Днес бях на АГ и си зададох въпросите, които ме вълнуват: питах за ваксина против коклюш, противогрипна - не, за коклюш била остаряла работа... Питах за глюкоза обремененост - не, само ако има в рода или аз съм предразположена, каза, че може да се отключи при изследването и е излишно. Питах за изследване за кръвосъсирване и там ме отряза 😆 само ако съм имала предишни "оплаквания". Как да знае човек, ако не се е изследвал ? В Плевен преди 4 год бях пускала такова изследване и някакви малки единици ми бяха над референтната стойност... Ама това са си години разлика. За бучките в гърдите питах - било нормално. За болнични говорихме, живот и здраве след месец да ми пусне вече. И най-важното видях бебето - 940 гр в 25 седмица... Големичко върви. Вашите бебчета какви гр са и в коя седмица сте?
В Марковс преди месец беше с 2 дни само, тук все с по седмица, но повече вярвам на Марковс в мерките. Пита ме какво пия като витамини - викам Омега 3, вит Д, Магнерот, викам пробиотик може ли? Може, виждам че обичаш да пиеш добавки. Реално аз съм си назначила всички витамини, тя никакви не ми е предписвала досега и после обичала съм да пия добавли... Това е от мен. Направих си разходката днес, вече задуха и чакам да завали, а аз на топличко под одеялото днес