Хайде на театър - 17

• 35 610
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз съм днес на Прецакани с две приятелки.

# 421
И аз съм днес на Прецакани с две приятелки.
Дано да ви хареса . Аз го гледах и беше доста забавно .

# 422
  • София
Гледах "Отблизо" в Театро отсам канала, хареса ми, въпреки неизбежното сравнение с филма, който беше брилянтен навремето. Много приятно съм изненадана от Луиза Григорова, за пръв път я гледам в театър и определено ми хареса повече, отколкото във филмите, в които е играла в последните години.  Ако някой има проблем с цигарения дим да не взима билети на предни редове, доста цигари запалиха, също и според мен си е 18+.

# 423
  • Галифрей
Les rois du monde! ❤

Намерих случайно френският мюзикъл на “ Ромео и Жулиета” Гледах го и плаках. Възхитително е! Как се разчуствах само,много красиво и емоционално. Аз не очаквах ,че така силно ще ме хване… чела съм пиесата и гледала филмите, една от любимите ми пиеси  и 2 часа и нещо останах ей така 😭😍😱  сякаш научавам историята на голямата невъзможна любов за първи път.
Каква химия,пожар и нежност имат артистите. Толкова красиви и млади изиграно до всеки детайл. Песните са божествени. Французите знаят как да правят мюзикъли и толкова епично красиви.
Ако дойдат у нас един ден гледайте го няма да съжалявате.

# 424
Младежки театър пускат програмата за декември, и към момента има билети за "Великият Гетсби" за 3.12 (сряда), 12.12 (петък) и 21.12 (неделя)

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 15:39 от FBID10206520488524682

# 425
Може и да не съм обръщала внимание, но 45 лв. за билет в МТ досега не съм купувала.

# 426
Имам аз някаква спирачка за Гетсби в М.Т.

Гледахме "Орфей", коментирахме после, че всички сме се притиснили в началото, че ако е все така...
Хареса ми, но не бих подарила билети за пиесата.
Залата беше на 1/3 пълна.

# 427
  • София
Имам аз някаква спирачка за Гетсби в М.Т.

Гледахме "Орфей", коментирахме после, че всички сме се притиснили в началото, че ако е все така...
Хареса ми, но не бих подарила билети за пиесата.
Залата беше на 1/3 пълна.
на това най-хубавото му беше антракта... и после беж
ПП: Донков пак ли маршируваше на място в почивката? Доста безумно ми се стори.

# 428
Да.

Ами Орфей мисля обезумява от мъка и любов.
Иначе как би тръгнал да слиза в Хадес?

# 429
  • София
Виждам, че до края на годината няма билети за “Последният час на Мерелин Монро”, наистина ли е толкова добра постановката? Не съм я гледала, но ми е любопитна.

# 430
Виждам, че до края на годината няма билети за “Последният час на Мерелин Монро”, наистина ли е толкова добра постановката? Не съм я гледала, но ми е любопитна.
Писах подробно мнение преди няколко страници. На мен ми беше интересна и много ми хареса. Модерен спектакъл, забравих да спомена, че имаше заснети кадри, прожектирани на видео стена, много добре вписващи се в епохата на действието. Щом Ви е любопитно, отидете.

# 431
  • София
За мен изобщо не беше толкова добра. 😃

# 432
  • Галифрей
Днеска беше примиерата на “ Театър” и гледах са качили клипче, хората не искат да си ходят ❤ и за тази пиеса всичко е разпродадено,  за декември има още малко места. Аз си бях взела за  15 ноември буквално предпоследното място взех. Явно пиесата е хубава, нямам търпение да я гледам ☺

# 433
Ох, Дианке…
Прочетох първото изречение и така се зарадвах, че ще има отзив. И аз вярвам, че ще е силно представление. Надявам се да сме имали все пак агент на премиерата днес и да се включи.

# 434
Ще има, Аня. Simple Smile Аз съм утре на втората премиерна дата и ще пиша!
Отзив за Кабарето на Сатирата от снощи - (почти) същото като старото, ама ново. С малки разлики. Иначе беше весело, да.

Общи условия

Активация на акаунт