мислите да купувате и на коя марка?

# 492
Да, и аз се интересувам от препоръки за козметика.

Аз пък днес се събудих с едни доста неприятни болки в тазобедрените стави, особено в лявата. На вас случвало ли ви се е? Предполагам, че е нормално, но какви съвети бихте дали за облекчаването им.

# 493
Тази сутрин се събудих с такива и пих 2 нош па за сега ги облекчи.

Аз пък днес се събудих с едни доста неприятни болки в тазобедрените стави, особено в лявата. На вас случвало ли ви се е? Предполагам, че е нормално, но какви съвети бихте дали за облекчаването им.

# 494

Разтягания на таза, има специални за бременни и спя с възглавница за бременни. Мисля че е нормално, не се тревожи.

Мен от няколко дни ми пулсират лигаментите на матката, вчера малко повече хапнах и яката ми опъваше кожата на корема 🫣 нищо не пия, лягам настрани и чакам хем да мине, хем да ме  ритне бебето

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 12:55 от Rising_Star

Общи условия

Активация на акаунт