Хайде на театър - 17

• 35 599
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Галифрей
Ох, Дианке…
Прочетох първото изречение и така се зарадвах, че ще има отзив. И аз вярвам, че ще е силно представление. Надявам се да сме имали все пак агент на премиерата днес и да се включи.
И аз също, нищо де ще има отзиви още малко и ще я видя и аз. ☺

# 436
За мен изобщо не беше толкова добра. 😃

И за мен Мерилин Монро изобщо не беше добра постановка. Доста прилична игра, добра идея с видеата, но цялостно режисура + идея - изключително слабо! Деян като режисьор е много неубедителен, иначе като актьор го обожавам. Ана за мен се справи добре с ролята, макар че образът на Мерилин изобщо не е така лигав, както беше представен, но това е режисьорска грешка. Ролята на малкия човек беше напълно излишна.

Цитат на: Аня
Надявам се да сме имали все пак агент на премиерата днес и да се включи.

Утре ще гледам и аз и ще дам отзив. 😊

# 437
Не съм гледала постановката за Мерилин, но преди година (или две?) имаше филм уж за нея, игра я Ана де Армас, там също беше показана изключително лигава и изкуствена, изобщо не им хареса. Може да е някаква препратка или някаква тенденция в момента така да бъде показван образът ù.

# 438
Да дам своя отзив за постановката "Прецакани".
Лека, забавна, развлекателна комедия с много смях в духа на британската комедия и най-вече перфектно актьорско изпълнение!
И четиримата актьори бяха на високо ниво. Времето мина неусетно, час и половина.
Единственото, което не ми хареса, като че ли сценария можеше малко повече да се доизпипа....
Но за петък вечер, за разпускане, беше идеално представление! Препоръчвам!

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 13:35 от monii

# 439
Бахаров няма да хареса това:

# 440
Ще има, Аня. Simple Smile Аз съм утре на втората премиерна дата и ще пиша!
Отзив за Кабарето на Сатирата от снощи - (почти) същото като старото, ама ново. С малки разлики. Иначе беше весело, да.

Аз също.

# 441
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате комедия, нещо което да става за момчета на 14-15г...

# 442
iana28,
Аз, досадникът и Горката Франция

# 443
Днес с десетгодишния ми син гледахме Малкият принц в Младежкия театър.
Абсолютен разкош!
Сценография, костюми, светлина, игра, режисура! Невероятно въздействие!

Здравейте, може ли да ми препоръчате комедия, нещо което да става за момчета на 14-15г...

Ножица Трепач
Бай Ганьо

# 444
Виждам, че до края на годината няма билети за “Последният час на Мерелин Монро”, наистина ли е толкова добра постановката? Не съм я гледала, но ми е любопитна.

Тя залата е 40 души. Не е много дет се вика..

# 445
  • София
Тази вечер гледах "Хипотетично" в Народния.
Това е едно от най-странните неща, които съм гледала 😂 Имаше доста смешни моменти, но имаше и сцени, които едвам изтрайвах и ми бяха негледаеми.
Ще дам средна оценка 3/5. Но все пак искам да отбележа, че излязох в доста добро настроение от залата, което никак не е за подценяване. 😃

# 446
Връщам се от "Театър" в Народния театър - много, много ми хареса! Интелигентна, елегантна и забавна постановка! Бойка - великолепна! Силен каст! 4,5/5

# 447
  • Галифрей
Тази вечер гледах "Хипотетично" в Народния.
Това е едно от най-странните неща, които съм гледала 😂 Имаше доста смешни моменти, но имаше и сцени, които едвам изтрайвах и ми бяха негледаеми.
Ще дам средна оценка 3/5. Но все пак искам да отбележа, че излязох в доста добро настроение от залата, което никак не е за подценяване. 😃

Аз го бях гледала лятото и  имаше  10  човека, на мен беше интересно и странно. За първи път гледах такова нещо, сякаш правиха експеримент 😀.  Отидох само заради Велислав Павлов. ❤

# 448
  • София
Имаше празни места, при нас, но бих казала, че сравнително пълна беше. 😃

# 449
И аз идвам от “Театър”. И аз давам същата оценка! Много добро! Класическият красив и смислен театър се завърна в Народния! Браво, Бойка! Браво и на всички останали, които превърнаха това в удоволствие за зрителите!
Но моля ви, ако някой чете тук от НТ - сменете тия ужасни столове, кошмар и за зрители, и за актьори!

Общи условия

Активация на акаунт